Keep calm and watch SUPERNATURAL

• 33 565
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Явно нетът ми е калпав, Галче, не се мъчи повече, утре пак ще опитам, аз съм упорита (особено ако е за Сам Mr. Green)

# 151
  • # супернатурална #
Мило, освен да ти пожелая да сънуваш това, което не можа да видиш  Laughing

Я вижте колко много красота ще ни залива от екрана през следващия сезон

# 152
А Спайки за времето, когато беше на мода Бъфи, си беше баш бая симпатяга (макар аз да харесвах повече Ейнджъл). Сега ми се вижда прекалено кльощаво бледен, но си има своето очарование (мое мнение). Надявам се да го видим (макар и да не съм си превела все още цитата на Дейна  Heart Eyes ) в малко по добра физическа форма (разбирайте по йекичък).

От загрелите Тренерски снимки, най ми се иска на последната да го изкъпя  Mr. Green

Би, взела си ми думите от устата - Спайкито и аз го харесвах едно време, но сега като гледам Бъфито ми се струва прекалено кльощав. Ще те зарадвам предварително, че актьорът доста по-добре изглежда с нормалния си цвят коса (и с нормални килограми) ЦЪК

Иначе скоро не се бях сещала за трениращите снимки на Тренера та пооплакнах доволно очо преди лягане, мерси за пусналите ги.

Поздравления за авторките на епизода - страхотно ви се получава. Айде, няма ли да го доведете Дийн в България да потърси малко Мария... стига са се занимавали с тоя Байрон Wink (шегичка, разчитам на вас да го домъкнете и по нашите ширини).

Аз само да ви уведомя, че изчезвам за 10 дни на почивка и семейният съвет реши да ходим без компютрите, така че ако влизам, то ще е само от телефона и за малко. Пожелавам ви весело да си изкарате тук и като се върна да сте изписали темата, защото след това дните до премиерния епизод започват главоломно да се топят, предстои да излезне пълняит блопер за 6-ти сезон (по последни данни на 7.09) и най-вече да не забравите да гледате Divine на 28-ми по SyFy. Wink

# 153
  • # супернатурална #
Добро утро  Grinning

Дейна, приятна почивка  Hug Да се надяваме, че ще попаднеш на рецепционист  Wink Или поне на такава компания

Този Спарки, Златото не залиташе ли по него? Ако е така, май трябва да почерпи  Whistling Ще получи 2 в едно  Laughing

# 154
Добро утро и от мен Grinning
Танче, да си изкараш хубаво и да влизаш отвреме-навреме при нас...

Мило, освен да ти пожелая да сънуваш това, което не можа да видиш  Laughing

Я вижте колко много красота ще ни залива от екрана през следващия сезон

Ах, ах, така с тези кичурчета ли ще бъде  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 09:21 от Apocalyptic city

# 155
Добро утро, днес вместо кафе ви поднасям алкохол. Да ви черпя по случай моята годишнина. Преди цяло десетилетие се сблъсках с моята половинка, а преди цели 5 години се "бракувах ме и траем"  Mr. Green. Пожелавам си оЩе дълги години такав семееен живот и повече да ме слуша.

Дейна
, приятна почивка и тези 10 дена да минавата супер бавно (че по принцип хубавите неЩа свършват бързо). А порасналия Спайки  Peace (това означава ли че Ще видим остарял вампир?????  Mr. Green)

# 156
  • гр. София
Дейна, приятна почивка  Hug

Би, честита годишнина! Да сте здрави и щастливи и много да се обичате!

