Keep calm and watch SUPERNATURAL

• 33 539
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
  • гр. София
Бе не е много акробатичен като го гледам, ама щом изпитваш уважение Grinning

Joy Това ме наведе на оная приказка "Пластичен като дърводелски метър"  Mr. Green

# 106
хайде лека от мен и до понеделник

# 107
  • # супернатурална #

Той е акробатичен по един ненатрапчив начин и на незабележими с дрехи на пръв поглед места, което го прави особено достоен за уважение  bowuu

# 108
Хахаха, сладурка, сякаш си ме дебнала кога ще пиша, за да пишеш тутакси след мен  Hug

Ама моля ти се, Розичка, напълно случайно съвпадение Blush

# 109

Той е акробатичен по един ненатрапчив начин и на незабележими с дрехи на пръв поглед места, което го прави особено достоен за уважение  bowuu
Хайде сега, докара ми мисли как ли пък е без дрехи Crazy
Белс, приятна почивка, дарлинг, да си изкарате хубаво.

Joy Това ме наведе на оная приказка "Пластичен като дърводелски метър"  Mr. Green
Joy Или, Розе, помниш ли "ще те сгъна като дърводелски метър" Joy

# 110

Той е акробатичен по един ненатрапчив начин и на незабележими с дрехи на пръв поглед места, което го прави особено достоен за уважение  bowuu

hahaha Joy Joy

Ей, Галче, ама сценариите ти, замислени да подбудят агентурната ми натура са един път! Simple Smile Аз по-скоро патета-агенти със скрити камери с пряко предаване бих инсталирала в банята на Дийн, за да го наглеждам... да не хаби много вода. Simple Smile Както имаше един лаф: "Пестете водата, къпете се по двойки".

Розе, търпение нямаме да отидем на цирк! Клоуни ще има ли?

Белс, приятна и релаксираща почивка! Hug

# 111
  • гр. София

Брррррр, точно като този - не!

# 112

Брррррр, точно като този - не!

Ох, добре, успокоих се! (тъкмо преди малко гледах епизода с рикшасата и си спомних за клоуните, та реших да си попитам). Simple Smile

Aх, Импалката как хубаво са я лъснали!

Последна редакция: вт, 16 авг 2011, 23:23 от Dana_Scully

# 113
Има едни 30-дневни предизвикателства и случайно попаднах на такова за СПН.
Обожавам да ги правя не за 30 дни, а наведнъж, страхотно е.
Та предизвиквам и вас да го направите, не е толкова трудно.

Ден 1 - Любим женски герой  - Джо
Ден 2 - Любим мъжки герой – Сам и Дийн Heart
Ден 3 - Любим епизод – Swan song Heart
Ден 4 - Любим сезон – всичките Heart
Ден 5 - Любима двойка – Сам и Руби Heart
...Ден 6 - Герой, който не харесваш  - Мег, тая е отвратителна кучка
Ден 7 - Любима актриса – Женевив Кортез (вече Падалеки)
Ден 8 - Любим актьор  - Джаред Падалеки, Дженсън Екълс
Ден 9 - Любима романтична сцена – Дийн и Ана в Импалата... Heart
Ден 10 - Любима приятелска сцена – прекалено много са, за да ги изредя всичките Heart
Ден 11 - Любима реплика от Дийн – “You look like a pooping angel”
Ден 12 - Любима реплика от Сам –“I lost my shoe”
Ден 13 - Любима реплика от Кастиел – “Hey, assbutt”
Ден 14 - Любима реплика – “You stupid, stupid, son of a bitch. Well boo-hooo I am so sorry your feelings are hurt – Princess. Are you under the impression that families are supposed to make you feel good? Make you an apple pie maybe? They're supposed to make you miserable! That's why they're family.” – Боби Сингър, 4.22
Ден 15 - Любимо облекло на Дийн – кхъ – кхъ, по – добре без ;dd
Ден 16 - Любимо облекло на Сам – мдаа, и при него също е по – добре без...
Ден 17 - Любима гостуваща звезда
Ден 18 - Любим демон - Руби
Ден 19 - Любим лов – Трикстър ;дд – 2.15 , 3.11 , 5.08
Ден 20 - Любим злодей – Алистър, обожавам британския му акцент
Ден 21 - Сцена, която те кара да плачеш – флашбеците на Сам в Swan song, тоест, когато се пребори с Луцифера вътре в себе си
Ден 22 - Сцена, която те кара да се смееш – целите 3.11, 5.08, 2.15 ; Дийн, танцуващ на Eye of the tiger и много, много, много, много други
Ден 23 - Сцена, която те кара да се ядосаш – имаше една от началото на пети сезон... Сам и Дийн не ловуваха заедно и двамата много ме ядосваха, когато отказваха отново да се съберат
Ден 24 - Любим гаф – wtf?
Ден 25 - Любимо оръжие – ножът на Руби Heart
Ден 26 - Любима целувка – хах, ами мноого са. Може би първата целувка на Сам и Мади
Ден 27 - Любима снимка на Дийн – че аз имам ли нелюбима снимка на Дийн!?! и една от наай - любимите

