Хайде ЮЛЧЕ на море, време е да се пече твоето дупе!!!

• 32 044
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • USA
Иве, добре завърнала се! Разглеждам снимки. Много са хубави и на много интересни места сте били. Чакам да прочета впечатления и коментари Simple Smile.
Аз в петък получих засилено сърцебиене и се оказа, че съм вдигнала кръвното и пулса. От стрес сигурно. Сега си почивам вкъщи и се радвам на уикенда, въпреки домашните задачки. Нещо много напрегнато взе да става в работата, освен това шефът ми ще го повишават в президент на друга компания, т.е. ще имам нов шеф. Много ме е яд, защото много го харесвам. След сърцебиенето реших да го карам по-полечка и ако не ми харесва новият шеф да напусна.
Тези дни при нас е мъгливо и студено, искам си топлото време Simple Smile. Криси от утре е на градина.

# 601
Добро утро!
Оставих децата и Никола се скъса да реве,два реда сълзи два реда сополи,неможах д аго вкарам и лелката се наложи да го вкара.Абе беше много гадно,снощи си легнаха късно а и с тия почивни дни свикнаха да поспиват.Дано не се разболява.Обляках го с блузка с къс ръкав и суичер а той реве че му е студено,но като знам че ще се стопли след няколко часа непосмях повече дрехи да сложа,дано не му е студено през деня.
В Икея и на мен ми допаднаха нещата макар че ми се струват скъпи,особено на фона на другите магазини които са свалили сега доста цените.Но цените ниски качеството също.Сега нали взехме стилаж с кошове за Никола и друг стилаж за Надина,Димитър ги сглоби супер лесно и механизми и всичко си е хубаво.Лошото че бялото на Икея излезе друго  бяло от тва на Айко и стана ... абе поредното разминаване.И комарниците дето взех са бели а дограмата отвън черна,не съм сметнала тва,а и тия майстори н еми казаха и сега съм виновна аз,за всяко разминаване съм виновна аз,за майстора дето ни прави кухнята пак аз и Д. се е агресирал към мене,много е гадно така.Стаята на Никола излезе такова синьо където нищо почти не му се вързва,и все аз съм ги избирала,затва вече немога да поемам и му казах сам да си избира и решава.И всичко като  сме взимали или правили сме били двамата но за него аз съм виновна.Сега отивам да чистя че утре дай боже да ми монтират кухнята.Целия апартамент е в картон и стериопор.Ако децата са добре след сряда може да се разберем за дневно кафе сутрешно дори ако сте навити.

# 602
  • Асеновград
Яна , избирай контрастен цвят за синьото на Никола , не близък , по-лесно ще е.При нас много неща не са точно еднакви , понякога се опасявам , че ще стане манджа с грозде , после се навивам, че е хубаво  Laughing и в един момент започва да ми харесва.

Моята историческа кухня вече е готова.

# 603
Били, влюбена съм в историческата ти кухня  Hug Живот и здраве един ден като имаме вила, ще се боря със зъби и нокти с Д за такава кухня  Laughing Баба току що дойде. На 75 е, но е много жилава, не е спирала да работи до миналата седмица. За половин ден не съм мислила, но и това е вариант, иначе плановете ми са на цял

Уинксче, много харесвам начина ти на мислене

Иве, този следобед съм си планирала да гледам снимките ви  Grinning

Никола ходи тази година със супер желание на детска, за екскурзията на Витоша също беше много навит докато не разбра, че ще пътуват с автобус. Каза, че го е страх и не иска да ходи. От моите мании за столчета съм го побъркала и него, не искал без столче да се вози. Ако някои ден ми се наложи с такси да го предвижвам, не знам какво ще правя

# 604
здравейте  Hug
Били прекрасна е кухнята, заслужавала си  е умуването и мъдруването от твоя страна   bouquetПоздравления  Hug
И Ева днес е плакала в градината.Тя просто не харесва учителките и затова не иска да ходи.Иначе целият уикенд беше при майка ми и нямахме никакви ядове  Rolling Eyes
Яна често разминаване в нюансите прави по приветливо и топло мястото  HugНормално е покрай тези неща да се сърдите с Д., често срещано явление е  Laughing
Сестра ми сега правят ремонт и е същата разправия за всяко нещо.Та сега е времето да споделя и се похваля- живот и здраве април месец ще ставам леля  Heart EyesМного се вълнувам и радвам за сестричката ми.А тя милата така се е ошашкала...................
Чакам Вико да дремне и ще излзиаме навън да търся клинчета за Ева Hug

# 605
  • София
Ками, честито за сетсричката ти, здраво бебче и мама пожелавам!

Били, харесва ми кухнята, намирам доста сходни елементи с моята, може би затова. Ама най съм влюбена в прозореца, че в моята кухня няма такъв.

Мариса, възхищавам се на баба ти! М/у другото защо не говориш с работодателите за някаква такава схема – няколко месеца да си на половин работен ден, после на цял. Или два дни в седмицата да работиш отвкъщи, или пък да не работиш определени дни от седмицата. При нас има разни такива схеми за преходния период като се върнат майките на работа, защото майчинството е доста кратко и е труден преходът общо-взето.

