Хайде ЮЛЧЕ на море, време е да се пече твоето дупе!!!

• 32 055
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Иве, сиестата в Испания е пословична  Crazy Ще ми се да поживея там известно време  Flutter

Кати, 14 години не са толкова много  Whistling Има няма 15-16 години от както съм завършила, вярно е че не познавахме думата бакалавър...  Thinking обаче ела да видиш сега децата, които работят в хотела, еми няма по-неграмотни.  ooooh! Нашето поколение е песен  Crazy

Това че сме се завъдили много студенти в темата ме кара да мисля че остаряваме  Joy

Айка, какво стана с меденките?  eat

# 586
  • София
Почти се изядоха вече Laughing Аз помня, че зимата излязоха страшно много и ги пекох сума време и сега направих половин доза, пък то станаха прекалено малко.

Това име на специалност "бизнес икономика" направо ме разби. Коя умна глава го е измислила и как изобщо са го одобрили??? Нещо като вратна шия ще да е  ooooh!

# 587
  • USA
Айка, мен ако ме питаш, 90% от специалностите в Икономическия са супер измислени, остатъци от планираната икономика. Няма да се учудя ако скоро видя специалност Икономическа икономика на стопанския бизнес.

# 588
  • София,
Хихи  Joy Айка така е права си, ама отвори само да видиш - това си е редовна специалност в УНСС, много колеги я завършиха - под бизнес икономика - се разбира изучаването, разбирането, развитието и изобщо воденето на малък и среден бизнес - т.е. малките и средните предприятия и фирми в България, а индустрия - имат в предвид големите БИВШИ от соца индустриални предприятия, дето вече хич не са големи щото дори и ги няма Joy, ама така да има просто разделение и аз не зная кой го е измислил, но има някаква логика де в предвид днешните условия. Peace
Шуши ти пък ме разби, аз пък хич не се чувствам дърта, а напротив - като отида там сред "децата" /колегите и колежките/ се чувствам някак си подмладена Mr. Green, е странни ми се виждат понякога, ама са си деца - поне за мене Mr. Green
Кати Честит празник   bouquet А това за формите на обучение - според мен нищо не се е променило просто смениха имената и толкова Mr. Green, нали трябва да се изравнят нещата с Европа и света, дрън дрън ама както и да е! Все едно техните колежи не са нашето полувисше - бившо! Аз съм закачила и от трите типа образование та знам кое как е Mr. Green - но Ели е парва в едно днешните деца са много по неграмотни и необарзовани, това е факт наистина Peace и говори много за качеството на системата. Stop

# 589
  • София
Кати, 14 години не са толкова много  Whistling Има няма 15-16 години от както съм завършила, вярно е че не познавахме думата бакалавър...  Thinking обаче ела да видиш сега децата, които работят в хотела, еми няма по-неграмотни.  ooooh! Нашето поколение е песен  Crazy

Това че сме се завъдили много студенти в темата ме кара да мисля че остаряваме  Joy

хахаха, нещо май се изкара много голяма...  Mr. Green Аз съм завършила '97 - ти сигурно тогава си кандидатствала... Е, а повечето от темата тогава сигурно са кандидатствали за гимназия.
Какво да правя, одъртявам... и все по- бързо.
Какво му стана на това време, нещо се повреди... не бързаше толкова преди 35 години...

# 590
  • sf
ДД
Ние днес дружно се оспахме, та изпуснахме черни връх, Вико напоследък спи до 9 , та за туй.
И е станал един пенсионер, не ще да излиза, играе си с играчките, без гък да каже, ама да не мислите,че е от добрина, влачи една отвертка и развива де що види винт по играчките  Joy
Ама баща му го прелъга днес с меденка, та излязоха по мъжки.

Айде да почваме с редовните срещи,че ме сърби езика  Joy
Зайкеее, не се крий, кажи как са ушите на децата, че ви мисля тия дни?
Яна, вие докъде стигнахте с новия апарт.?
Иве, кога се прибирате после ще пускаш ли децата на градина?

# 591
Здравейте!
Ми надявам се до края на октомври ,началото на ноември да се преместим.Много неща свършихме в почивните дни.Вчера извиках майка с децата и ходихме пак по магазините и пак до Икея.Взехме за Никола шкаф с кошове за играчки.Взехме ис и лампи от Айко.Ужас,сблъскват ни се страшно вкусовете.Преди не съм имала този проблем,обаче сега Д. нещо се е вживял,наплашил от старат къща ли какво супер трудно се пазарува.Слава богу намерихме размери гардероб и спалня за нашата стая то тя ни остана,само трябва време да опишем модулите и да ги съчетаем,а сега е ужасна блъсканица в Икеята.Накрая и гарнитурата да тупнем и сме готови с основното за местенето.
Ние бяхме досега в Зоологическата,от 10 сутринта че и по рано бяхме там.Скапах се и виждам размазно,пия кафе и се опитвам да си стъпя на крака за да почна чистенето из къщи.

