Взех вече да се замислям за есента,за градината,дано боледуват по-малко,дано вече е по-лесно поне една идея.Не съм доволна от учителките на Никола дано тази година е по-добре.
Майката от входа със стъклото не идва засега,тя ми е приятелка и много ми е мъчно че така стана.От гледачката й разбрах че ми се обидила задето съм и казала че им е запуснат входа.
Незнам ако спре да се крие ще говоря с нея и ако да се дадът някакви пари ще ни оправи отношенията добре,но искам да се оправят.Неможе 5 майки там да неможем се разберем,що за народ сме.Искам да почна и аз работа и да поразнообразя средата.Да съм малко от другата страна дето се вика.Ще видим,кога ли,хем ми се иска хем искрено и от сърце ме е страх.
Аз имам голям проблем с мойте деца,че искат животно и всеки ден ни молят.Все сме в зоомагазина вече им го спирам.Вчера купихме порчета играчки за котки,искат каишка за куче да им купя без да има куче.Тва за мен е кошмар,цял живот д аживея сред животни и смрад,голяма робия.Дава ти много животното но и много визма.Засега забранявам категорично,търся някакъв вариант.Неискат хамстер или рибки щото немогат да играят с тях,незнам чудя се.

ужас!