Keep calm and watch SUPERNATURAL

• 33 550
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
Айде на тренировките, тренера вече е загрял! Simple Smile

# 136
Лайла, понеже така и така се включвам, ще ти отговоря кой е James Marsters - вампирът Спайк от сериала Бъфи. Доколкото си спомням беше ужасяващо рус Mr. Green

Рус вампир от Бъфи..... ох newsm09

Я да ви покажа и една фенска картинка с комиксовите Сам и Дийн и патетата  Grinning

А тренера бива ли в такова оскъдно облекло да тренира... тц, тц..

# 137
Лайла, ето ти и снимка Grinning - цък

# 138
Oooo  Naughty
Ще ме прощаваш, сестро, ама тоз момък на нищо не прилича... или фотографа му не се справя много добре и трябва да бъде сменен  newsm47  .... но най-вероятно е третото, а именно, че изобщо не ми действа по никакъв начин  Thinking

Ако ставаше дума за или за съм с две ръце и два крака ЗА  Grinning

# 139
  • гр. София
Апокалиптик, този е ужасен  Sick

# 140
От вчера съм се загледала в Yellow Fever ... та използвам възможността да ви представя   Grinning

# 141
От вчера съм се загледала в Yellow Fever ... та използвам възможността да ви представя   Grinning

Ох как със сълзи съм се смяла на тази сцена  Joy Joy Joy

Галче, Лайла, благодаря ви, с такива награди, направо музата ме залива .....  Blush.

А Спайки за времето, когато беше на мода Бъфи, си беше баш бая симпатяга (макар аз да харесвах повече Ейнджъл). Сега ми се вижда прекалено кльощаво бледен, но си има своето очарование (мое мнение). Надявам се да го видим (макар и да не съм си превела все още цитата на Дейна  Heart Eyes ) в малко по добра физическа форма (разбирайте по йекичък).

От загрелите Тренерски снимки, най ми се иска на последната да го изкъпя  Mr. Green

Последна редакция: чт, 18 авг 2011, 16:22 от bichito

# 142
Цитат
- Всички прогонени валкирии, ... а когато прави това, означава само едно ... и трябва да отида .... - Хербьорг започна да трепери като лист.
Сам я привлече в прегръдките си и седна на леглото. Усещаше, че това което следва да чуе, няма никак да му хареса.
- ... И няма да се върна .... - избухна в ридания. Усещаше само колко силно я стиска Сам и как сълзите му мокреха косата й.

Като видях, че се раздават награди и аз се разписах Mr. Green

"Сам не можеше да повярва, че всичко това се случва. Не можеше да е истина, не искаше да е истина.  Тъкмо беше намерил щастието, как така толкова скоро трябваше да се раздели с него? Отдръпна Хербьорг от себе си, зае се да трие сълзите й и едновременно с това попита:
- Разкажи ми. Какво ще се случи?
Тя помълча малко колкото да подреди обърканите си мисли, след което каза:
- Когато Один ни събира това трае много дълго време....
- Колко дълго? – прекъсна я Сам, взирайки се в разплаканите й сини очи.
- Месеци. Пет, може би шест. Възможно е и повече. Не знам... И няма да можем да се чуваме...
Сам облекчено въздъхна.
- И ти плачеш заради това? – Пръстите му се плъзнаха по косата й.
- Това е много време, Сам. Дотогава ще си ме забравил и...
Той постави показалец върху устните й.
- Това все едно не съм го чул.
Тя поклати глава.
- Сега така си мислиш, но когато приключите случая с Байрон и се върнете в Америка аз ще бъда само далечен спомен за теб. Очи, които не се виждат, се забравят.
Сам хвана дланта й и я постави върху сърцето си.
- Това тук – каза той, - няма да те забрави независимо колко време няма да те има. Този свят е прекалено малък, за да можеш да се отдалечиш достатъчно от мен.
- Искам да знаеш – отговори тя, - че няма да ти се сърдя, ако си намериш друга. Все пак животът продължава. Искам да си щастлив.
- А аз искам да съм щастлив заедно с теб. Ще се върна в Америка, ще преследвам духове и демони и ще те чакам. Дори да отнеме година. Времето не тече толкова бавно, колкото понякога ни се струва.
Разделиха се на летището. Хербьорг изглеждаше отчаяна и нещастна. Сам не се чувстваше кой знае колко щастлив от това, че няма да я вижда, но мисълта, че все пак не се разделят завинаги го успокояваше. Той стисна силно здравата ръка на Боьорн за довиждане и му каза тихо:
- Не й позволявай да се отчайва. Ще ви чакам да дойдете у дома, когато е възможно.
Бьорн мълчаливо кимна.
Два часа и половина по-късно на същото летище Сам и Дийн чакаха своя полет до Лондон. Седяха на синия диван в чакалнята и не разговаряха. Дийн не спираше да мисли за Мария и умът му не побираше как е възможно всичко да е било само плод на въображението му, а мислите на Сам бяха в Норвегия и следваха невидимите стъпки на неговата северна красавица. Беше му мъчно за нея, но знаеше, че ще я види отново. Това го утешаваше и до голяма степен го караше да се чувства добре.
Полетът мина спокойно. Поради хубавото време турбуленция не се усещаше. Стюардесите бяха доволно красиви, но Дийн като никога не се загледа по тях, не пусна нито една шега в типично свой стил, не им намигна. В ума му беше само Мария. Не разбираше как е възможно тя да е била плод на въображението му. Не му се искаше да е така. Реши по-късно задължително да отдели повече време и да анализира ситуацията. Надяваше се, че ще може трезво да обмисли всичко.
От летище Хийтроу двамата наеха кола, с която трябваше да стигнат до Саутуел, където се намираше семейното имение на Байрон. По навик и с отработено движение Дийн рязко отвори предната лява врата, седна на седалката и затвори вратата. Миг по-късно с огромна изненада установи, че воланът е отдясно. Мига на пресекулки в продължение на няколко секунди, след което промърмори недоволно под носа си:
- Извратеняци! – а после добави с висок глас: - Сами, ти ще шофираш.
След това през целия път не спря да сипе не особено ласкави думи за пътното движение в Англия.
Пристигнаха в хотела късно вечерта. Наеха си двойна стая. И двамата осъзнаваха, че едва ли ще им се наложи да потърсят уединение – Хербьорг беше далеч за Сам, а Дийн изобщо не можеше да помисли за жена преди да е разплел историята около Мария. А и искаха да решат случая колкото се може по-бързо, за да се приберат у дома. Не си бяха представяли по този начин своето европейско пътешествие, но то вече започваше да им тежи по една или друга причина.
Докато чакаше брат му да освободи банята, Сам търсеше информация за Байрон, къщата, в която е живял, и изобщо всичко, което можеше да им е полезно при разрешаването на загадката. Рано на следващата сутрин щяха да се впуснат в разследването и искаше да са подготвени."

