Хайде ЮЛЧЕ на море, време е да се пече твоето дупе!!!

• 32 059
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Ками,радвам се че бързо премина да не го мислиш!Ще им разказваме после истории.
Взех вече да се замислям за есента,за градината,дано боледуват по-малко,дано вече е по-лесно поне една идея.Не съм доволна от учителките на Никола дано тази година е по-добре.
Майката от входа със стъклото не идва засега,тя ми е приятелка и много ми е мъчно че така стана.От гледачката й разбрах че ми се обидила задето съм и казала че им е запуснат входа.
Незнам ако спре да се крие ще говоря с нея и ако да се дадът някакви пари ще ни оправи отношенията добре,но искам да се оправят.Неможе 5 майки там да неможем се разберем,що за народ сме.Искам да почна и аз работа и да поразнообразя средата.Да съм малко от другата страна дето се вика.Ще видим,кога ли,хем ми се иска хем искрено и от сърце ме е страх.
Аз имам голям проблем с мойте деца,че искат животно и всеки ден ни молят.Все сме в зоомагазина вече им го спирам.Вчера купихме порчета играчки за котки,искат каишка за куче да им купя без да има куче.Тва за мен е кошмар,цял живот д аживея сред животни и смрад,голяма робия.Дава ти много животното но и много  визма.Засега забранявам категорично,търся някакъв вариант.Неискат хамстер или рибки щото немогат да играят с тях,незнам чудя се.

Последна редакция: нд, 21 авг 2011, 16:06 от I.a.n.a

# 181
вариантът е да им вземеш животно, но да го гледат при свеки  Laughing Когато Никола беше малък се опитвах да му създам любов към животните, после баба ми го гледа 4 месеца и му създаде страх към кучетата. Сега виждам, че май е по-добре така, не му харесват кучетата, на други животни не обръща внимание. Не знам какво ще правя, ако ми искат животно един ден, ще се боря до последно

И аз държа да ми чистят всеки ден. Вкъщи с обувки не ходим и пак си чистя всеки ден. Проблемът,Уинксче, е ако камериерката скътава и хич и не стигне до стаята ти. Така на Сол Несебър имахме два дни, в които не влезе въобще, а табелата си беше на вратата. после тръгна да влиза докато спяха децата, ама я отпратих.Извини ми се много жената, каза, че е много натоварена. Помислих си че чисти два-три етажа. После се оказа, че чисти 20 стаи. Ужас, 20 стаи трябва основно почистване да им направи за 6 часа

Ками, направих тортата, сега нападаме с Никола  Grinning

# 182
добро утро
Марти казвай после как е била тортата  Flutter
Аз товаря децата на колата и отиваме на село за днес  Grinning
Приятен уикенд

# 183
  • sf
Бяхме на Железница, чудничко.

Яна, а на заек навити ли са? Аз на мойте нали им пуснах мухата за куче и постоянно за него говорят, име са измислили и като ходим някъде ми казват къде ще спи, какво ще яде  ooooh! ужас!

# 184
Да ти кажа Вики с новата къща незнам дали съм навита на каквото и да е че и децата са ми много,като се замисля за една две години какво става след ремонт.Днес с майка ми чистихме 4 часа в апартамента,после се прибрах децата реват баща им на вратата да излиза,та ги успокоих ,изведох и и аз на разходка,сега съм парцал.Обикалях за пердета и завеси по мебелните,ужасена съм от цените и в понеделник ще ходя по Ек.Йосиф.

# 185
Янче не си ли мислила за вертикални щори,аз съм много доволна  Peace
Ние бяхме на село и се прибрахме в 21.30, децата бяха заспали в колата, мислех че сега ще лудуват до късно ,но те явно бяха доста уморени и след банята си заспаха пак.Аз също съм гроги, но чакам едни бутчета да се сварят ,че до утре можеше да се вмиришат в хладилника Sick
На село е райско, само че къщата ни не е пригодена особено за деца  Rolling EyesМоже скоро да заделим някой лев да я постегнем ,че е много наблизо и бързо се стига по магистралата.Убедих се ,че голямата кола( бях с комбито на мъжа ми) е много удобна и сега го навивам да си търси друга, да продаваме Пежото( той му казва калинката) и аз да си карам тойотата LaughingТолкова багаж побрах днес в нея....................
Хапвам едно парче тортичка и се хоризонтирам Grinning

