Хайде ЮЛЧЕ на море, време е да се пече твоето дупе!!!

• 32 041
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Уинксче, ти да си починеш хубаво и да не се ядосваш за глупости! Не са за подценяване тези оплаквания, карай го по-спокойно! Радвам се, че си решила, че ако трябва ще напуснеш - семейството и най-вече здравето са най-важни!

# 616
  • Варна
Момичета почерпете се здравето на Нелия  Drunk Вече от един ден е християнка  Heart Eyes
Забравих в суматохата дали съм ви казала едно много голямо и специално  "Благодаря" на всички за подкрепата и стиснатите палци  Hug Hug Hug

# 617
  • София,
Бооти честита християнка и тук, да е здрава и да ви радва много! Разгледах снимките прекрасни сте, особено тя, и е страшно голяма или поне така ми се струва на мене, на фона на моята слабушкааа Mr. Green.
Били кухнята ти е страхотна, със здраве да си я ползвате и цапате. Hug
Аз пък съм лепнала някакъв вирус явно цяла нощ повръщане и разстройство и днес уви немога да стана от леглото, Вероника сама си се гледаше дано утре съм по добре че имам купища неща да върша. ooooh!
Шуши вече ще си си близо до вкъщи Hug.

# 618
Здравейте!
Сега се връщам от моноспектакъла на Камен Донев. Чувствам се направо замаяна. Беше страхотно изживяване. Препоръчвам на всички. В такива моменти се гордея, че съм българка.
Дели ме чакаше. Не ще да заспива без мен това дете. В центъра беше пълно с полиция. Бяха затворили и основни улици. Мн. страшно с тези размирици
Честито кръщение на Нелия!

# 619
  • София
Вилма честито християнче!!!Ками да гушкаш скоро бебенце,щастлива леля ще си!Шуше сега няма ли да си по спокоина?Дани да ти минава.аз бих подкрепила протестиращите,какви зверства и набези правят мангалите в нашето село,все ме е страх за баба и свеки като са сами,убиват крадът посред бял ден,неможете да си представите в северна България са много.

# 620
  • Бургас
Добро утро,

Дани да ти минава, малко късно си го прихванала този типично летен вирус  Hug

Вилма, честито ти християнче, много са сладки.  Heart Eyes

Вря и кипя, баткото ме изнервя страшно много с неговия козирошки подход към френския. С рогата напред е като нещо му е трудно и само се тръшка, че не можел. Изобщо не чете, и вече забраних компютърните игри. Малко остана да му скъсам учебника и да го пратя в старото училище.  Twisted Evil

В момента нямам време да се замисля дали ми е по-добре като съм наблизо и че не бързам сутрин. Може би и това, че още известно време ще трябва да смятам разни неща от сезона и да теглим чертата накрая ме успокоява, че ще съм заета да правя нещо. После пък ще почнат лекциите, изпити и ще дойде време да подготвям новия сезон, май няма да ми е скучно през зимата  Whistling

И мен ме плашат размириците. Искам просто да е като едно време - циганите не излизат от махалата си. Confused

# 621
  • София
ДУ
Оправих шкафчета на децата и пуснах една прахосмукачка.С едни съседи ще ходим до икея,да разгледам и да записвам.После ако има час и на фризьор ще се метна че съм  Sick на петна цялата.
Да ги ограничат в ражданията тези цигани,неможе така ние да ги издържаме,а те и да ни обират къщите Twisted Evil

# 622
да, вярно е това за Северна България, напоследък на няколко пъти се озовавам в села там и се плаша колко са. В южна сякаш не е така, и там ги има, но са малко, а те като са малко кротуват, стават силни като са много. В Литаково на една жена й отрязаха главата посред бял ден в центъра на селото, за дребни пари...