# 157
Танче, приятна почивка, много слънчеви дни, прохладни нощи  Grinning Ако видиш някъде патета... знаеш какво да правиш с тях Simple Smile

Би, хубави годишнини си имаш : Grinning Дано и занапред така успешно се справяте, че тези неща понякога хич не са лесни   bouquet

# 158
Бичито, честита годишнина.

А това онзи същият басейн ли е дето имаше 1 патенце в него? Доста се е понапълнил Joy

# 159
  • гр. София
А това онзи същият басейн ли е дето имаше 1 патенце в него? Доста се е понапълнил Joy

Същият е. Вижда се Галчето зеленото октоподче  Laughing

# 160

Същият е. Вижда се Галчето зеленото октоподче  Laughing
Подозирах, че зеленото октоподче ще успее да се вреди Joy

# 161
  • гр. София
Докато чакаше брат му да освободи банята, Сам търсеше информация за Байрон, къщата, в която е живял, и изобщо всичко, което можеше да им е полезно при разрешаването на загадката. Рано на следващата сутрин щяха да се впуснат в разследването и искаше да са подготвени."

Събудиха се рано, закусиха набързо в хотела и се отправиха към къщата, в която беше живял Байрон. Намериха я лесно, тъй като Сам я беше отбелязал на картата. Позвъниха на предната врата и търпеливо зачакаха да им бъде отворено. След минута на прага застана възрастна жена с накъдрена прибрана коса и строго облекло, много нетипично за дрехите, с които човек обикновено си стои у дома. На врата й висеше наниз перли.
Жената ги изгледа с любопитство. Зачуди се какво ли правят двама млади мъже в сини работни гащиризони и пръскачки в ръце толкова рано сутринта в къщата й.
- Добър ден – поздравиха в един глас Сам и Дийн.
- Добър ден – отвърна жената и продължи да ги гледа с нескрито любопитство.
- Ние сме от Комитета за защита на старините – обясни Дийн. – Изпратени сме да напръскаме против буболечки. За нас е от голямо значение да поддържаме домът на Лорд Байрон в отлично състояние. Нали разбирате, трябва да пазим националното си културно наследство.
Сам му хвърли изумен поглед, но нищо не каза. Откога пък брат му беше започнал да се изразява така?
- О, разбирам – отвърна жената, - но аз не съм подготвена...
- Не се притеснявайте, госпожо – прекъсна я Сам, - ще се постараем да бъдем максимално бързи. Няма да усетите присъствието ни. Ще пръскаме предимно в мазето и на тавана.
- Добре тогава – съгласи се тя и отвори по-широко вратата, - заповядайте.
Двамата пристъпиха навътре. Огледаха се светкавично. Обзавеждането беше съвременно, почти не се забелязваха старинни вещи.
- Вие наследничка на Лорд Байрон ли сте? – попита уж небрежно Сам.
- О, не съм – усмихна се смутено жената. – Наследих къщата от родителите си. Преди много години това имение е било обявено за продан и те са го купили.
- Но вие сигурно знаете много неща за първоначалните му собственици, нали?
- Разбира се! Проучила съм всички възможни документи. Толкова е вълнуващо да живееш в къща с такава история, че би било престъпление да не се поразровиш из архивите.
Сам пристъпи към нея.
- Много ми е любопитно – каза заговорнически той – дали са останали някакви вещи, които са принадлежали на Байрон? Силно развълнуван съм, че съм тук и ако бъдете така добра да ни покажете някои от по-интересните неща ще съм ви безкрайно благодарен.
Лицето на жената светна от удоволствие. Тя живееше сама и сега й се удаваше чудесна възможност да покаже с гордост къщата си, да разкаже някоя и друга история.
- Запазени са някои мебели и картини. Мисля, че картините ще са от голям интерес за вас, съпровожда ги невероятна история за любов, омраза и раздяла...
Тя ги поведе към една от стаите на първия етаж - просторен салон с камина. Над камината висеше портрет на красива млада жена, облечена в бледозелена рокля. На шията й висеше масивно златно колие с объл пендатив от млечнобял камък в тежък обков.
