Хайде ЮЛЧЕ на море, време е да се пече твоето дупе!!!

• 32 056
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ехее, много студенти в темата! Айде, да сте ни отличници всичките! Simple Smile

# 571
  • София
Честито на ученчките.вчера бяхме в Толедо,страхотно,ни с деца на 36гр изнервящо,доволна съм обаче,. Утре може би ще идем до Валенсия.Вико тук е за нас с теб,мъжете работят жените.......

# 572
  • Бургас
жените на fiesta  Joy искам и аз, обещай че ще ме вземеш, ще ти превеждам  Joy

# 573
  • sf
Иве, идвааааааааам, няма нужда да се връщаш  Joy

Утре ще се качим на Черни връх, мързеливата, с лифта  Mr. Green ако има желаещи, да си чукнем среща на върха

# 574
  • София
Не ми се прибира ама моя трябва да работи поне за 3000евро,а и не е като при нас часно поне 10ч работа.иначе държавната е песен4-5часа 2000евро

# 575
  • София
Иве, ти си поредният човек, който чувам като отиде в Испания, да казва, че не му се връща, явно си е хубаво. Кога си идвате?

Отивам да обядваме с Кая и да правим после меденки, че сестра ми ни  подари н ови формички от Икеа и съм обещала още от миналата седмица.

# 576
  • USA
На мен Испания ми е любимата европейска държава. Simple Smile Моите приятелки испанки работят. Simple Smile

# 577
  • София,
Arksi честито и на теб! В УНСС ли си и ти, при нас тази година са открили такава специалност, да не си била на 17 на изпит, дано не сме били в една зала и да не сме се видяли, егати - то едва ли де, но знае ли се Joy.
Ели да ти кажа честно няма никакво значение как се казва специалността, учат се едни и същи неща - просто са се изхитрили сега и слагат някакви нови наименования, просто ей така да привличат студентите. Ние бяхме две специалности - с абсоляютно едни и същи предмети и преподаватели и хорариум на лекции и упражнения - даже изпитите ни ги провеждаха заедно, но просто нашата специалност си се казваше по старо му - икономика на индустрията, а другата за да привлича повече студенти се казваше бизнес икономика. Погледнато реално си е едно и също - едното е от тоталитарно време - Индустрия,ама вече умира,  пък другото Бизнес сега си е по новите модели Mr. Green. Както и да е... Peace
Иве и аз искам там, харесва ми щом не се работи толкова Peace

# 578
  • София
Не че ми харесва да не работя,по лежерно е.Не се усеща напрежение даже в Мадрид.ето сега от 14-17,3ч всички магазини почиват,минахме покрай нотариуса,от 9,3-13ч ми е работното време.В софия трафика те уморява за 30мин,аз в мадрид не го усетих.подредено,немога да кажа чисто обаче,една идея по чисто от при нас.Ункс какво харесваш тук?а твоите приятелки

# 579
  • Sofia
Дани, не е УНСС. БАН+НБУ - съвместна магистратура Simple Smile. Едно от основните изисквания е минимум 3 години работа в сферата на ИТ. Изпита беше по-скоро интервю с ръководителя на програмата.
А ние сме в Банско. Предимно семейства с деца виждам по улиците и много неприятно впечатление ми прави, че почти няма тротоари, а коли колкото искаш ....

# 580
  • USA
Иве, сиеста си има, но работата си върви. Ти отиваш като турист, различно е.
Харесвам архитектурата, хората, храната, културата, изобщо атмосферата. Имам много хубави спомени от там. Приятелките ми испанки са от Мадрид, но са ми приятелки от тук. Едната се върна в Испания, другата си живее тук и има 3 деца, 2 от които са близнаци, въпреки това работи на много отговорна позиция в международна фирма. Имам и много добър приятел, който също е в Мадрид.
Сега като се прочетох ми светна, че повечето ми приятели са от големи градове. Напълно възможно е в малките да е много по-спокойно и жените да не работят.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2011, 18:09 от Winx

# 581
  • София
Оооо различно е като си турист,но ми направи лошо вЧепеТление,не искат и едно БАЙ на английски да кажат.иначе към емигрантите са отворени и усложливи,тук в това градче има само работещи българи-60човека.Сиеста-фиеста-пеня,все пиене и ядене,в повече ми е,макар да съм пияница и чревоугодник

# 582
  • USA
Еее, Иве, това за английския е валидно в голяма част от Европа. Пробвай във Франция с английския - същия успех ще имаш.  Mr. Green

# 583
  • София
Ама в магазин за дрехи,пазарувам.в бг и в турция не е така като ще оставяш пари

# 584
  • София
Шуши, благодаря за пожеланията...

Аз пък преди няколко дена разбрах, че са минали 14 години от как съм завършила магистратура...  Confused Малей,  кооолко съм дърта...  Embarassed По мое време изобщо нямаше такива неща - започваш едно, пък завършваш съвсем друго... нито пък понятие "бакалавър". Имаше средно, средно- специално, полувисше и висше образование. Някак си тези 14 години... ами, не го очаквах. Че е минало чак толкова много време, де...

Общи условия

Активация на акаунт