# 606
и аз й се възхищавам, днес не се спря  Laughing
Цитат
М/у другото защо не говориш с работодателите за някаква такава схема – няколко месеца да си на половин работен ден, после на цял.
точно за това говорих днес, но до сега се е правило по един начин, а аз искам анексът ми да е по друг начин и сега чакам да видя дали ще позволят. От вкъщи не става, защото не мога да изнасям нищо от работата

Ками, страхотна новина Hug леко да мине и да се радвате на прекрасно бебче накрая, много е хубаво да си леля  Grinning

отивам във ФБ да гледам снимки от Испания

# 607
  • София

Зърнах кухнята Били,харесвами,не е мой стил-а съм на другото крайно Laughing,но ми харесва Heart Eyes
Много задачи отметнах днес,после ще пиша ако заспят,ако ли не утре "заран" че ще отиват на дг.
Взех немско витС със вкус на касис и ягода-ампули и ехинацея.
В испания исках да везам д-р тайс ехинацея,влизам в аптеката казвам на ЕГлийски какво желая,аптекарката влетява вътре и с ентосиязъм се връща с Термометр и тест за бременност ooooh! ooooh! 4 аптеки и незнаят за какво им говоря Thinking

# 608
  • София
В испания исках да везам д-р тайс ехинацея,влизам в аптеката казвам на ЕГлийски какво желая,аптекарката влетява вътре и с ентосиязъм се връща с Термометр и тест за бременност ooooh! ooooh! 4 аптеки и незнаят за какво им говоря Thinking
Joy

# 609
  • sf
Иве, да не би само да си мислела,че е английски  Joy

Аз им взех сироп Пиковит. Заредих се с мед, ще ходя и за чай от бъз в някоя аптека. Миналата година давах на вико Бронховаксон, сега се чудя, ще питам днес докторката.

Много съм навита за кафе, ама мога май в петък или другата седмица  Rolling Eyes

# 610
  • София
Вико проверих си запитването в транслейтора АФ Laughing
В аптеките им са изложени само кремове и козметика,лекарства не се виждат.Иначе ми донесоха суправит желирани рибки

# 611
Иве разсмя ме с аптеките и английския,хаха!
Били честита кухня,много е хубава точно подходяща кухня за къща.
Нас в Зоото ни черпиха с новите марсианци желирани са,мисля да видя колко струват но колко действат незнам.Тазис едмица им е първата истинска цяла седмица на градина и имам лошо предчувствие че ще се сдобием я със сополи или няма да я изкараме цялата,дано всичко е наред.
Марти браво на баба ти и тук има жени на нейна възраст и се справят.Дано се подредят нещата добре и за теб и за децата.
Ками,честито много хубаво е това!

# 612
Марти похвално е за баба ти ,че на такава възрасти"тича" след почти двугодишно хлапе  LaughingБраво на нея   bouquetМоята е на същата възраст ,но не би се справила  Peace
Аз давам коластра и отвреме навреме Шуслерови соли.Сополите са си комплект с градината  Rolling Eyes
Трябва да променя графика на Вико.Ей го на сега спи , а аз искам да си взимам Еви в 16.00  Rolling EyesНай кофти е че за да стане това трябва да ставаме по рано сутрин ,а на мен ми се спи яко по това време и дремя с него до дупка  LaughingАко аз обаче стана след 15 мин подушва че липсвам и се събужда и той Heart EyesТези дни ще се мобилизирам и ще ставам по раничко  Naughty
Аз също бих могла да дойда на кафе с Виктор обаче  Laughing, аа као е в цариградският мол ще е още по яко  Hug
Иве , голям хилеж с теб  Joy
Вики този сироп Пиковит , билков ли е?

# 613
  • Бургас
ДД
Били, честита ти нова кухня. Супер е.  Peace
Каталясала съм. Сезона свърши, затворихме хотела и преди малко се прибрах. Не че няма какво да се довърши. Ще си имам занимавка до нова година така като гледам, ама това вече в бургаския офис.  Whistling

# 614
  • USA
Били, чудесна ти е кухнята! С удоволствие да я ползваш.

Иве, много ми стана смешно. Simple Smile Напомни ми как аз в Холандия се опитвах да обясня, че искам лекарство против разтройство и се чудех дали няма да ми даде обратното лекарство. То не беше ръкомахане, не беше чудо. Приятелките ми тогава се скъсаха от смях.

Марти,  Hug. Браво на баба ти! Да е жива и здрава!

Шуши, радваш ли се, че приключи сезона и ще си по-близо до вкъщи? През зимата с какво ще се занимаваш?

Янче, остави го той да избира. Разлика в бялото не е болка за умиране. Избирай си битките. Все пак обзавеждането трябва да е приятно, а не натоварващо занимание. Ние трябва да избираме ново легло на Криси, че неговото вече му е малко.

Общи условия

Активация на акаунт