Хайде ЮЛЧЕ на море, време е да се пече твоето дупе!!!

• 32 061
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • sf
Ох, аз най-сетна приключих с всичко днес. Даже пуснах две перални, сготвих боб и врътнах една бисквитена торта. Сега се опвам да чакам мойте. Тази седмица ще ни е тежка, от сега ме хваща мързела  Joy

# 196
Да, така е както казва Били. Римските щори се перат Peace
Извадих есенно- зимните дрехи на децата. Едва ги побрах. На Дели нищо не му става от миналата година. Една приятелка ми подари 4 сака със страхотни дрехи от сина й. Всички са като нови и са на хубави фирми. Така че Дели е обзаведен. И макар, че с Юли са различни сезони успяват да си износят дрехите, което доста ме радва.
Ние започнахме ремонт на кухнята. Утре ще лепим тапети. Мъжът ми сам прави шкафовете. Първият е готов и е супер сполучлив.Ще показвам като свърши. Засега става бавно. Ще махаме и радиаторите, така че се очертава да боядисваме и стените в другите стаи. То си беше и време вече.

# 197
Добро утро!
Днес го дават да е голяма жега.Пък аз хем съм циклозна хем имам доста задачи,няма начин трябва да го избутам деня.Слушах че до края на август ще са жеги после дъждове,еййй тва с дъждовете ми е най-противно и студения вятър.Макар че ако вали дано да е на почивки,да вали и да спира примерно,ще видим.
За детските стаи определено ще сложа пердета и завески защото са много сладки,но ако не намеря сносни цени ще се спра на щорите за хола понеже са много прозорците там.
Вики на 20 септември ще я отварят Икеята.

# 198
Ками, мерси за рецептата за торта- няма я вече. Аз увеличих двойно сметаната, но другия път тройна ще я направя. И може да пробвам без нутела, защото се бие с маскарпонето според мен. Бие, не бие, супер си стана  Simple Smile

Аз си бях харесала едно ботевградско село, даже мислех къща да купуваме там. Уж само две цигански семейства, но като минах през площада, въпросните две разполагаха с 20 деца. И като си представих, че ще се размножат след някоя и друга година лошо ми стана. В района мисля, че само Краево е чисто българско, Литаково е УЖАС и са ножари освен това, в Новачене пак са много, но пък може да са по-културни. Не те ли притеснява това, Ками? Виж в Зелин съм влюбена, защо не продадете къщата и да купите там

Аз като най-върлия противник на килими, пердета, прах и домакинска работа да си кажа, че вкъщи съм с щори тип японски от материя, която не задържа прах (изпробвано), хванати са отсрани за дограмата и се бършат с гъба, така както мебелите. До ден днешен не ми е потъмнявала гъбата при бърсане - може от материята, а може затова, защото са вертикални, не знам, но е факт

Янче, страхотна покупка на детски стаи, браво, попоръчка щеше да ви излезе минимум двойно  Peace

# 199
Марти какви са тези щори,има лилинк към тях да ги видя?
Аз точно заради праха сега неискам щори,пердета обожавам и мойте в къщи ги пера,мокри закачам,нямам проблем.Килими обичам но декоративни,в никакъв случеи по целия под.Само че е трудна подръжката,имам само един в детската такъв ръчен,малък,е на три месеца го нося за пране,не си е работа наистина.Другите килими ги подарих.
Аз пък неискам друг имот,хем да чистя и там и там да го мисля,хем само там да ходим че чак да ми писне.Ако им ахубави имоти на хубави места предпочитам ако ги имам парите да ходя на екскурзии и почивки с тях.Ако имаше при кой да ида да,обаче ей така само на мен,засега нямам енергия затова,като поостареем ще видим.Аз съм чувала за Нагушево и Усоица хубави неща но не съм била.

# 200
  • София
ДУ
Изпратих ги в клуба днес ще ги водят на басейн,откачиха,само викат по улицата айде на МОРЕЕЕ.
За обзавеждането и аз не обичам килим и тн,колкото по малко мебели толкова по добре.Но се получи така купих пердета не ги държах много много жега и само висяха по тях взехме щори офисни Sick но пазят от жегата и са ефтини скоро ще ги махна и ще си сложа външни ролетни и някакви римски от вътре,но точно който се перат.При нас има ателие за щори имат и още офиси много хубаво и бързо работят ефтино,ако някой иска ще дам кординати.
За Икея неможах да изчакам но не съм и настроена че ще е ефтино.Иначе ще я посетя със сигурност

# 201
  • sf
ДУ
Аз станах в 6:30 за работа и към 10 приключих  Mr. Green за днес толкова. вико е с баба си, а аз отивам за снимка на зъба, дано е добре и утре да слага пломбата,че ми писна вече.

