Хайде ЮЛЧЕ на море, време е да се пече твоето дупе!!!

• 32 037
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Били мерси,все пак за 10 дни ме нямаше,а и ви четях.
Взех ги единия ревеше че покапал покривката,адругия като ме видя,спали ще видим как ще я караме

# 631
  • София
Били, и ние минахме през период, в който само за баща си искаше да се жени, споко - минава  Laughing

Бути, много сте хубави наистина. Преско много прилича на теб, много хубаво момче е! Нелия има и от двама ви май.

В неделя ще водим Кая за първи път на плуване, да видим как ще мине, отивам сега да търся очила.

Вики, а защо на логопед? Казах ли ви, че Кая каза "р" за пъви път тези дни? Ама само един път и после не можа да повтори. Като гледам май всички деца около нея казват, ама не съм се притеснила, все ще се научи.

От утре три дни ме няма в Бг, ако има среща вечерна другата седмица съм на линия.

# 632
  • USA
Айка, къде ще си? И аз забелязах, че Криси казва българското Р в някои думи. Обикновено, след Т напр. "трябва" казва с БГ "р". Много ме зарадва.

И Нелия и Преско много са пораснали и са много хубави. Нелия страшно ми прилича на племенничката ми, много ми е любима.

Много се смях с драмите на Никола Simple Smile и се възхитих на речника му.

Криси е страшно щастлив, че пак ходи на детска. Учителките и децата много му се зарадвали. Аз също се радвам, че започват да си идват нещата по местата. Simple Smile

# 633
  • София
В Сърбия отивам, на тийм билдинг.

При Кая р-то беше в крака.

# 634
  • Асеновград
При нас звучи така "калька" Laughing

# 635
  • USA
 Joy

Как усещате при вас размириците? Чета и се плаша...

# 636
  • На края на вселената!
Хай, много къс ми идва деня... друго си е мъж ми да взима децата и да ги води чат-пат. Сега още се пишат домашни, а на мен ми се спи ужасно.

За среща няма да мога преди да се върне мъж ми, няма на кой да оставя зверовете.

# 637
Привет, момичета! Много се радвам, че се оживи темата  Grinning
Честито на всичките ни "ученички", много шестици пожелавам  Hug
Били и на мен много ми хареса кухнята ти, интересна е. И Мариян редовно искаше да се жени за мен, сега като му каже, че Пепи ми е син, казва, че и на него му е син  Laughing
За размириците - според мен има етническо напрежение, което управляващите и медиите размиват. На хората им е писнало от тази "интеграция" на мангали и да им плащаме всичко, да им се разминава, да на отъждествяват с тях и т.н.    
Мен ме притесняват гърците и се чудя до кога ще живеят на гърба на еврсъюза, други хрантутници. Мисля, че поредното ни вдигане на лихвата предния месец беше точно заради тях  Twisted Evil

# 638
нищо чудно...много ме учудват гърците, гледах някакви интервюта на случайни хора по повод последната стачка, правителството им било виновно, сякаш ако дойде друго, ще се върне старото положение,не мога да ги разбера не проумяват ли какво им е положението

По повод конфликтите в ДГ реших да подходя с търпение (много голямо) и се надявам да има резултат. Много говорихме вчера, най-много се трогна и замисли като му казах, че ако удря децата няма да има приятели. Първо ме контрира "ама Марти вчера като ме удари, аз пак му бях приятел". Обаче аз му обясних, че повечето деца не биха били приятели с други деца, които ги бият. Той много се гордее с приятелите си и това го притесни.Вчера Кая му казала "извини се на Г и ще те хвана за ръчичка". Той се извинил, но Кая не го хванала, а хванала Калина. Това го разказа на доста хора вчера и мисля, че наистина беше разстроен. Кая е голям авторитет за него. Аз използвах случая да му го дам за пример, казах му, че и другите деца няма да искат да играят с него и ще стои сам в ъгъла и ще ги гледа. Стресна се.... Има и нещо друго обаче, Никола че ударил детето е ясно. Но аз не успях да разбера защо се е стигнало до това. Той не казва. По метода на активното слушане разбрах само, че не е заради играчка, а след спор. Направих теста с кактуса. Нарисува един огромен кактус в центъра на листа (това значи според теста стремеж към лидерство) с четири бодли. Колкото са повече и по на гъсто бодлите, толкова по-агресивно е детето. При него бодлите не бяха много, но пък дълги. После задавах допълнителни въпроси. Като го питах див или домашен е кактуса, каза див, което значи,че няма проблем с откъсването от домашната среда. Каза, че бодлите са му меки, само един е много остър, за да се защитава. Каза, че като порасне кактуса, ще стане голям кактус с много бодли. Каза, че кактусът си има много приятели - рози, лалета и още един кактус.... та това са ми вълненията тия дни

