Хайде ЮЛЧЕ на море, време е да се пече твоето дупе!!!

• 32 050
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • София
По лесно смилаемо е и затова,пюре по принцип и айде в тоалетната.Ками не исках да те плаша Hug Hug

# 151
по скоро обяснението защо да са картофи е друго- по лепкави са и увличат "по пътя си "" към изхода.Също и хляба е така Peace
Откакто родих Виктор вече съм по малко паника Иве, споко  LaughingИ все пак се моля всичко да е ок  Praynig

# 152
  • USA
Ще я изкара батерията и после ще си имате обеца на ухото.  Laughing
Аз си изпратих приятелчетата, много ми беше хубаво с тях. Утре заминаваме на планина. Втори ден съм на работа, а ми изглежда цяла вечност. Имам доста задачи, а не мога да си събера акъла. Това прави ваканцията с човека.  Mr. Green
Броя дните до идването в България.

# 153
  • София,
Ками чакаме да стане по бързо работата, дано всичко е наред! Обаче Ева е просто уникална и как успя да я глътне тая батерия, и всъщност сигурни ли сте, че я е глътнала?
Днес сме си в къщи цял ден, бабата ни се е тръшнала с чревния вирус, а пък аз цял ден с поредния кръвоизлив, децата са на самотек, едва гледам да им приготвя нещо да хапнат, но им писна в къщи, а няма кой да ги изведе навън, само се карат и ние с бабата вместо да почиваме още повече се натоварваме. Обаче егати деня и двете сме страшна картинка, тя няма сили да стане, но странното е че не повръща и няма разстройство, само и я върти корема и и се носи главата, като парцал е. И по - добре, че иначе незнам как щяхме и двете да се редим на тоалетната, егати кошмара. На всичкото отгоре съм с два супер изпилени зъба, на които днес трябваше да ми монтират коронките, но уви неможах да стигна Tired, дано поне утре станат, че ако трябва така да се прибирам в София. Зълва ми пък беше тръгнала насам и като чу че сме болни половината и обратно, хвана я страх да не я заразим и нея Joy Joy, обаче то вируса май е плъзнал навсякъде, само се моля Вероника да я опазим! Praynig

# 154
Уинкс, не знам дали мъжа ми е случил с мен. Напоследък не спирам да дудням. В такива моменти го виждам как му идва да ми тегли една, но мълчи. Както той казва- хубаво, че съм добре възпитан, че досега да съм те насмел Joy
Днес заведох Дели в една градинка и се сби 100 пъти. Виждах, че го предизвикват, че се опитва да се въздържи, което ми хареса. Все пак има още да работи върху себе си Laughing

# 155
още няма резултат  Whistling
Направих ей тази торта и току що я опитвам пред компа, много е вкусна , препоръчвам я горещо:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=329366.0
Другата седмица Антон отива във Франция, записа се в една експедиция - ще катерят връх Монблан.Аз съм леко притеснена, защото той не се е катерил от доста години.Уж поддържа някаква физ.форма с колоездене и футбол,ама това си е доста по сериозно нещо.................Дано да издържи физически  Praynig

# 156
  • София
ОООО Ками това е трудно ако го напраи ще се гордея и аз.Чух преди дни от двеста души 6 са го качили и то двама от тях бъргарЕ.
Уинкс завиждам благородно Hug
Вечерарта излизаме и на пързалката едни големи на 6г казаха на ради че бил с пижама,е как ги насметох не е истина,направо неможеха да кажат нищо и накрая им казах че са бебета Laughing бяха с отворени уста.Мъж ми вика остави го да се оправя, е няма,хич не ми пука да не са с армани пикьовците гадни,майките им плюят семки на плащадката,нараво ми идваше да им кажа К...ама се въздържах.

# 157
август месец бил най силният сезон за изкачване на върха, явно тогава метеорологичните условия са най добри.Едното от момчетата ( което всъщност се обади на Антон ) е ходил много пъти PeaceАз също ще съм горда , но ми се искаше да беше разбрал по рано , а не 12 дена преди похода, за да се подготви по добре.Сега всеки ден катери Черни връх, в момента кара колело до НСА и там ще тича на стадиона  ooooh!Дано да не му се случи нещо..............Много съм негативна, той дори ми се обижда че му нямам доверие ,ама мен си ме е страх
Иве , и аз се засягам когато обиждат Ева и често си прехапвам езика ,за да не изрека някоя щуротия, но в края на краищата света е такъв - гаден- и те трябва да свикват с това.
Уинкс точно кога идваш??Аз на тази среща ще дойда задължително, ще се справят някак с глезанчо  Crossing Arms
Дани , бързо оздравяване на бабата.А при теб откриха ли защо са тез кръвоизливи??
Аз пък се оциклих миналият месец ,ама този нещо ми закъснява  SickУспокоявам се ,че поне при кърмене може да има такива моменти..........