Дочух слух, че след два месеца цените в икея щели да паднат. Гърците, които държат правата за Балканите, били сключили договора така, че те да имат право да определят цените първите два месеца. Нищо не съм видяла черно на бяло, така ми казаха

Вилма, честито християнче. Нелия много е пораснала, вече няма нищо бебешко в себе си, много красиво момиченце е и е много нежна Heart Eyes

Вчера бяхме на РД и Никола ми направи страшна сцена, защото отказах да му купя едни бонбони. Ама такъв невъобразим панаир направи. Запазих спокойствие, чудно как. Понеже преди две седмици ми разказа играта с лигавщини и невъзпитано държане, тогава го наказах два часа в стаята си. Никога не съм го наказвала толкова дълго. Той вместо да се засрами и да помисли как се е държал, рева през цялото време и опява "ще ми се пръсне сърцето, измъчваш ме, не се дръж като мащеха, толкова  те обичам и съм толкова добричък..." Та за да не съм мащеха, сега му казах сам да си измисли наказание. Мисли, мисли и каза, че е решил наказанието му да бъде днес да не яде захарен памук ooooh! той никога не е ял захарен памук, както се сещате. Наказах го днес да не яде сладко

# 623
  • София
Честито християнче, Бути! Да ви е жива и здрава!  bouquet

Леле, Мариса, разсмя ме. То не е за смях де, ама какви ти ги е наговорил - как му го е родила главата? Кая снощи ми каза, че вчера учителката му казала, че този ден бил "много нападателен".

# 624
Баба ми я пуснах сама с Валери навън и сега й звъня през пет минути, странно как не си е изключила телефона

При Никола всичко е ВИТИЗ. Ако не го знаеш това може да си помислиш някакви неща, но аз си го познавам. Вчера например рева, кълня, моли се, увещава и като видя, че няма да стане неговото превключи изведнъж, все едно нищо не е било и влезе спокоен да си играе. Много се учудиха другите родители на това, защото наистина превключването става изведнъж и промяната е коренна, но той си е такъв. Има драма, но драмата не е точно драма, в смисъл не го изживява, казва и прави неща, с които се надява да ме накарат да му изпълня желанието, а в случая с мащехата, да се разчувствам и да му отменя наказанието. Не казвам,че е абсолютно безчувствен, със сигурно си има вътрешни изживявания, но не е толкова чувствителен колкото се опитва да го изкара милата му баба. Вчерашния ден явно е бил тежък в ДГ, защото госпожата е казала на Д, че Никола е ударил едно дете, а той твърдеше през цялото време, че Иво го е ударил. Десо каза, че му вярва, а и наистина изглеждаше, че казва истината, че Иво е ударил Гого. Обаче в един момент ми хрумна да му задам по друг начин въпроса и го попитах :"Иво е ударил Гого, това го разбрах, но освен Иво, ти удари ли Гого"...и тогава истината лъсна. После се замислих, че той нито веднъж не каза "Аз не ударих Гого". Просто всеки път, когато баща му го питаше "защо, какво стана и т.н", той разпалено повтаряше "Иво удари Гого"...

# 625
  • София
За Иво и Гого ще проуча, аз разбрах, че Алек удрял, изобщо стана една... Laughing

# 626
  • sf
ДД
ние работим.
записах Вико на логопед в едно училище близо до нас, та другия месец започва сериозно.
Как не ми се иска да сменяме времето, остомври ми е много депресарски, после някак Коледа и Нг ми изглеждат близо и това ме топли  Mr. Green

Хайде на вечерна срещаааааааааааааааа  Whistling

# 627
  • Асеновград
То е било цяло меле  Laughing , затова децата не са разбрали кой кого удря  Laughing.
Честито християнче Нелия , много сте хубави всички на снимките.
Днес съм на родителска среща.
Тедо вече не иска Пламена да му е приятелка , защото като паднал , тя го попитала "Какво ти стана?". Решил е , че му се подиграва нещо , а тя е проявила загриженост за него.Ей такава развалена комуникация провежда моето дете  Laughing.
И иска да се ожени за мен , опитах се да му обясня , че трябва да си намери момиче на неговата възраст , да се ожени за нея , пък мама ще я тормози , ама той не , за мама искал  Mr. Green.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2011, 15:49 от billie

# 628
  • София
Тази седмица немога аз.
Отивам да ги прибера стискайте палци.
Голяма олелия във вашата група Марти и Айка Laughing
Ами така разбират мъжете Били,буквално

# 629
  • Асеновград
Все забравям да кажа на Уинкс да я кара по-спокойно и на Ива , че ми лисваше  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт