Хайде ЮЛЧЕ на море, време е да се пече твоето дупе!!!

• 32 057
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
 wavey
Тук съм , чета ви редовно  Hug
От понеделник съм с Ева вкъщи ,че завъди някакви сополи и реших да не се доразболява в градината Rolling EyesТя пък предаде заразата на Вико и сега и двамата са сополиви- почва се  Sick
Вчера бяхме в Мола и за малко навън, но днес не сме мърдали и откачихме вкъщи.Само вечерта ходихме до Технополис  , купих си оттам купа за готвене на пара-  25 лв.Вики ти нали питаше за уредите- ми аз ги гледах , ама много голями ми се сториха и не можах да измисля къде да ми стои един такъв уред.Затова реших да взема този тавичка и утре ще я пробвам Peace
В Мола на Цариградско са отворили детското клубче( беше в ремонт лятото) - чудно е станало, Ева го обожава вече, има много забавления  Party
Уинкс много мее яд че не се видяхме, май това е първата година в която не успяхме да се съберем за да се видим с теб  Hug

# 556
  • USA
Ками,  Hug. Здраве да е! Пак ще се съберем.
Аз като цяло си направих извода, че септември не е добър месец за ходене в БГ, въпреки, че чудесно прекарахме. НО то от догодина няма да мога повече да идвам през септ, защото училището започва в края на август.

# 557
Добро утро!
Да,Марти разбирам те и при условие че има на кой да разчитам за децата,след толкова време по майчинство ще се върна с желание.Но при мен нещата са,че хем няма къде да се върна,хем няма на кой да разчитам за децата.Те досега са ходили 6 дни общо с прекъсвания от почивките и последните три дни използвах да бъда по инстанции и да опаковам багаж от терасата,бяха ми полезни.Но снощи ми звъни свекърва ми да ми се сърди,че не съм ходила на книжарниците.Първо никой не ми е казал да ходя,второ нямам желание да ходя и трето имах други задачи,като от тия три най-важното условие е че неискам да ходя и тва е истината,така че ако не ми дадат зор няма да стъпя там,поради причини сега които неискам да обеснявам.Всяка вечер немога да заспя от мисли за това какъв е пътя ми,какво мога да върша,за какво ставам въобще,от страхове че ако почна някъде незнам как ще наредя грижите по децата,особено ако трябва да се возят след градина или училище някъде.Та така,сега сме запътили към Икеята и после ще пиша пак.
Крака с развалянето на времето започна да ме боли и да оттича пак,от чорапи и обувки също.Не извадих тия железа заради другите ,за да съм на разположение,за да не кажат че така се смотавам от работа и задачи,тва го отчитам като грешка и сега да видим кога ще стане цялата тая работа.

# 558
  • Бургас
Яна,  Hug няма угодия и това е. Не знам какъв и е бизнеса на свекърва ти, но що не ти зададе една длъжност и да отговаряш конкретно за нея и да спре да се цупи. Аз това не мога да го разбера - да отида да помагам някъде, или отговарям за нещо конкретно и сама си планирам и организирам дейността или по-добре да не се буткам някъде просто от време на време.
Иначе те разбирам прекрасно, като си помисля, че цяла зима ще си стоя пак в къщи и направо ми призлява. Успокоява ме мисълта, че в следващите поне два месеца ще имам работа по пресмятане и анализиране на сезона. Дано по-бързо да мине времето и да организираме следващия сезон, че ще се пукна от мързел.  Whistling Иначе да не ми е съвсем скучно подадох си документите за магистратура по туризъм, дано да е правилната специалност  Rolling Eyes
Днес ми се разказа играта от разходки, не отидох в хотела, а качих Кривчо с татко му на влака за Айтос, а аз с колата ги взех от там, после в зоо-то, Джъмбото, отиде ми надника  ooooh!

# 559
  • София,
И ние сме болни - ужас - всички, Вроника още от събота се разсополиви и разповръща, но само това, даже вчера я водих на лекар, но казаха че нищо и няма, добре е вече, справили сме се и сами и сме предотвратили спазъма. От нея обаче ни хвана и нас с Ицко, той е само сополив, ама аз съм вече с бронхит, и уви този път ХЛ не ми помогна изобщо Rolling Eyes, изчерпало му се е действието.
Но ще се оправим де, няма начин.  Wink
Искам и аз да се похваля - сбъднах поредната си голяма мечта, приета съм магистратура по държавна поръчка на първо желание - Икономика на управление на човешките ресурси!  Heart Eyesи съм много щастлива, че поне в близките две години ще уча това което наистина искам, а и няма да се налага да сменяме жилището, малко ни е тясно, но пък е по добре от цените на квартирите Peace.
А това е една скромна почерпка

# 560
Браво Дани  Hug  bouquetБързо и успешно завършване  Grinning И да се оправяте всички вкъщи  Hug
Шуши и аз вчера като бях вкъщи цял ден се замислих за дъждовните и мразовите дни ,които предстоят и ми се доплака. Rolling Eyes

# 561
  • София
Браво, Дани, радвам се, че си успяла, и за Шуши също! Дано сте доволни от магистратурите.

Яна, според мен трябва да започнеш нещо другаде и да не си постоянно на разопложение, струва ми се, че ще се чувстваш по-добре. А за воденето и вземането е много сложно наистина. Но сигурно има жени пенсионерки, които биха работили почасово да вършат това и ако и двамата родители работят, предполагам, че би трябвало да могат да си го позволят.