# 158
Дааа. Ками, не се притеснявай. От кърменето най-вероятно е.
Иве, много се смея с теб Joy

# 159
  • София
Някой да иска с мен от понеделник някъде с деца,изтрещях не искам тук на всичко съм готова.Яна Вико,Бубе Ками........хайде де,тлкова ли .....?

# 160
  • USA
Иве, представям си  Laughing. Искам да те видя като свекърва.  Mr. Green

В България ще съм между 3-17 септември, като по някое време сигурно ще отскоча до Гърция за няколко дена при сестра ми. Кажете кога точно са официалните почивни дни, за да не пътувам по това време.

Ками, няма какво да ти се обижда. Основателни са ти притесненията. Това си е сериозен преход с голяма денивелация. Колкото и да му имаш доверие, си иска доста продължителна подготовка.

# 161
Добро утро!
Чета ама не остава време да постна,че хем с децата,и майка дойде и по апартамента всеки ден задачи.Ако знаеш Иве как ми се ходи някъде,но сега тази седмица ми идва кухнята и уредите,трябва да видя кои дни ще са да направя сметка кои ще останат свободни,че с майсторите и фирмите все не се знае.
И аз много съм се изнервила на нашата пързалка и дори тия дни гледам само сутрин да ходя за да си спестя разправиите с майките дето ходят на работа и са с големите претенции че знаят кое е правилно,а мен ме третират като изтривалка за емоции и там все едно си живея живота като не работя.Понеже съм постояна величина там и всеки към мен се обръща.Бабите се разправят с мене що е мръсно н аплощадката,що шумят децата,майките катос е върнат започват интригите коя какво.В неделя момчетата малките играха до входа на еднат амайка,той входа супер запуснат,и едното дете хвърли камък по вратата на входа счупи се стъклото всички бяха там,обачче майката на детето никаква реакция идва от дъжд на вятър,понеже аз бях там с мойто дете сега всеки ден ми пилят за тва стъкло.А нейното дете на тая от входа и майка и на другата по случайност не бяха точно този ден инъче и те са все там.Мойто не е счупило стъклото мен да държат отговорна и да се разправят и да ми се сърдят,казах ще дам пари щом толкова настояват,но им казах и какво мисля.Излезе,че е било пукнато стъклото и малко му е трябвало освен всичко,все едно са чакали някой да го счупи и плати.
Ками ще излезе,споко!А на Монблан е такава красота,мечтая да ида там ама с лифта.  Laughing

# 162
Янче, как ще им даваш пари, хайде де  Crossing Arms

Ками, невероятно изглежда тази торта Heart Eyes Браво на мъжа ти за смелостта. Ти не се притеснявай, нали са с водач, всичко ще е наред  Simple Smile

Уинксче, от 3 до 6-ти са почивните, 5-ти се отработва, но не знам кога. Стискай зъби, още малко остана  Hug

Никола си е харесал една тригодишна девойка от градинката, не че ми беше трудно да разбера, защото той започва да се държи неестествено перчещо се всеки път като тя дойде. Обаче преди малко ми призна официално с думите "хайде да ходим навън да видя Кати дали е там. Ах толкова е сладка тази Кати, като бонбонче е, направо да я изядеш (буквално)", след малко се усеща и добавя "не й казвай какво съм казал" Laughing

Иве, и аз като теб - ужасно лично приемам ако някое дете се заяжда с Н или го дразни. Децата са жестоки. Обаче и родителите са виновни. Аз реагирам като ужилена като видя, че Никола дразни по-малки, много ми е дразнещо това. Не е нужно да ти казвам, че масовата реакция е "щом не се бият, значи няма проблем", което за мен категорично не е така. Ето и това, което Бубето разказа. Ами Дели е на 4 години, едва ли се очаква от него да се контролира като голям, когато го дразнят (то аз не мога да се контролирам пък камо ли дете). В случая някоя майка е можело да направи забележка на отрочето си

# 163
  • Асеновград
5-ти се отработва на 3-ти , почивните са 4-ти , 5-ти , 6-т ( неделя , понеделник , вторник ).
Много сладък Никола  Laughing.
Тедо беше поступан от едно момиче веднъж на батута.Въпросното момиче е с повече от година по-малко от него и е абсолютна фурия  Laughing.И двете майки бяхме там , аз категорично забраних на Тедо да удря момиче , но другата майка не реагира по никакъв начин.В крайна сметка аз и Тедо се изнесохме.
Айде батерията днес да излезе и да не я мислим вече.

# 164
добро утро
Чакам Ева да се събуди да посети тоалетната  Laughing
Иве иска ми се ,ама тази седмица ми е невъзможна...........
Много е сладък Никола  Laughing, любовчия!!

Изака я !!!!! Party

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 11:35 от kami27

Общи условия

Активация на акаунт