Хайде ЮЛЧЕ на море, време е да се пече твоето дупе!!!

• 32 049
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Вико а криза било,моля сподели после за 3000лв за 10 дни къде ще си,дано прихвана от теб малко Laughing
Бубе заведи го на ххл примиера,няма да се отегчи Joy

# 136
  • USA
Защо, Иве, 300лв на ден малко ли са за море?

Бубе, чета те и си мисля, че мъжът ти голям късмет е изкарал с теб.

# 137
  • София
ДУ
Не се изразих правилно,пълно било по хотелите а кризата е на лице.
Днес трябва да разчистим един голям шкаф ooooh! с тези двамата как ще стане,незнам.

# 138
добро утро
И аз се чудя как така само за криза се говори , за безработица , а заведенията са пълни, плажовете също.сега и на Двореца като бяхме хотела беше пълен, искахме двойна лукс стая защото е по голяма ,но ни казаха че имат само 2 двойни обикновени.Наложи ни се и маса за вечерята да си запазим, защото залата за непушачи е по малка и беше препълнена първата вечер.
Снощи Ева глътна батерия  Laughing, от тези часовникарските, кръгличка колкото аналгин хапче голяма.Сега ще чакаме да излезне 3 дена,ако не на лекар  ooooh!Някакви препоръки да ми дадете??

# 139
Ками, сериозно ми изглежда това, не е просто някакъв предмет, а батерия, звъни на лекар  Praynig

# 140
  • sf
Ками, наистина по-добре питай лекар, то би трябвало да я изака без проблем, ама дали не отделя нещо  Thinking

Иве, ирония ли долавям  Joy
миналата година по същото време за 10 дена дадохме 1600ЛВ , и още 350 за бензин, и както обичам да казвам- дупе знае 2 и 200  Joy
взехме рутер, че свеки реве ,че сме и спъвали социалните контакти   без нет Joy та чакам техниците  Crossing Arms
тия жеги много зле ми действат, едва дишам, викам на Д., ако скоро не отслабно ще получа инфаркт и ще се отървеш от мен  hahaha

# 141
  • София
Не Вико не е с ирония.Ами да ви кажа когато обеднява българина почва да яде и да пие,и прочутото като няма хляб пасти ще ядем.
Ками батерията е мн опасна!!!!давай разхлабващо адължително и дано я изкара днес,звъни непременно на Галя Naughty
Вико тази година по скъпо ли е или сте избрали по скъп хотел,просто питам.Има завишения не на хотелите а на нашите ТО според мен

# 142
Тази година заради размириците в Египет и арабския свят, търсенето за Турция се увеличи, оттам и цените. Знам, че от рано бяха доста заети хотелите.
Ками, Мариян като глътна стотинка вечерта, на следващия ден на обяд я изака. Дано и на Евка по-бързо излезе  Praynig

# 143
  • sf
по-скъпи избираме, обаче така както все няма места, накрая където и да е ще ходим, само и само да ходим
Та свеки вече има нет и през 5 мин ни вика за някоя глупост, скъсваме се от смях  Joy одеве ми се жалва, ами нищо не е наред с тоя компютър, искам да си вляза в пощата , а като си пиша паролата не ми я изписва, а се появяват точки  Joy

# 144
 Hug
Как сте?
Аз се опитвам да работя, но не се получава Rolling Eyes
Ками, бързо ще излезе батерията Peace

# 145
обадих се на педито, каза да дам актулоза или Дуфалак, да яде повечко за да ака и ако до 4 дена не излезе да й се обадя, но според нея няма страшно , ще я изака.

# 146
  • София
ТОва за Египед и Тунис ми е ясно,но има и друго,вместо при по голямо търсене да намаляват те се повишават.
В батериите има олово,много вредно,айде да го изаква Praynig
Вико мисляче цената за 10 дни е нормална
Ками,а Галя не ти ли вдига?

# 147
не само олово, и живак и още тежки метали. По принцип е капсолована и не би трябвало да се разтече, ама знае ли човек какво ще се случи вътре и стомашният сок дали няма да я разяде (как ги казват тия "до 4 дни", това е много време за мен  ooooh!). На мне от нищо ми се е разтичала батерия, така както си стои в играчката.Не искам да съм паникьор, но аз бих я завела на промивка, колкото и да е неприятно за детето (макар че може и да е късно за това, тоест вариантът да са слабителните). Стискам палци бързо да се отървете  Praynig
Дано Галя да ти вдигне и да ти даде адекватна насока

# 148
чух се и с Галя, каза че няма нищо страшно, да яде повече плодове  картофено пюре:peace:
Масларски пък каза да изчакам и утре,а от днес на картофена диета.Ако утре не я изака да я заведа на снимка да се види къде точно е батерията.Ако е вече в дебелото черво нямало страшно, ако е в стомаха обаче още е добре да се конс.с хирург.Сега се моля самод а я изака по скоро  Praynig ooooh!

Последна редакция: чт, 18 авг 2011, 16:34 от kami27

# 149
дано бързо да свършат работа плодчетата  Praynig защо картофи, как помагат те в случая?

Общи условия

Активация на акаунт