Килими и аз не обичам, преди имахме мокет, голям кошмар  #Crazy сега сме на ламинат, супер ми е. Ние навсякъде сме с пердета и плътни завеси отгоре, само щори не ме кефи. Пера ги в пералнята и става бързо, само закачването после е дразнещо.

Зелин наистина е чудно местенце, бих сменила апартамента за една къща там, но по принцип не искам вила, защото ще трябва да ходя често там, а предпочитам да обикаляме по различни места.
С Д. си говорим, че като пораснат децата ще си купим кемпер е ще обикаляме света  Joy ееееех мечти  Grinning

# 202
Янче, ето ги. При нас съвпадна едно към едно цветът на дограмата с този на водачите и стана перфектно

# 203
  • София
Ето ме обратно на работа.

Аз за нашата спалня точно такива японски съм си заплюла, в пастелно зелено ги искам, но с пердета отгоре - за уют.

Зазинтригувахте ме с тортата, ще се пробва!

Много се радвам, че Евичка бързо "пребори" батерията.

Иве, а с разклатеното зъбче какво стана?

Ей големи любовчии в темата, голямо нещо, много се смях с бисерите на младежите  Laughing.

Ние мислим септемврийското море, много ми се ще да е в Гърция, търсим евтини варианти за близката част, може би Керамоти, макар че има вариант и в Блу Ориндж да саме пак.

Последна редакция: пн, 22 авг 2011, 14:11 от ayka

# 204
  • София
Доволни са децата от плуването и от бате Сашо Laughing
Първа беля не съм затворила фризера,сега размразявам набързо ooooh! ooooh!
Колелото на Ники ми падна на кракът дръжката се заби точно под глезена Twisted Evil

# 205
  • sf
Иве,къде ги водят на плуване?

# 206
  • София
Аз да ги водя Mr. Green от клубчето ги водят във феър плей.
Малко ми остана от фризера,действам със сешуара Twisted Evil

# 207
  • sf
Че защо просто не затвори пак вратата  Joy

Имам молба- ние тази събота трябва да заминем, не знам кога ще се върнем, за това моля пуснете ми един смс с час, дата и място, ако се организира среща, да не ме забравите  Crossing Arms

# 208
Иве много ти е хубаво клубчето и аз искам такова наблизо.
Марти не съм виждала такива щори,като трансперант но усъвършенстван,ще показвам довечера на Д. Че сега бях да разследвам пердетата по Ек.Иосиф и познайте...там излизат по-скъпо от Айкото егати.

# 209
  • София,
Привет, успях и да ви изчета! И ние сме вече в София от снощи с Вероника, но неочаквах че и тук е такава жега, направо неможе да се диша в къщи Crazy. Ама това ще да е от новата дограма на блока Mr. Green. Гледам за щори си говорите, трябва и ние да вземем за вратите на терасите и за големия прозорец в спалнята, но ще са от тези пластмасовите и най евтините, щото по новата заповед, ако искаш да си сложиш щори в общежитието, подписваш една декларация, че ги слагаш ЗАВИНАГИ и няма да ги махаш при напускане. Тъпо ама пак е по добре от нищо, добре че поне смениха дограмата, то тука и без това всичко е на доизживяване. Та ще сложим някакви и без това картинката след майсторите е плачевна, ама да сменям тапети не са познали. Ако останем още поне две години може и да помислим за малко боядисване или нови тапети, но на този етап, нищо не пипвам Mr. Green. В момента сме до края на септември настанени, ще видим какво ще стане.
Радвам се за Евичка, Ками голяма ли е батерията, а цяла ли е няма нещо нередно?
И аз се броя в кюпа на работещите така че пожелавам на всички след отпуска да влязат бързо в крак! Peace
Яна за пердетата щях да ти пиша, ама нещо се замотах сутринта, а после излязохме. По Е. Йосиф наистина излизат много по скъпо, отколкото където и да си ги поръчаш другаде. Аз преди години когато си търсех направо останах шокирана там от цените дето ми предлагаха, егати то златни да бяха.
Иначе наистина имат много красиви, аз си ги бях набелязала - и после си ги намерих същите в провинцията - купих си ги на смешна цена, акоято сигурно беше пет пъти по малка, а една позната ми ги уши същи за без пари! Търси си друг вариант, намират се и по разумни цени!

Общи условия

Активация на акаунт