Леле, Мариска, слушам те и не мога да повярвам какво желание имаш да се върнеш на работа Simple Smile

# 562
Дани,честито!Много успехи да имаш!Тва е хубава специалност и аз бих я изкарала,но доколкото разбрах за хуманитарните специалности в УНСС има възможност само за един вид магистратура и мисля другата седмица да ходя да проверя,но ако имаш възможност да питаш и си там ще съм благодарна.
Именно тя свеки решава кой къде да работи,а самата тя незнае как да ме използва и за какво,нищо твърдо неказва но инъче недоволства че не се включвам,така и с брат ми стана.Искаше да започне постояно и в последния момент излезе че няма на мястото на кой,след два месеца ново двайсе че едната решила да напусне,ама човек си има планове и нужди ,неможе така иде ми дойде ми.Плюс тва те с право искат вътрешен човек да има и да контролира,но си е живо набутване между шамарите това и знам че няма да си струва.Искам друга работа,в моя среда и парите ми да идват от мене си дето се вика.
Та бяхме в Икея,много народ много нещо,още до Икея километри имаше задръстване,но се хванахме и отидохме.Детски клуб има и то много хубав,записването става бавно.Слагат печат на детето и родителя,дават на родителя телефон за вързка,апарата направо.Вътре в клуба е много хубаво и много деца събира,тъкмо се чудих колко деца ще вкарат и ние бяхме последните,затвориха и спряха да взимат докатто не се изпразни.Два часа е клубчето.Ние с Д. влязохме на пазара,но...ни се сблъскаха интереси,желания и вкусове и се поскарахме,но аз се примирих заради семейното благо.Например рафчетата с детските кошовете на Д. не му харесаха,те не са големи и някак не ми изглеждаха много здрави,та той взе столаж с кутии за Надина,отгоре идеята да стои телевизора а отдолу става и с кутии за играчки и като библиотечка за книги.Възхитих се че има място за книги почти на всичките им секциики.И много идейни неща си накупихме,но всичко стоварихме в новата къща.Много любезни бях и черпиха с вода и бонбони по опашките,дано си останат така.

# 563
  • Canada
Два часа в детския клуб, супер! Тук е 45 мин. и Раян много го харесва, казва му "магазина с топките" Laughing.

Успешно следване на Дани и Шуши! На мен много не ми се занимава вече, пак записах 2 предмета, но много противоречиви чувства ме обземат. Като съм в университета, ми е доста интересно и направо съм в друг свят, но вкъщи не ми се отделя време за учене, други неща ми се правят /като да играя с Раян и Сара, например Mr. Green/.

От тази събота Раян тръгва на плуване, много се надявам да му хареса.

# 564
  • София,
Шуши честито и на теб! Страхотна специалност си избрала, точно за твоето поприще, а и ти се отдава, а какво точно записа това което искаше нали туристически мениджмънт или е само туризъм, то всъщност каква е разликата.
Янче незная кой ти е давал инфото, но имаш доста неща с хуманитарна специалност да кандидатстваш, т. е. ти си кандидатстваш по каналния ред само, че обучението ще ти е 4 семестъра по специалността в която кандидатстваш, а те са доста, и все хубави, УЧр, Счетоводство и т.н. можеш да видиш всичко на сайта на УНСС в сектор магистратури, само че приема за тази година приключи. Следващият прием е през февруари, но тогава приемат в по малко специалности и е само платено - няма държавна поръчка. Гадното е, че тук си е с изпит и си трябва четене, аз даже бях изгубила надежда и вчера като видях класирането и чак неможах да повярвам, че съм се класирала. Нещо нямах много време за подготовка този път и не изкарах висока оценка на приемния изпит, а и балът ми не беше особено висок, но явно е бил достатъчен, предполагам че тази година не е имало и много кандитати за тази специалност. Има нови много хубави и интересни специалности като корпоративен мениджмънт, финансов контрол и още много.
Честити Ви придобивки на вас, със здраве да си ги ползвате и най вече децата да им се радват!

# 565
  • USA
Дани, честито!
Янче, а на теб защо ти е да учиш хуманитарна специалност в УНСС, като вече си завършила такава в СУ?

# 566
  • София,
Не Уинкс, Яна би завършила някаква икономическа специалност в УНСС, но си мисли че като има бакалавър с хуманитарна насоченост няма да може да запише икономическа, коет изобщо не е така!

# 567
  • USA
Ясно Simple Smile. От приятелите ми, работещи в университети, знам, че напоследък приемат с много ниски балове, защото нямат достатъчно кандидати.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2011, 00:31 от Winx

# 568
  • Бургас
Добро утро  Simple Smile

Честит рожден ден на Кати, да е здрава и със сбъднати мечти.   bouquet

Уинкс, има нещо вярно в това с ниските балове.  Peace Онзи ден като погледнах магистратурите на свищовския университет и занижения до  3,50 бал щеше да ми избоде очите, че и умишлено болднат шрифта.  Whistling Естествено това ме отказа да бия път до Свищов и се записах в тукашния туризъм, поне има реноме някакво.  Peace
Дани, не знам още коя ще е специалността, но като попитах жената за разликите се оказа че няма съществени. И за която специалност се съберели желаещи  ooooh!  В началото на месеца ще стане ясно  Joy

# 569
  • Sofia
А честито на учащите! И аз съм в кюпа Simple Smile Започвам магистратура "Управление на ИТ проекти". Хубавото е, че лекциите са събота и неделя.

Общи условия

Активация на акаунт