Хайде ЮЛЧЕ на море, време е да се пече твоето дупе!!!

• 32 051
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Айде честито Ками,пази я,за сувенир

# 166
 wavey
Честито Ками  Grinning Радвам се че всичко завърши благополучно!
Браво на мъжа ти за смелостта
Сигурно и аз бих се притеснявала, но той знае какво прави и по думите ти съдя че е доста отговорен човек  Peace
А Монблан е много красив наистина си заслужава да се види 
Детската градина е в ремонт август и по предишна информация трябва да започне работа септември, но дали от 1 не мога да разбера ooooh!
Никой и не вдига телефоните там  #Cussing out та ще пращам мъжа на място другата седмица   

# 167
Цитат
Изака я !!!!!

ох, браво, камък ми падна Hug

Ние с мъжа ми решихме нещо странно за нас - понеже организацията със септемврийското море не се получи, ще си ходим сами. Странното е обаче, че ще ходим в малък семеен хотел в Лозенец(на едни приятели), без ОИ, ще ядем по ресторантчета, неорганизирано, без анимации, даже на плаж ще ходим на Корал, с кола. Не знам какво ще се получи, Д е въодушевен, той хич не харесва големи хотели ОИ, аз съм по-предпазлива в еуфорията си.Лозенец е много специално място за нас като двойка, но престанахме да ходим там, когато се роди Никола. И за Гърция се чудехме, но отново решихме да заложим на количество, а не на качество

Учудва ме с тези си трепети Никола, много гледа външността и прави някакви странни коментари. Миналата седмица ни в клин, ни в ръкав се обръща към момичето в магазина с думите "ама много си хубава, направо сладкишче", тя падна да се смее. А тези "сладкишче" и "бонбонче" нямам никаква представа откъде ги е чул, звучат ми като лафове на някой гларус-спасител, егати...освен това съм му казала, че може само по едно гадже да има, ако обича, да си се концентрира

# 168
  • София
Марти ще се справите без ОИ,щом аз с моите успях Mr. Green

# 169
 Joy
Марти, ще падна с твоя син. Много сладко ми звучи, представям си го колко е сериозен като го казва  Heart Eyes
Там-там, не знам ремонт ли е, какво е, ама нашата градина е залостена. Много им се дразня, то не са отпуски, не е чудо. Пък градината запада ли, запада Crossing Arms

# 170
  • Асеновград
Корал ми е любимия плаж , завиждам  Mr. Green.
Радвам се за Ева.

# 171
  • София
В нашата градина преди още правиха основен ремонт трябваше на 15септември да почнат а почнаха на 1 ноември ooooh! ooooh! майките бяха откачили

# 172
  • Sofia
Радвам се, че Ева е изхвърлила батерията.
Иве, с удоволствие бих отишла на почивка, но Ники е запазил на 22 и 23. Септ. в Банско от тази оферта. Ако някой иска да се присъедини - казаха, че е добър хотела ... Лично не съм ходила ...

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 19:31 от arksi_

# 173
Искре, била съм в хотела. Не е лош. Спомням си, че имах някои забележки като това, че бяхме 2 дни, а стаята не ни я почистиха. Но като цяло бях доволна. Семейството имат и ресторант в центъра, но не знам дали е добър.
Иве, нямам никаква възможност сега за почивка.

# 174
  • USA
Ох, ще ме убие този Никола  Joy. Голям флиртаджия си отглеждаш, Марти. Simple Smile На мен плановете ви за море ми звучат много добре.

Ками, браво, че е излезнала батерията. Сега ще дишате спокойно  Laughing.

Много се радвам, че е петък. Тази седмица бях на работа само 3 дена, а ми се видя цяла вечност. Заровила съм се в разни блогове за пътувания. Гледам и мечтая  Laughing, а бюрото ми е затрупано с всякакви задачи. Точно, дето вика Марти, трябва да устискам още 2 седмици.  Имам нужда от ваканция явно, както казваше един мой приятел (от Враца) "кое си требе, оно си сака".  Grinning

# 175
  • Sofia
Бубе, ще споделя като отидем - аз държа да ми е чисто ...

ООО - не съм се похвалила - Диди хвана едни обици на прощъпулника и тирбушон - едното беше наречено да е бижутерка, а другото да има винарска изба! А дано Wink

Никола много сладък с тези изказвания Simple Smile  Сашо и той е така, обаче ги разправя и на големи жени дето му харесват  Embarassed

Малко по малко ще наваксвам с четенето и писането.

# 176
  • sf
Ох, не мога да се доредя до компа от Д.- само рови за хотели и върти телефони, после в парка с колелата, ще почна и аз да карам, че е по-лесно да се гони Вико.

Е добре,де, какво толкова цапате за 2 дена в хотела, та се оплаквате,че не чистят, айде вече като минат 3-4 може, ама 2  Thinking

# 177
  • USA
Искре, като искаш да чистят всеки ден слагаш табелката за почистване и готово. Ако искаш да ти сменят кърпите слагаш ги на земята и въпросът е решен или си искаш нови от рецепцията.

Донси, а ти защо тичаш след колелото?

Янче, не знам какво да ти кажа. На мен ми се струва, че ти самата си я възприела ролята на отговорника на площадката. Познавам такъв човек и знам за какво говориш. Режи ги под ред и не се чувствай задължена на никого. Майките, които те дразнят може да ги избягваш. За стъклото, просто казваш "Моето дете не го е счупило, няма да плащам и точка по въпроса."

# 178
  • sf
 Joy Защото още не може да тръгва сам и все някой трябва да го побутне, а инак не го оставям сам надалеч от мен, понеже се паникьосва лесно и пада, а и чат-пат го гонят кучета  #Cussing out уж на игра,ама той се плаши. много ме дразнят свободно пуснатите в парка кучета, няма оправия тука  Crossing Arms

# 179
  • USA
Това с кучетата е много гадно.

Общи условия

Активация на акаунт