# 143
  • # супернатурална #
Аз съм от комисията по награждаването  Laughing
Специално за Инчето, още преди да съм го прочела. Laughing  Като го прочета - пак. Нали си търся поводи да прасна  Rolling Eyes снимки, Импалко, снимки на Джаред /Сам

Една бъра, може ли? Имате ли линк за сваляне или гледане на СПН с дублаж на БГ?

# 144
Е то след този Джаред може ли да не ти дам линк  Grinning
Ето за сваляне с бг аудио.

Сезон 1
Сезон 2
Сезон 4

Други няма, поне аз не съм намирала.

Кой не може да чете и ще го гледа с превод, м? (шегичка Mr. Green)

# 145
  • # супернатурална #
Щерката  Laughing
Мило, довечера ще ти благодаря подобаващо. Това прозвуча маалко по-мръснишки, отколкото го мислех  Laughing И понеже съм наглостина, да си поискам от някой и линк за онлайн  Laughing

# 146
Мило, довечера ще ти благодаря подобаващо. Това прозвуча маалко по-мръснишки, отколкото го мислех  Laughing
Добре си прозвуча  Joy отдавна не са ми казвали така...

# 147
Здравейте,идвам да ви кажа, че е излязла класация за What Are the Most Followed Shows, Teams and Stars on TVGuide.com. Дженсън е шести, но Джаред го няма в първите 10 за съжаление. Sad. Също и СПН не е в топ 10.
http://www.tvguide.com/News/Watchlist-NCIS-Cowboys-Aniston-10364 … rofileid=whatshot
Аз не съм много съгласна с класацията.В смисъл, че би било хубаво и Джаред  да го включат, но поне Дженсън е сред имена като Сандра Бълок,Джони Деп, което пак е много хубаво.

А и браво на авторките на епизода.
http://prikachi.com/images/126/3705126L.jpg
http://miss-annthropic.livejournal.com/14372.html

Последна редакция: чт, 18 авг 2011, 20:20 от jennifer3

# 148
Би, Инче, Музата ви е накацала, браво   bouquet Май са били Музовете, а  Mr. Green

Галче, дъщеричката ти е явно смело момиче  Grinning Я, какъв кураж има за гледане на СПН!

Джен, пак добре, все пак сме заели позиция в класацията чрез Тренера  Grinning  И Градинарят, и шоуто Grinning са за десятката, но съставителите като не разбират, какво да ги правиш  Grinning

# 149
  • # супернатурална #

Аз не съм много съгласна с класацията.В смисъл, че би било хубаво и Джаред  да го включат, но поне Дженсън е сред имена като Сандра Бълок,Джони Деп, което пак е много хубаво.

Подкрепям с две ръце. И с два крака. И докато съм с вдигнати крайници - за благодарност и още нещо - ЦАК - ЦАК.   Как да не го хванеш за косата и да го завлечеш в пещерата  Heart Eyes

Инче, а сега?

Последна редакция: чт, 18 авг 2011, 23:25 от Г. Краули

Общи условия

Активация на акаунт