# 639
  • София
ДД
Ходих до работата,сега чист банят ще ходя и до фризьорката.Гледам да по свърша важните неща че.....
Вчера бях на народни танци,близко ми е и ще ходя поне малко движение че съм на прасе.
Нека изчакаме Зайо,какво ще кажете?Ако на някой му се среща през деня съм ок

# 640
  • София,
М да привет, мелето в ДГ е  било голямо, Марти така ме разсмя с преживяванията на Никола, но това с обясненията е много интересно, кажи къде ги четеш тези неща, как да реагираш в ситуациите и какви въпроси да задаваш. Аз не, че имам проблеми с Вероника де, ама за Ицко ще ми е от полза, да се науча как да изкопчвам истината от него и той много премълчава или просто изопачава нещата и много е трудно да му се разбере кое е истина и кое е доукрасено и измислено Tired. Като беше малък в Дг много си фантазираше горкия. Peace.
А пък Вероника иска да се ожени за батко си,  Joy, но той не иска  Mr. Green, леле един ден големи обяснения паднаха кой за кого се жени Laughing.
Моят вирус мина и замина така както се появи, ама сега пък нещо друго ме е пипнало, аман всичко което се зададе и все в мен удря, към синузит май отива този път, а нямам време да отида при хомеопата, тези дни тичам по страшно много задачи и уреждам купища документи. Вчера се записах в университета, а днес оправях общежитието, утре пък имам да довършвам едни други неща и трябва до Дирекция Социално подпомагане в Младост да ходя ooooh!, но няма начин. Peace, а в петък сме с Вероника на поредния ТЕЛК, стискайте палци всичко да мине успешно и да ни подновят ТЕЛКА!!! Praynig
Иве невероятни снимки и невероятни места!!!Честита прическа!
Аз ще чакам да паднат цените в икея и тогава ще ходя!

# 641
  • София
Отивам да ги взема в двора където играят има две къщички за игра/детски/ в едната момчетата,в другата момичетата-мойте двамата в кюпа с жените,"принцове били" а момичеата принцеси ooooh! ooooh!

# 642
  • USA
Добре са се ориентирали Simple Smile
Марти, уби ме с този кактус! Simple Smile

# 643
  • Варна
Леле Иве затягай коланите  Joy С двама любовчии вкъщи няма да ти е лесно. Кой знае как ще се нижат мацките у вас  Hug
У нас напоследък е невъзможно. Много се обиждат един друг. Преслав всеки ден мъкне от училище по някоя глупост без да и знае значението. И съответно я изпробва върху Нелия. Какви думи ми чуват ушите. ooooh!
Добро утро  Simple Smile

# 644
Добро утро!
Честито християнче Нелия,много здраве и сила!  Hug
И мойта кухня е готова,ще снимам и ще покажа.
Аз съм на ръба с Никола,започнаха да го учат да яде в детската.Разбрахме се че вече нестава на хляб и пасти.Едната учителка особено се е заела,дори с директорката го плаши което е гадно обаче има ефект.И тази седмица е ял супа,ориз,сандвич,което е голямо постижение.Трябва да не се пречупвам този път,важно е за мен защото явно ние не можем да успеем в тази борба.Но сутрин е нещо страшно,особено като е тази госпожа,много говорихме с нея и е права,всичко пробвах с тва неядене негово и хомеопатия и какво ли не.Казах му,бъди хитър,не позволявай тва да ти пречи,хапвай по малко но хапвай и ще те оставят на мира,нали искаш да си силен,да си ученик.Ох незнам.
Снощи прочетох Марти и ги накарах да нарисуват кактус,Надина знае какво е обаче Никола не беше наясно съвсем.Тя нарисува нещо като човече с ръце зелено а вътре очи и уста усмивка.Казвам й тва не е кактус ,тя вика верно кактуса има бодли и нарисува около картинката къси бодлички.Никола пък нарисува балон с намусено човече,сърдитко.Днес ще купя кактусче да видят ясно какво е.

Общи условия

Активация на акаунт