Хайде ЮЛЧЕ на море, време е да се пече твоето дупе!!!

• 32 042
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Честит имен ден Мими, Мимко и тя си знае коя е още  Wink!   bouquet

Казвала ли съм ви, че докато бях бременна и още не знаех дали ще е момче си мислех, че ако все пак е момиче ще го кръстя Мария

# 91
Честит имен ден на всички Марийчета  Hug

# 92
  • Асеновград
Казвала ли съм ви, че докато бях бременна и още не знаех дали ще е момче си мислех, че ако все пак е момиче ще го кръстя Мария
Имало е момент , когато си допускала , че може да имаш момиче  Laughing?Не си ни казвала  Laughing.

Честит имен ден Мимета и Мимко   bouquet.

Новата седмица започва странно , чудя се дали да се депресирам или да се захващам яко за работата , че депресирана или не , трябва да я свърша.
Не съм си виждала детенцето от 2 дена , липсва ми.Довечера ще го заведа на батут.

# 93
Хахах и аз тва си помислих Марти.
Аз ако имам трето и е момиче искам да се казва Катерина,Катрин или нещо от този род,много го обичам това име а и имат имен ден на моя ден ден.

# 94
Честит имен ден на всички именници! Да са здрави и много щастливи!  bouquet

# 95
  • USA
Алоха! Все още съм на Хавай. Чета ви, но нямам сили да пиша Laughing
Честит имен ден на всички празнуващи! Мария ми е едно от най-любимите имена. Все хубави хора го носят.  bouquet Доскоро!

# 96
Честит Имен Ден на всички именници   bouquet  bouquet  bouquet
Много ми е шантав деня  Tired

# 97
Честит имен ден на всички носещи това прекрасно име  Hug  bouquet
Алоха Уинкс  Laughing

# 98
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН,бъдете живи и здрави Heart Eyes

# 99
  • София,
Честито на всички именнице днес, да им е живо и здраво името, да са щастливи и много усмихнати.
Ние пък сме болни Ицко е с чревен вирус от сутринта и се чуда как да опазя Вероника Embarassed.

# 100
Дани,давай и био гая или друг прибиотик и вит Ц.Може да се опази според мене.Ние с Д. изкарахме скоро един,два дни ни държа и много се притеснявах за децата.
Ние бяхме до Мола аз имах работа в Соф. вода и я свърших те в клубчето,после с метрото слязохме на парка,там ходихме на църква палихме свещички и ни мазна свещеника по челата.После играха на кораба и аз си викам край Никола няма да може да си стигне до нас.Ама пъшка,целия червен справи се и се прибрахме без сътресения.
Уинкс,страхотно!

# 101
  • София
Честит празник на всички именници днес!   bouquet

И аз се замислям ако един ден имам момиче за Мария, че е разпространено името, разпространено е, ама пък е много красиво!

Аз от снощи съм в Рз и си се радваме с Кая. Мислим утре да отидем на море, сега трябва да свикаме семейния съвет и да решим къде.

Дани, дано опазиш Вероничка, а баткото да оздравява бързо!

# 102
  • Бургас
Честит имен ден на всички именници. Да сте много здрави и да се свети името Ви.   bouquet

Имало е момент , когато си допускала , че може да имаш момиче  Laughing?Не си ни казвала  Laughing.
Били, пак в десетката  Joy

# 103
Здравейте!
Честит празник на всички празнуващи днес  bouquet
Ние вчера късно вечерта се завърнахме. Изкарахме си чудно. Дели се научи да плува. Юли се плицика с голямо удоволствие.
Ето и снимки http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1928687581853.2101031.1 … 110211&saved#!/photo.php?fbid=1928694382023&set=a.1928687581853.2101031.1382110211&type=1&theater

# 104
  • На края на вселената!
Благодаря момичета за поздравите! Много сте мили  Hug
Честит имен ден на Мими и Мимко, също и на Неймлез, която надявам се скоро да се отчете.

Бубе, много ме радва Дели. Как се научи да плува? А и бързо се научи да кара колело. Страхотен е, браво!

Юли е прекрасен, чаровен и буден! Целувки

Общи условия

Активация на акаунт