Ден 28 - Любима снимка на Сам – то си е цял албум... Heart и ако все пак трябва да избирам само една... *получава сърцетуп*

Ден 29 - Любим гаф – и отново – wtf?
Ден 30 - Сам или Дийн – няма шанс да избера Heart

Вие сте, мацки.

Иначе, колко жалко, че нямам гумено пате, щях да им изпратя едно. Всъщност не е лоша идея самата аз да се маскирам като такова и да ес самоизпратя.  hahaha

# 114
  • гр. София
Солти, това е много забавно, но аз да те подръчна малко, че имаш да пишеш по епизода  Wink

# 115
Добро утро Grinning

Солт, аз не разбрах защо 30-дневен, като става и наведнъж? Ще опитам да го направя, но по-късно.
Приятен ден на всички.

# 116
Да се включа:

Ден 1 - Любим женски герой  - Русото Руби
Ден 2 - Любим мъжки герой – Кастиел Heart
Ден 3 - Любим епизод – Френч мистейкHeart
Ден 4 - Любим сезон – четвърти Heart
Ден 5 - Любима двойка – Сам и Дийн /бъзикам се  hahaha/. Сам и върколачката Heart
...Ден 6 - Герой, който не харесваш  - Мег, защото си позволи да докосва Кастиел!  #Sniper
Ден 7 - Любима актриса –Lauren Cohan (Бела)
Ден 8 - Любим актьор  - Миша, Дженсън, Джаред, Марк, Себастиан и Ричърд! Simple Smile
Ден 9 - Любима романтична сцена – Мег и Кастиел в целувка! Как действа пицамен-а  Heart Eyes Heart
Ден 10 - Любима приятелска сцена – всичките Heart
Ден 11 - Любима реплика от Дийн – "Henricksen: You think you're funny?
Dean: I think I'm adorable. "

Ден 12 - Любима реплика от Сам –“I lost my shoe” с тъжната мутричка  Heart Eyes
Ден 13 - Любима реплика от Кастиел –"I found a liquor store."
"And?"
"And I drank it."

Ден 14 - Любима реплика – Meg: What was that?
Cas: I learned that from the pizza-man!

Ден 15 - Любимо облекло на Дийн – адски му отива като каубой
Ден 16 - Любимо облекло на Сам – по хавлия Simple Smile
Ден 17 - Любима гостуваща звезда- не се сещам
Ден 18 - Любим демон - Краули
Ден 19 - Любим лов – поне две дузини са Simple Smile
Ден 20 - Любим злодей – Краули
Ден 21 - Сцена, която те кара да плачеш – страданията на Кастиел в предпоследният епизод на шести сезон. Sad
Ден 22 - Сцена, която те кара да се смееш – в почти всяка серия се смея Simple Smile
Ден 23 - Сцена, която те кара да се ядосаш – Защо трябваше да превръщат Кастиел в изрод Sad
Ден 24 - Любим гаф –по-горе го написах  Confused
Ден 25 - Любимо оръжие – ангелското острие Heart
Ден 26 - Любима целувка –Мег и Кастиел, защото му е единственната  Rolling Eyes
Ден 27 - Любима снимка на Дийн – тази с Кастиел Simple Smile