# 186
  • sf
ДУ
Ками, кое е селото? А за голямата кола- който не е карал, той не знае какъв кеф е  Laughing

Аз чакам мъжо да се събуди и да води Вико на Панчарево,че аз имам работа.
Тая торта ще я пробвам и аз,ама по-натам. Днес мисля да готвя боб  Mr. Green

# 187
добро утро  Grinning
Вики , Новачене, Ботевградско PeaceИ аз така смятам за голямата кола, чувстваш се и малко по защитен като че ли  Rolling Eyes
Сега сготвих пилешка супа и грах с пилешко и пукнах от жега  #Crazy
Мъжа ми ще води Еви на Смърфовете , дано да й е интересно Grinning

# 188
Привет!
Аз от вчера усилено почивам. Дели беше на Владая, аз само с Юли, който заспа за нощния си сън в 6.20 Shocked Сутринта кукна в 7, но мъжа ми го гледа, а аз спах до 10.
Ками, нашата кола е ван и е супер удобна за 4-ри членно семейство.
Яна, аз бих си сложила римски щори. Много ги харесвам. Моята приятелка скоро прави ремонт. Избра си плат и и ги ушиха. Продават се и готови.

# 189
  • sf
На кое се казват римски щори?
На мен винаги ми е било мъка при римонт, ново обзавеждане, това обикаляне, избиране, кошмарно ми е, пердетата в хола ги купи Д. сам, защото нямах неври да обикалям, той се справя страхотно  Joy
замина с децата на Панчарево, а аз само се помотвам тука  Whistling

# 190
Вики, това са римски щори http://www.colori.bg/rimski.php

Последна редакция: нд, 21 авг 2011, 11:34 от borianna

# 191
  • София
Бяхме в парка Заимов,деца много и то като се има предвид че отидохме в 12ч.Хареса ми,ама защо се казва парк като си е градина.Трябва северния и западния да посетим.
Вико разбиваш сме с теории,човек ще каже че не мърдаш от дивана Joy избрахте ли хотел?

# 192
Ние пак бяхме по мебелните и в крайна сметка купихме две детски стаи от Айко за по 1000лв. всяка,с големи легла,с бюра,с гардероби и нощно шкафче.Просто дори и майстора да ни ги прави ще излязат повече,а и с времето много напреднахме,все пак до зимата искаме да се изнесем.
Хубави са римските щори наистина,обаче ми казаха че за да се почистят се вика специален уред,първото почистване било безплатно,след това по 100лв. нещо такова.Понеже аз много обичам пердета и вече неискам щори,страшно прах се събира по тях,колкото и да го махам пак същото и по прозореца и  по тях.Но излезе,че красивите хубави пердета  са си пари и излизат по скъпо от щорите.
Напоследък  съм се изнервила много,постояно съм в напрежение,пак ме хвана параноята.Излезе ми херпес и ми дойде седмица по-рано.Забелязвам,че винаги края на лятото и началото на есента ми става така като цяло,убедена съм че е нещо психосоматично.Тоя тормоз през лошото време,зора да избутаме зимата и да се стопли,а после лятото минава като миг.
А взехме и матраци към детските легла,според мен добри,латексови 450лв. излиза всеки защото леглата са големи тип персон и половина,на Тед са матраците дано съм улучила,но в цената която бях склона да дам само тия като лежах и пипах и оглеждах ми допаднаха.Сега ми трябват основните компоненти колкото да се изнесем,а после ще добавям,чакам и Икея за идеи.Сигурно ще е лудница като я отворят,чакам с нетърпение.

Последна редакция: нд, 21 авг 2011, 16:05 от I.a.n.a

# 193
  • sf
Кога я отварят тая Икеа и къде ще е? не знам що питам, няма да обзавеждам  Joy ако до НГ не се изнесем в Кипър, тогава ще му мисля.

Иве, харесахме няколко хотела обаче още не можем да решим каква комбинация да направим, за да се вместим в бюджета, 10тка на едно място, 5+5 или 6+6, а и зависи дали ще има места. Утре ще решим категорично, че да плащаме и да знам,че има къде да ходим  Crazy

# 194
  • Асеновград
Има римски щори , които се разглобяват , целия плат се сваля и се перат в пералнята.Аз това съм избрала за всичките ни прозорци , ужасно много ги харесвам на външен вид и идеята , че се перат ми допада , обаче Гошо още свиква с мисълта за цената им  Mr. Green.
Цял ден с Гошо се излежаваме и гледаме сериал , още съм по пижама , а Тедо е с баба си и дядо си , довечера ще се прибере.

Общи условия

Активация на акаунт