# 592
  • София
Какви са ви вкусовете? - т.е. какво харесваш ти и какво - той, та са тъй несъвместими?..

# 593
  • На края на вселената!
Кати, честит празник на патерица! Да си жива и здрава!

Вики,   Hug Лина пи ХЛ дадено от Галя и нещата много бързо взеха да се оправят. Вече почти няма болка и много рядко и за кратко я приболява. Преди два дни при Кати се появи кашлица, суха, давеща, почти до повръщане, без хрема, Т и др симптоми. Галя каза ХЛ и кашлицата веднага спря.

Аз в сряда вечерта след работа пътувах за Гоце Делчев с децата, днес сутринта си дойдохме. Имам да оправям още багаж, а трябва да се приготвяме за работно-учебната седмица. Има вероятност мъж ми да замине за доста време (20 и повече дни) за Ямбол по работа, хич не знам кой  ще взима децата и кой ще води по курсове. Шефът ми иска да увеличим работното време с 1 час вечерта. Дано да оцелеем някак.

# 594
Здравейте!
Янче, завиждам ти благородно. Обожавам да обзавеждам, особено пък чисто нов апартамент Grinning
Ние тези дни усилено почиваме. Спим по много, разхождаме се, днес карахме колелета с Дели в парка, а аз си направих и кросчето.
За утре нямаме планове, но на мен не ми се мърда никъде. Вили обаче не издържа на едно място, та ще видим.
Тази вечер се надявам Дели рано да заспи и да се излегна пред ТВ-то с буркан Нутела Heart Eyes

# 595
  • Sofia
Ками, писала съм ти на скайп да те питам нещо Simple Smile.
Ние днес се прибрахме от Банско и днес цял ден чистим Simple Smile. Вместо пролетно почистване, ние правим есенно Grinning.

# 596
здравейте
ЗБ радвам се за развитието при Лина  Hug
Ние вече втора вечер сме без Еви, тя остана да спи при майка ми .Янче и тя днес е била в зоото цял следобяд  Grinning
Вчера дории Вико оставихме и с мъжа ми се разходихме като бяли хора  Laughing
Янче ще чакаме с нетърпение снимки от новото жилище  Hug
Вики, на Черни връх днес е било доста ветровито и  хладно  Peace GrinningБраво на малкият майстор  Laughing
Гледахте ли новините с размириците в Пловдивско  ooooh!

# 597
Кати, честит рожден ден на патерица!

Цитат
Хихи   Айка така е права си, ама отвори само да видиш - това си е редовна специалност в УНСС, много колеги я завършиха - под бизнес икономика - се разбира изучаването, разбирането, развитието и изобщо воденето на малък и среден бизнес - т.е. малките и средните предприятия и фирми в България,

и аз си помисли, че под бизнес се разбират търговски дружества...

Днес ходих да си понакупя малко работни дрехи, много съм се навила, въпреки че свекитата ме отрязаха, най-рано януари можели да го гледат, ама искали да ходят през февруари в Тайланд, та не се знае кога точно...Баба обаче от този месец вече е официално пенсионерка и предложи жената да го гледа. Твърди, че ще се справи, изглежда ентусиазирана, тя е много дейна по принцип. Майка ми пък твърди, че ще е риск да й го оставя на нея, защото е по-възрастна, не знам много какво ще правя. Решила съм да я викам за по няколко часа и да я гледам как се оправя. Ако стане, стане, ако не - догодина, нямам бърза работа

И ние ходихме в Икея в петък, на мен ми хареса магазина, искам на спокойствие да го разгледам

# 598
  • Асеновград
Честит рожден ден , Кати   bouquet!
Марти , на колко години е баба ти ?Ти на пълен работен ден ли ще си ?Моята майка се справя с Тедо от бебе за половин ден ,  понякога и за цял ден , но цяла седмица по цял ден би и дошло в повече.Тя е на 67 , затова я давам за пример , иначе Тедо я ободрява , дори и като не и е добре иска да го гледа.
Ох , много съм и надъхана на тая Икеа , дори съм набелязала разни неща , само да мине по-скоро наплива , че в навалицата Гошо няма да е много отстъпчив и склонен на обработка  Laughing.
Почивните дни прекарах в чистене на къщата и малко правене на лютеница.Сега трябва да подхващам тук кочинката , а така ме мързиии...

Четири почивни дни с Тедо ...Така се радвам , че утре съм на работа Simple Smile .

Последна редакция: нд, 25 сеп 2011, 20:03 от billie

# 599
  • София
Кацнах си в къщи.Боядисано и чистичко,нови щори.ще ходим и ние до икея за порт манто,гардероб и нешо за играчки,мисля от сряда да ги пращам.Разглеждате ли снимките,мъж ми ги е правил с телефона,ще покажа и моите

Общи условия

Активация на акаунт