Ден 28 - Любима снимка на Сам – пак с Кастиел Simple Smile

Ден 29 - Любим гаф – Sunglasses
Ден 30 - Сам или Дийн – Кастиел  Heart EyesHeart

поздрав:

# 117
Добро утро, добро утро  Hug

Това предизвикателство много интересно  Grinning И аз се включвам

Ден 1 - Любим женски герой  - Ruby (Katie Cassidy)
Ден 2 - Любим мъжки герой –   Дийн
Ден 3 - Любим епизод – Lazarus Rising
Ден 4 - Любим сезон - 1-2-3-4-5
Ден 5 - Любима двойка – Ellen Harvelle & Bobby Singer
Ден 6 - Герой, който не харесваш  - Zachariah
Ден 7 - Любима актриса –  Ruby (Katie Cassidy)
Ден 8 - Любим актьор  -  Jensen Ackles
Ден 9 - Любима романтична сцена – Дийн и Джейми / Monster Movie (#4.5)
Ден 10 - Любима приятелска сцена – срещите и разговорите на братята с младия Джон Уинчестър

Ден 11 - Любима реплика от Дийн

- I'm amazing... I'm Batman!
3x03 Bad Day at Black Rock

Ден 12 - Любима реплика от Сам

-It's a part of you i never wanted to see, Dean.
3x01 The Magnificent Seven

Ден 13 - Любима реплика от Кастиел

–  I shouldn't be here, this is a den of iniquity!
5x03 Free to be You and Me

Ден 14 - Любима реплика

Sam : You're a demon!
Ruby : Don't be such a racist.
 3x02 The Kids are Alright

Ден 15 - Любимо облекло на Дийн –  каубойското му облекло  Sunglasses
Ден 16 - Любимо облекло на Сам – имаше една сцена – излиза от банята само по кърпа  ooooh!

Ден 17 - Любима гостуваща звезда – не се сещам
Ден 18 - Любим демон - Dean's Demon   2x08 Crossroad Blues http://stustation.files.wordpress.com/2011/04/jeannette-sousa-2. … g?w=198&h=300

Ден 19 - Любим лов – Aзазел, в много серии, но лубима в 2x22 All Hell Breaks Loose: Part 2
Ден 20 - Любим злодей – Азазел
Ден 21 - Сцена, която те кара да плачеш – прегръдките на Сам и Дийн с баща им – семейството е важно и обичта, и всички неща, които ни запазват като истински човеци.
Ден 22 - Сцена, която те кара да се смееш –  целия 4.8 – “Wishing Well”, страхотни сцени 
http://images4.fanpop.com/image/photos/20600000/we-are-teddy-bea … 35539-500-274.gif
Ден 23 - Сцена, която те кара да се ядосаш – Всички сцени, когато Сам нямаше душа и действаше без да чувства нищо.
Ден 24 - Любим гаф –  
Ден 25 - Любимо оръжие – колтът  
Ден 26 - Любима целувка – Дийн целува жена си в 2.20 What Is and What Should Never Be

Ден 27 - Любима снимка на Дийн – всички
Ден 28 - Любима снимка на Сам – http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/267327_2306646203 … 637_5899847_n.jpg
Ден 29 - Любим гаф –  
Ден 30 - Сам или Дийн – Дийн