- Това е Лейди Карълайн Лам – заобяснява любезната домакиня с треперещ от вълнение глас. – В определен период е била любима на Лорд Байрон. Той толкова е бил влюбен в нея, че е затрупал дома си с нейни картини.
Сам и Дийн се спогледаха. На това му се казваше късмет! Каква находка! Още от първата минута бяха се натъкнали на следа!
- След като са се разделили – продължи да обяснява жената – той е свалил всичките й картини и ги е захвърлил на тавана. Не е искал нищо да му напомня за нея. Достатъчно му е било, че тя го е преследвала непрекъснато. Когато родителите ми купили къщата те намерили тези картини и ги закачили където намерили за добре. Грехота е такава красота да седи на тавана и да събира прах все пак!
В съседното помещение отново имаше картина на Лейди Карълайн, както и в това до него. Възрастната жена прояви завидно желание да им покаже всичко възможно. Докато го правеше тя не спираше да говори и да разказва всякакви интересни неща за живота на Байрон.
Когато обиколката на къщата приключи, Дийн я помоли да им покаже тавана и мазето, за да могат да напръскат. Тя направи това, след което се прибра в стаята си с уговорката, че ако двамата имат нужда от нещо, каквото и да било то, ще я потърсят.
Най-напред се качиха на тавана. Бяха сами и можеха да преровят всяко тайно и прашно местенце, на което им се струваше, че могат да намерят някаква следа, нещо, което да им помогне и да им даде насока.
Докато се ровеха из вехториите Сам отбеляза:
- Направи ли ти впечатление, че на всичките портрети, които видяхме, Лейди Карълайн носи едно и също колие? При това тези портрети са рисувани през различни години.
Дийн замислено прехапа долната си устна.
- Мислиш, че й е нещо като талисман ли?
- Да. Или семейна ценност. Не видях никъде да е с други бижута.
- Трябва да проверим тази работа. – Той изтупа енергично прашните си ръце и добави: - Тук няма нищо, давай да слизаме в мазето.
Мазето беше голямо, със стени от тъмен камък и съставено от няколко преминаващи едно в друго помещения. Миришеше на влага и плесен, но това беше нормално, все пак се намираше под нивото на земята, а и къщата беше много стара.
След продължително ровене из всякакви сандъци, ракли и кутии Дийн откри малка кръгла кутийка от метал. На капака имаше някаква рисунка, но времето и влагата я бяха превърнали в цветно петно с неясни златисти контури. Дийн повдигна капака и ахна.
- Трябва да видиш това – каза той на брат си.
Сам припряно пристъпи към него и надникна в ръцете му.
- Колието на Лейди Карълан!
- Аха. Не е ли странно? Не се е разделяла с него, носела го е непрекъснато години наред, а е била погребана без него...
Сам му хвърли страничен поглед.
- Мислиш, че това е разковничето? Че тя просто си иска колието?
- Мдам. Дори съм повече от сигурен. Вероятно след сърцераздирателната им раздяла Байрон й го е взел. Може би заради това тя така натрапчиво го е преследвала години наред – не заради любовта си към него, а защото си е искала колието.
- Не ни остава друго, освен да й го върнем. Трябва да разберем къде е погребана – отбеляза Сам.
- И след това се прибираме у дома, нали? Тази сутрин Боби ми се обади, има проблем с някакъв демон и сме му нужни.
- Добре. Обади му се и му кажи, че до два дни ще сме при него.

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 11:41 от Зимна роза

# 162
И понеже съм наглостина, да си поискам от някой и линк за онлайн  Laughing

Онлайн с дублаж или ?

# 163
Да, с дублаж.
Днес имам много свободно време, пиша навсякъде, отговарям на всеки Joy

# 164
  • # супернатурална #
Подозирах, че зеленото октоподче ще успее да се вреди Joy

Едва дишам сред толкова много патки  Rolling Eyes

Иии, ама как ви се получава историятаа   bouquet Нямам търпение да се включа с къс еротичен абзац  Mr. Green

Layla, с дублаж, да. Много е досадно да четеш репликите на глас. Не мога да се съсредоточа върху лицето на Сам  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт