В момента чета....7

• 49 830
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • на североизток от Рая
   Добър вечер!

Аз досега редих пъзел. Сега пък ще чета книга.
 Чета "Две малки момиченца в синьо" - Мери Хигинс Кларк. Това е първата книга, която чета от тази авторка. Пише добре, увлекателно и ми харесва, общо взето. Но не обичам книги, в които героите са много и се налага да помня имената им и мястото им в историята. Тук на места се обърквам именно поради тази причина. Като цяло препоръчвам книгата.  Peace

# 301
"Любовта е опиат" Джейми Райди
Много леко се чете, но темата не е никак лека...

# 302

Преполових я и е чудесна.

# 303
Да, много интересна интерпретация на историята за Каин и Авел. Забелязала съм, че Стайнбек много обича тази част от Стария завет.

# 304
Майкъл Конъли " Черното ехо", но сякаш не ме грабва  newsm78

# 305
# 306
В момента чета "Богът на дребните неща". Да, преди няколко дни писах, че я чета, но сега я чета ... за втори път. Веднага след като я приключих. И това въпреки факта, че два пъти по време на четенето щях да я зарязвам... Трудна, абстрактна, дълбаеща и разбъркана, но всичко това има смисъл... Нахвърлените "парчета" накрая се наместват. Дори 20 стр. преди края малко поспрях четенето, за да не свършва книгата...
Съвсем различна от повечето романи за несгоди и драми в индийски/източни семейства. Сякаш събитията са една десета част, а отражението им върху героите преди и след тях – най-същественото. Рядко срещан език и строеж, различна книга!

# 307
"Любовта е опиат" Джейми Райди
Много леко се чете, но темата не е никак лека...

Ооо, тази я заглеждам откакто е излязла и все се чудя дали да си я взема...Сподели мнение след като я прочетеш  Wink

Аз чета "Естествен роман" на Георги Господинов. Започна адски силно, после малко ми доскуча. Имам още 60стр., да видим. Чета и Жак Превер - "Дъжд и слънце над Сена" - и е великолепен!

# 308
  • Ямбол
Започвам "Мълчанието на агнетата" ...

# 309
Четирите потока на парите-Робърт Кийосаки.Стана ми любим след Богат татко, беден татко.Ако има нещо негово, което не е за пропускане? Thinking

# 310
Аз тъкмо довърших "Отива една жена при лекаря" и съм  запленена от нея,направо те хваща за гърлото,кара те да се замислиш за красотата на света и как трябва да обичаш и да се радваш на това,което имаш.Мисля,че всеки трябва да я прочете.
Сега започвам "Отнесени от вихъра".

# 311
Запалих се по Хейли. Вече прочетох няколко негови книги : Опасно лекарство, Окончателна диагноза,  Летище, Хотел, Вечерните новини. В момента чета Overload. Мисля че засега най-много ми хареса Окончателна диагноза. Препоръчвам автора на тези които не познават творчеството му, пише занимателно и освен това научаваш доста интересни неща от книгите му.

# 312
  • Ямбол
Четирите потока на парите-Робърт Кийосаки.Стана ми любим след Богат татко, беден татко.Ако има нещо негово, което не е за пропускане? Thinking
"Богато дете, умно дете"

# 313
Мерси, Мария .Ч!

# 314
Бил Брайсън "Записки от един малък остров", сестра ми каза, че бил много моден в Америка- аз не виждам сериозна причина за това, но все пак искам да го дочета и се чудя дали я има книгата в нета, качена в някои от сайтовете, понеже след няколко дни ще ми я вземат и няма май да мога да я дочета...пуу, как не обичам да чета от нета.....
ами не успях да я дочета, но май и не съжалявам- май ще я добавя в темата за недочетени книги, но ще видим, може да размисля и да я потърся в нета....
Сега ще почвам

Общи условия

Активация на акаунт