Имам и няколко подаръчета във вид на иконки    chef

Последна редакция: ср, 17 авг 2011, 13:01 от Layla

# 118
Розе, може ли някой друг да пише, нямам абсолютно никаква муза в момента и нищичко не ми идва в главата...

Апокалиптик, то по принцип се прави за 30 дни, за да си играеш всеки ден да отговаряш, обаче аз, като луда фенка и ужасно нетърпелив човек, не мога да издържа да не го направя наведнъж.  Laughing

# 119
  • # супернатурална #
Първо ще отговарям, после се връщам да ви чете  Grinning

Ден 1 - Любим женски герой  - Руби, черното
Ден 2 - Любим мъжки герой – Сам, после Дийн  Laughing
Ден 3 - Любим епизод – Банално, но "Смяна на каналите"
Ден 4 - Любим сезон – зависи на кой съм от преговора - който гледам, той ми е любим. Това се отнася и за визията на Сам. Но да кажем 3 ти.
Ден 5 - Любима двойка – Сам и Руби
Ден 6 - Герой, който не харесваш  - Елън. Нещо не ме кефи. Можеше да я претрепят и да оставят Джо жива
Ден 7 - Любима актриса – Женевив Кортез (вече Падалеки) Не че съм я гледала в много филми, само в 2 освен в СПН, но...
Ден 8 - Любим актьор  - Джаред Падалеки, Дженсън Екълс
Ден 9 - Любима романтична сцена – Прегръдката на братята след като Сам бе преживял 100-те смърти на брат си.
Ден 10 - Любима приятелска сцена  - нещо между Дийн и Кас ще е
Ден 11 - Любима реплика от Дийн – "Това е моето момче" към Сам, когато открадна кола и го спаси от плашилото
Ден 12 - Любима реплика от Сам –същата като на Джаред - "Познаваш ме, знаеш защо го правя, не мога да оставя Дийн"  - последната серия, цитирам по памет
Ден 13 - Любима реплика от Кастиел – "Ние с Дийн имаме по-силна връзка" - когато Сам бездушний го викаше, а той откликна на Дийн - отново по памет
Ден 14 - Любима реплика – оставям си го за 14-тия ден  Laughing
Ден 15 - Любимо облекло на Дийн – имаше една черна блуза с дълъг ръкав и с пижамата и бялата тениска когато беше дух.
Ден 16 - Любимо облекло на Сам – по татуировка  Mr. Green А иначе много ме кефеше със суитчер, в серията в която умря Памела. А, и с бяла риза  Heart Eyes ....ох, и с косюм. Да не забравя - с лекарска манта, с пижамата в лудницата, с халата, пак от там...абе ВСЯКАК!
Ден 17 - Любима гостуваща звезда- този възрастния, който играеше Дийн като стар - много яко деде.
Ден 18 - Любим демон - Руби
Ден 19 - Любим лов – на Гордън, въпреки, че не е същество а човек.
Ден 20 - Любим злодей – Алистър, този който Дийн измъчваше
Ден 21 - Сцена, която те кара да плачеш  - ми не съм. Но много се затрогвам винаги, когато страдат един за друг. За някоя жена - не
Ден 22 - Сцена, която те кара да се смееш – много, ако избера една - когато играеха японската игра в "Смяна на каналите"
Ден 23 - Сцена, която те кара да се ядосаш – не се сещам, малко ме дразни сцената със смъртта на Елън и Джо. Аа, и как Боби се държа със Сам след като си върна душата. И когато не беше казал на Дийн цяла година, че брат му е жив.
Ден 24 - Любим гаф – прескачаха една висока метална врата и Джаред не се справи от раз. Май верно не е много акробатичен  Laughing
Ден 25 - Любимо оръжие – един голям нож, който Сам въртеше пред свърталището на вампирите
Ден 26 - Любима целувка – между Сам и докторката
Ден 27 - Любима снимка на Дийн – всяка на която хапе джуки или се вижда малко от езика
Ден 28 - Любима снимка на Сам – ако покажа една ще пренебрегна стотина. Наистина не мога.

Ден 29 -
Ден 30 - Сам или Дийн – Сам и Джаред

Общи условия

Активация на акаунт