Хайде ЮЛЧЕ на море, време е да се пече твоето дупе!!!

• 32 048
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • sf
ДУ
Ние имаме работа тия дни, а свеки се е тръшнала с високо кръвно, та с Д. правим разни гимнастики.
Интересното е,че на свеки кръвното се оправя малко след като някой от нас излезе с Вико  Joy

Д. искаше да качва децата на Мусала  #Crazy не мога да го разубедя, ама добре че имаме доста работа,та няма да има време. Трябва да си свършим всичко другата седмица,че да излизим отпуска на чисто.
Той иска да ходим в Алания, а на мен ми се вижда адски далече, не мож се разберем  Rolling Eyes

# 121
  • София
Вико аз съм за Алания всички казват че има голяма разлика между двата района Hug

# 122
  • sf
е то аз принципно нямам нищо против Алания,ама имам срещу бензина дето ще изгълта колата до там  hahaha а и Д иска 5 дни в дидим и 5 дни в алания, с нощувка около памуккале и то стана дълга и широка  Rolling Eyes

уф, сума време се чудих какво да готвя и се спрях на леща, дето не я ям  Joy

Д. сега ми се обади,че Вико кара колелото без  помощни гуми  ooooh! е сега ако не отслабна от тичане по него, няма кога  Joy

Последна редакция: ср, 17 авг 2011, 12:24 от donsita

# 123
  • София
Николай от месец вече може без помощни,моя мъж ги е вдигнал малките нагоре и дефакто н ги ползва,но аз не давам още да ги откачи,защото като съм сама само това ми трябва да тичам по тях а ако паднат защото той кара и прав...незнам
Вико азбих се инатила на местенето не на пътя.

# 124
  • София
Браво на малките плувци и колоездачи! Между другото, и Кая плува точно с на Пешко стила. Явно на децата им идва инстинтивно „кучешката” да плуват.  Laughing

Ние сме в Блу Ориндж, не знам коя канализация къде се излива, но водата е кристално чиста, рядко съм виждала толкова чиста вода. Вчера ме опари медуза, не беше ми се случвало. За щастие днес не се виждат вече медузите.

Кая стана в 7 сутринта и сега лежи от сума време, а не заспива. Докато заспи, май ще трябва да я будя за плаж. От началото на август често се напишква през нощта, преди това нямам спомен колко отдавна не беше й се случвало, много съм учудена. И тази нощ се напишка и трябваше да ни сменят чаршафите, хем нарочно преди лягане я изпишвах.

# 125
  • София,
Привет,
Писах, писах и нещо натиснах и всичко изчезна Joy, много мразя така.
Айка да не е нещо на психическа онова при Кая, поразпитай я да не се страхува от нещо, да не сънува нещо? Ухапаното от медуза намажи с фенистил, и Ицко го беше ухапала ито на две места, но с фенистила вденга му мина,  Peace.
Аз мисля да събирам багажа и в неделя да се прибираме на СФ. Нещо на децата им омръзна, искат на пицария, искат на макдоналс, искат на клубче а тука такива екстри няма Joy. Децата по цял ден търчат по площада и карат колела.
Вчера на Вероника нещо не и беше ден, имаше две странни акробатични изпълнения, което не е характерно за нея - наобяд падна от спалнята и то с главата надолу, но странно не се удари, усети се явно и си подложи ръцете отдолу под главата и се задържа с тях, някак си отскочи все едно направи циганско колело, но от спалнята  Joy. А вечерта пък падна с колелото, и аз се притесних да не се изплаши и да се откаже да го кара, но тя дори не реагира, стана изтупах я и пак се качи Joy, но днес пък кара по внимателно Rolling Eyes.

# 126
  • sf
На мен местенето не ми пречи, хем ще видим два хотела с едно ходене, а и 10 дена на едно място ме хващат нервите. по-скоро още се чудя дали има смисъл да си похарчим всичките пари за едно море  Rolling Eyes

ох, пак бях на зъболекар, втора седмица го мъчим тоя зъб, а сега и снимка трябва да правя, сега цялата уста ме боли  Confused

# 127
  • София
И аз с фенистил мазах, но си минаха няколко часа докато спрях да го усещам, то не че е кой знае какво, по-скоро е неприятно, отколкото болезнено.

Ми не знам, и аз се чудя дали не е заради това, че беше сама без нас при баба си и дядо си две седмици, ама чак толкова да се е стресирала...знае ли човек ще премине.

Абе, Вико, за какво да ги харчите иначе, разбира се, че си заслужава за море  Wink

# 128
  • София
Eй като женски чичо скруч си Joy Вико колко пари ще изхарчите?4000-5000хил

# 129
# 130

Joy
Аз пък веднага бих си дала заплатата за море пак,зимата така и така ще мизерстваме,поне лятото да ми е хубаво. На Марти зъба пак не е затворен и другата седмица пак ще се тътрим до Обеля,но пак не рева,мъжки се държа.
И ние от няколко дена свалихме помощните колела,той отдавна е готов,но мен ме беше страх и сега се съгласих със свито сърце.

# 131
  • USA
Привет  Grinning. Аз се завърнах от море, сега се опитвам да се настроя работно. Гледам, много отпускарски го раздавате за 2 дена една страница само Simple Smile.

Имам си гости - най-добрата ми приятелка от началното училище  Laughing и мъжът и (също наш съученик от тогава). Толкова ми е хубаво с тях. Жалко, че утре си тръгват. Ако някой ни беше казал преди 25г, че ще се срещнем в ЛА сигурно нямаше да повярваме.  Laughing Интересно нещо е животът.

Хриси, много са ти хубави момчетата! Как се радват само на водата.  Laughing

Айка, да не е настинала нещо Кая? Много хубаво да си прекарате в Блу Ориндж.

Криси се научи да кара без помощни за 1 седмица, докато бях в командировка преди няколко месеца. Да ви кажа, не съм тичала много след него, но ми се изправят косите като го гледам какви ги прави с колелото и с каква скорост лети, затова много настоявам да е с каска.

Последна редакция: ср, 17 авг 2011, 18:28 от Winx

# 132
  • sf
Eй като женски чичо скруч си Joy Вико колко пари ще изхарчите?4000-5000хил
Joy да бе, то ако са толкова ще се гътна  hahaha повече от 3 не давам  Crossing Arms

Д. днес ходи до агентката, от списък с 20 хотела няма места,  #Crazy в чудо се видяхме, накрая ще идем където и да е,само и само да идем  Crazy

# 133
Някой гледал ли е Тилт? Утре смятам да водя мъжа ми. Страх ме е дали ще му хареса, защото напоследък го водя по филми, които го отегчават.

# 134
Добър вечер
Аз пак съм на работа .
Иве не знам какъв е стила на Пешо той по принцип плува добре защото е ходил три лета на плуване ,но на клипа просто се движи до Сашо.
Сашо не иска да кара колело кара само колата си  и тротинетката си не иска да кара ,ама аз така съм си по добре щото  колата ми е по спокойно .
Айка може напишването да е от умора и да не може да се събуди в съня си.Сашо му се случва така през лятото само че не се напишва а почва да плаче на сън и да се върти и аз го изпишвам почти в сънено състояние и спира да плаче.

Общи условия

Активация на акаунт