Keep calm and watch SUPERNATURAL

• 33 484
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Розе, честит рожден ден на Милото ти Grinning С удоволствие ще изям едно парче шоколадова торта, след сутрешното овършаване на парка с детето имам нужда да се подкрепя (за следобедното излизане също Crazy)

Мирка, да събираме, аз съм съгласна, ама тук ли ще дойдат да се снимаме или аз ще ходя там? Laughing

# 91
Розичка  Hug, да ти е жив и здрав мъжо, много да те глези ( и ти него, разбира се), и само прекрасни неща да ви сполетяват. Скрадвам си доволно от бАмбоните и от всичко друго по малко  Whistling

Импалка, като спомена дръжките на черешките, аз да се похваля, че с твоето показно, чудна работа свърши .... взех акъла на моето мъж  Twisted Evil.
И от едно известно време все забравям да кажа, че отборът в който тренира моята племеница худ. гимнастика се казва "ИМПАЛАPeace (и там ще да имат едно подсъзнателно привличане към Супернатуралното).

# 92
момичета, утре и аз най-накрая отивам на почивка... само до следващия понеделник

не знам дали ще имам време да пиша...

но знам, че ще се грижите добре за момчетата

Heart Eyes

# 93
Момичета, търся един епизод (мисля,че от 2ри сезон, но не съм сигурна)
където Дийн беше много болен,на умиране и търсеха някакъв пастор в една палатка,
сещате ли се кой епизод може да е?  Thinking

# 94
  • # супернатурална #
Момичета, търся един епизод (мисля,че от 2ри сезон, но не съм сигурна)
където Дийн беше много болен,на умиране и търсеха някакъв пастор в една палатка,
сещате ли се кой епизод може да е?  Thinking

1.12 Faith ако не се лъжа.

Розе, Милото да е живо и здраво, обичливо, работливо и услужливо  Hug

Белс, приятна почивка, дано да се включваш от време на време в обгрижването на момчетата  Grinning

# 95
 Благодаря, Краули  bouquet

# 96

Пратихте ли патетата вече?

hahaha

Розе, жив и здрав да е любимият ти и много да те обича и глези! Wink

Галче, октоподче, викаш искаш да го раздаваш? Пък аз искам да надзърна какво толкоз интересно пише в този сценарий, дето Джаред така го е "лапнал".

# 97
  • гр. София
Момичета, много сте мили  Hug
Предадох пожеланията ви на рожденика и той много благодари  Grinning

Нахално да ти напомня, че чакаме историйка от теб  Praynig Hug

Забъркала съм ви една манджа, но ще я пусна другата седмица, когато вече ще съм в отпуск.
Спойлер: пригответе се да ходите на цирк  Wink

# 98
Ах, ах, ах!!! Обичам те, Розичка! Hug С огромнейше нетърпение чакам историята Hug

# 99
  • гр. София
Хахаха, сладурка, сякаш си ме дебнала кога ще пиша, за да пишеш тутакси след мен  Hug

# 100
  • # супернатурална #
Пък аз искам да надзърна какво толкоз интересно пише в този сценарий, дето Джаред така го е "лапнал".

Заповядай  Laughing

Сцена 1

Малък, но лаком октопод (се моа  Flutter) запълзя по тялото на Сам, опитвайки да засмуче колкото може повече площ от него, докато ято патета снабдени със скрита камера и насочвани от агент Скъли обикаляха периметъра около Дийн и заснемаха обекта с цел излъчване на въпросния в спалнята на агента с чисто агентурна цел, разбира се.  Rolling Eyes

Оо, цирк  Shocked Ще има ли акробатика  Party

Ох  ooooh!  hahaha  Laughing сега се сетих покрай тези патета. Едно време един състудент правеше карикатури и аз бях Галина - Пателина, много ме беше докарал, каква прилика само!  Joy

Последна редакция: вт, 16 авг 2011, 22:34 от Г. Краули

# 101
  • гр. София
Оо, цирк  Shocked Ще има ли акробатика  Party

Ти как мислиш?  Wink

# 102
Пък аз искам да надзърна какво толкоз интересно пише в този сценарий, дето Джаред така го е "лапнал".

Заповядай  Laughing

Сцена 1

Малък, но лаком октопод (се моа  Flutter) запълзя по тялото на Сам, опитвайки да засмуче колкото може повече площ от него
Ей, не престана да пълзиш по тялото му и това си е Mr. Green Лакомия такава...

# 103
  • # супернатурална #
Нямам насита  Tired
Розе, от цялото цирково изкуство само акробатите акробатиката уважавам  Mr. Green

# 104
Бе не е много акробатичен като го гледам, ама щом изпитваш уважение Grinning

Общи условия

Активация на акаунт