Keep calm and watch SUPERNATURAL

• 33 475
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Галче, честити ти именнички!

Аз съм морска и направо от плажа пиша:

....плацикаме си се дружно тук, пара се вдига! Grinning Sunglasses

Снимката, както забелязвате, е уникална. Цветната феерия в краката на Градинаря е собствена продукция от нашата си Градина, доколкото разбрах Grinning, а гумените патета от страната на Тренера са просто ... гумени играчки. Ние по принцип с други неща си играем и тренираме, но патетата са най-невинното, всичко друго е за +18.

# 76
Ох, има едни специални патета, които далеч не са невинни, но това е друга тема...

Сссшах!

Old friends circa wildfire and chess Simple Smile. Who wants some a this?!?!
(http://twitter.com/#!/jarpad/status/102654093331406848)

# 77
Ох, има едни специални патета, които далеч не са невинни, но това е друга тема...

Именно, Импалко, именно. Simple Smile Хайде да не показвам, че ще ни баннат. Simple Smile

# 78
 Joy Натюрлих!

Въххх:

Оххх, да, да...

Последна редакция: пн, 15 авг 2011, 22:27 от Impala

# 79
Ауу, "оправил" те е Дийн, както виждам - с огромно задоволство го отбелязвам и нямам търпение да видя с какви нови приключения ще се занимавате през новия сезон.

Туй чудо с патетата полудя! Simple Smile В Туитър организират капмания под надслов: #DucksForJandJ - Джаред и Клиф днес цял ден туиткали как искат да им пратят нови патета за басейна и сега има състезание сред феновете от кой континент най-напред ще пристигнат гумени патета.

Ако държите да се включите (и имате изостанали гумени играчки-патета, с които децата ви вече не си играят), ето и адреса:

Supernatural Films Inc.
8085 Glenwood Drive Burnaby
B.C. V3N5C8
Canada

Последна редакция: пн, 15 авг 2011, 23:38 от Dana_Scully

# 80
Sorry, че е пост след пост, но тука можете да гласувате за любимите си епизоди от СПН. http://www.spoilertv.com/2011/08/supernatural-ultimate-episode-round-2-2.html

СпойлерТВ правят състезание и накрая ще се определи кой е единственият най-любим епизод на феновете.

# 81
Ахх, това си е съдба... седя си и си пуша на балкона, слушам си музика и изведнъж поглеждам към телевизора (пуснат без звук естествено) и ооо Джаред...House of wax... о, ужасТ  Joy

Страхотни снимки, Дейна, Аморе Grinning авъъъъъх

# 82
Сити, дай му шанс на House of Wax-a, заради Джаред си струва (горе-долу), макар че бързо го трупясаха, а и май-фeйвърит сцената е как отнесоха Парис Хилтън! Grinning

# 83

....плацикаме си се дружно тук, пара се вдига! Grinning Sunglasses

Oo, Дейна.... моля те  Hug ти си близичко.. никой няма да ти се скара...  Praynig пусни ме и мен във водата при краката на тренера... newsm53

# 84
  • # супернатурална #
Айайай, защо не съм зелено октоподче, да пусна пипала и пропълзя нагоре-нагоре, чак до самия...сценарий.
Ама съм некултурна  Laughing Добро утро и благодаря за поздравите  Hug

# 85
Ех момичета айде да събираме по 40-60 доларес и да си купим снимка с каста Simple Smile С Мишата е само 60 долара Simple Smile Вижте какво е пуснал в туитъра си - цък

# 86
Добро утро,
Галче, със закъснение, да са ти живи и здрави иманничките   bouquet
Дайна, с тази снимка ако знаеш само къде ме върнаааа (в момента в който осъзнах какви патета предизвикват в мен братята Уинчестър). Не знам защо ама тая снимка ми подейства много  Blush Blush Blush .... Ще пращам патета май  Whistling

Айде по едно кафенце/ чай (на кой каквото  му хареса)

Лек ден ви пожелавам, отивам да се "трудя" като за първи работен ден след ваканцията  Tired

# 87
  • гр. София
Олеле, снимката с басейнчето е уникална! И Градинаря точно до мушкатото седнал  Laughing

Момичета, днес мойто мило има рожден ден.
Почерпете се за негово здраве  Grinning

# 88
Честит рожден ден на Милото ти, Розе Hug , да ти е живо и здраво. Днес ти го поглези малко, останалото време - той теб много Peace . Ще се почерпя като отмъкна всички черешки от тортата, за да им вържа показнО дръжките Whistling .

# 89
Рози, да ти е жив и здрав! Много да те обича и уважава    bouquet

Нахално да ти напомня, че чакаме историйка от теб  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт