Хайде ЮЛЧЕ на море, време е да се пече твоето дупе!!!

• 32 061
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • USA
Честит рожден ден, Били!  Hug Много здраве и успехи!

Честит имен ден на Надина! Да е много здрава и винаги с добро да и се чува името!  Hug

Ние вече сме си вкъщи с Криси. Пътуването беше много дълго и мъчително (за мен), но той се държа геройски. Много свястно дете е. Аз съм със страшно главоболие, от средата на полета. Малко поспах, но той се събуди да играе в 3 сутринта, а аз към 6 трябва да се приготвям за работа.

Много хубаво прекарахме в България, въпреки, че аз изобщо не се чувствам отпочинала. Объркано ми е и ми е мъчно. Имам страшно много работа тази седмица в работата и вкъщи и не знам откъде ще намеря сили. Криси е толкова щастлив, че си е вкъщи. Страшно се радва на баща си и на играчките си.

Сега вече ще си повисявам на компютъра и ще чета и пиша повече тук.

# 541
  • sf
Пфу, досега нямах нет, много мразя да съм почивка и да нямам нет.

Не кашля от спането в градината, той днес отиде за първи път.

След около час ще ходя да го взема,че да го съчетая с взимането на  кака му, с една кола е тегаво, ех как се разглезва човек  Rolling Eyes

# 542
  • Асеновград
Благодаря за поздравите  Hug!
Уинкс , нормално , за много кратко беше тук , всичко ти е било на бързи обороти , догодина за повече  Hug.
Ние решихме ноември да ходим в Англия на гости на моята приятелка , от години го отлагаме и най-накрая го решихме , ужасно съм щастлива.Сега се мъчим да съберем всичко , което искам да видя в една седмица  Wink.

# 543
Здравейте!
Били, честит рожден ден! Желая ти щастие и любов!
Ние вчера вечерта си дойдохме. Днес подготвих документите за детската и утре тръгва. Мъчно ми е Confused Дано се чувства добре там тази година. Взех и цветя на учителките, каката и сестрата.

# 544
  • USA
Къде изчезнахте? Време е вече да сменяме заглавието.  Laughing

Били, супер! Аз бих те посъветвала да не се опитвате да видите всичко, а да си изберете няколко любими места и да ги видите "като хората". Лондон е страхотен град. Много е важно да има време човек да се потопи в атмосферата. Simple Smile

# 545
Здравейте!
Нашият първи градински ден мина супер. Дели тръгна от нас лесно, щастлив че отива на градина. Взехме го в супер настроение. Учителките много се бяха трогнали от цветята.
Какво ще кажете за новия филм Седем часа разлика? Мен ме заинтригува.

# 546
  • Бургас
Къде изчезнахте? Време е вече да сменяме заглавието.  Laughing
Че защо? Времето си е супер за плаж... нищо че сезона е в своя край.

Добро утро,

Честито на празнувалите, Били, Надина. От здраве и усмивки да не се отървете.   bouquet

И нашият втори градински ден мина успешно. Това доказва че моето малко скакалче е голямо момче вече.  Laughing

# 547
  • София
Добро дъждовно утро! Аз вися пред кат във втори опит да си сменя книжката, дано успея до 9.

Хубав ден!

п.п. Успях, даже в 8.30 бях на работа, не било толкова страшно в КАТ Simple Smile

Последна редакция: ср, 21 сеп 2011, 10:47 от ayka

# 548
  • sf
ДД
При нас беше напечено, Вико беше със спазъм , та си остана вкъщи, днес виках брат ми да го гледа. Добре,че идват почивни дни, да си поседим у дома.
Много скапано време днес, намокри ме, така ми напомни на есента и зимата, че се сдухах.
Отивам да се гушкам до Вико на дивана, докато гледа любимия си дисни

# 549
  • Асеновград
И болестите започнаха...
Да се оправя бързо Вико.
Тук не вали , дано и почивните дни не вали , ще обикаляме мебелните магазини.
Дано поне с лошото време се позавърнем в темата , че никакви ни няма напоследък.

# 550
  • USA
Дано бързо да се оправи Вико!
Днес станахме в 4 сутринта  Crazy, аз съм супер недоспала. Сега е 5 и аз готвя.
Криси вчера се видя с приятелите си и веднага започнаха играта, все едно че изобщо не са се разделяли. Обаче, не иска да ходи на детска градина, което никога не е било. Ще не ще, от понеделника тръгва. Искам вече да се върнат нещата към нормалния ритъм.

# 551
бързо оздравяване на  Вико  Hug

аз днес звъннах на работата да кажа, че се връщам 2012, зарадваха ми се, споменаха, че са затънали в работа и само така с половин уста питаха дали мога да се върна по-рано. На мен обаче като ми влязоха мухите. Казах им на свекитата, че искам от другия месец да го поемат, искали на Хисаря да ходят, ама като цяло не отказаха. Сега и на Д трябва да му сервирам, че искам по-рано да се върна...толкова ми се работти, че ме боли направо. Янчето може да меразбере

# 552
  • Sofia
Марти, ако наистина имаш възможност (т.е. вариант кой да поеме децата) - връщай се на работа! Simple Smile А и щом имаш желание  Hug

# 553
  • sf
толкова ми се работти, че ме боли направо. Янчето може да меразбере
а аз не  Joy така не ми се работииии, искам да си седя вкъщи и само да возя децата на градина, училище и курсове  Joy

Вико е по-добре, на втората инхалация и няма помен, че му е имало нещо, дивее с пълна сила, а мъжо се тръшка, че не ходи на градина и не можел да си почива  Tired

ех, тоя скапан дъжд, обещах му малко да излезем с гумените ботуши, ама ми се щеше да е спрял поне да вали

# 554
  • USA
И аз си признавам, че след 2 седмици интензивно с Криси ми се връщаше на работа. Simple Smile Обаче, гарантирам, че след 1 месец на работа вече ще искам вкъщи. Няма угодия.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт