Keep calm and watch SUPERNATURAL

• 33 609
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
Хм, Розе, как изглеждаше този, който от вратата те хвана за краката? Дай го насам да го превъзпитаме набързо Laughing

С руса коса до раменете, рокля и обувки с токчета. Пада ми се директорка  Mr. Green
Аха. Жена значи. Да я примамим при нас с нещо такова. Току виж забравила за работата Mr. Green

Съвсем навреме  ooooh! да отговоря:
няма да се примами, защото примамките са почти на годините на сина й.
То се е видяло, че ще се работи....

Ех, слънце... Съжалявам, наистина ще работиш Grinning

Аз също се вълнувам на кое МТВ е това, защото мисля, че не е на европейското, т.е. ние няма да го гледаме, поне аз няма.
И както е споменала Люси, отивам да маам из градината, че вече не се търпи от плевели Joy

# 556
А ние кое МТV гледаме в Бг? Извинете за тъпия въпрос, но не съм наясно, а много ми се иска и аз да погледам момчетата.
Аз също се вълнувам на кое МТВ е това, защото мисля, че не е на европейското, т.е. ние няма да го гледаме, поне аз няма.
И както е споменала Люси, отивам да маам из градината, че вече не се търпи от плевели Joy

Попарихте ми надеждите.Иначе не знам по кое мтв ще го дават, но намерих новината и в български сайт,http://twifun-bg.com/?cat=2977(вижте малко по-надолу) затова си мисля, че ако не можеше да се гледа в Б-я нямаше да го пише там.Но не знам пак.Това са си само мои мисли и хипотези.

# 557
Джен,
Сигурна съм, че участието на J2 ще бъде записано и качено като клипче по фен сайтовете.

Добре дошла Grinning , Ms.Gorgeous.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2011, 13:25 от Impala

# 558
Джен,
Сигурна съм, че участието на J2 ще бъде записано и качено като клипче по фен сайтовете.
Знам, че ще го качат, но друго е да си го гледаш на големия плазмен телевизор вкъщи.  Laughing

И да не ми е празен поста едно кличе, правено от Ash, с най-добрите моменти от гафовете от 6-ти сезон http://vbox7.com/play:e67623f95b&r=emb

# 559
Имаш право Tired .
PS. За малко пак да ми се доходи на конвенция Laughing .

# 560
  • # супернатурална #

Добър ден  Grinning

Благодаря, не употребявам, но мога да погледам Mr. Green

Докато порасне, нали   Wink

отивам да маам из градината, че вече не се търпи от плевели Joy

Гледай да не ме отмааш и мен, малко приличам на плевел, ама не съм  Naughty Аз съм една росна  (разбирай мокра  Rolling Eyes ) китка, бучната кротко в лехичката (повече приличим на папА, отколкото на себе си, но то е от вълнение)

Здравейте, ще дават Дженсън и Джаред по MTV!! В събота (17.09)в предаването Ten on top от 11:30 сутринта тяхно време

Много се радвам като ги дават по по-популярни телевизии, светът направо не знае какво изпуска, като не гледа СПН  Crossing Arms  Joy

Люс, не е моя заслугата, ФБ ме подсети  Laughing

Ама как ви подпуках, а?  Mr. Green

# 561
PS. За малко пак да ми се доходи на конвенция Laughing .

А на мен ми се ходи ама на тази в Италия.Билетите за април 2012 вече са разпродадени отдавна. Не че ще мога да отида, но си мечтая.Даже вчера гледах няколко клипа от миналогодишната конвенция в Италия и това ме разби.Няма такива хора просто JoyСигурно сте го пускали, но заслужава да си го припомните Laughing
Много се радвам като ги дават по по-популярни телевизии, светът направо не знае какво изпуска, като не гледа СПН  Crossing Arms  Joy
И аз се радвам,но пък много се ядосвам, че има поне 5-6 книги за Дневниците преведени и са във всяка книжарница,а за СПН нищо.Нали ги излъчват по една телевизия.

Сори за лирическото ми отклонение

# 562
И аз се радвам,но пък много се ядосвам, че има поне 5-6 книги за Дневниците преведени и са във всяка книжарница,а за СПН нищо.Нали ги излъчват по една телевизия.
Ами той Дневниците нали е по книгитите на Л. Дж. Смит правен, както Истинска кръв е по Хрониките на южните вампири на Ш. Харис. А Свръхестествено е идея на Крипке, книгите са на други автори. Ако беше по книги и той, щяха да са преведени, мисля.

# 563
Книгите на основата на сериала нещо не ме впечатлиха да ги чета, но се замислям за поредицата Supernatural: The Official Companion.

Благодаря, не употребявам, но мога да погледам Mr. Green
Докато порасне, нали   Wink
Ta чак докато увехне и клюмне Joy .

Аз съм една росна  (разбирай мокра  Rolling Eyes ) китка [...]
Китка, а Mr. Green ?!

Галче Heart Eyes , подпукай ме още, да!

Последна редакция: ср, 14 сеп 2011, 14:35 от Impala

# 564
Ами той Дневниците нали е по книгитите на Л. Дж. Смит правен, както Истинска кръв е по Хрониките на южните вампири на Ш. Харис. А Свръхестествено е идея на Крипке, книгите са на други автори. Ако беше по книги и той, щяха да са преведени, мисля.
Не знаех за това.Мерси за разяснението.Сори ако в темата има фенове на Дневниците.Просто си мисля, че в България не обръщат почти никакво внимание на Свръхестествено.Но нека не задълбаваме Simple Smile

# 565
Галинче, можеш да бъдеш спокойна, теб с плевел не мога да те сбъркам, още по-малко пък с китка, айде ся Mr. Green

# 566
Не знаех за това.Мерси за разяснението.Сори ако в темата има фенове на Дневниците.Просто си мисля, че в България не обръщат почти никакво внимание на Свръхестествено.Но нека не задълбаваме Simple Smile
Мисля си, че Дневниците се радва на голяма популярност тук заради три неща - това, че главната героиня се играе от българско момиче, книгите, които бяха поизтупани от праха заради здрачната сага и, естествено, хъскито Rolling Eyes Laughing Аз лично не съм чувала нищо добро за книгите, а интересът ми към сериала умря в първата половина на първи сезон, към хъскито съм индиферентна.
Но съм съгласна с теб, че Свъхестествено не е много популярен в България. За съжаление, поради 3-те изброени фактора по-горе, не виждам и как би могъл да е по-популярен от Дневниците Confused
Сори за задълбаването Hug

# 567
  • # супернатурална #
Ми той като че ли и в щатите не е много популярен  newsm78 Не знам на какво се дължи - на телевизията или на на американската публика, която отказва да следи нещо, предполагащо известни  мисловни усиля  Mr. Green Нали Крипке беше споделил следня диалог:
"От кое шоу сте?" - "Супернатурал " - "Не съм го чувал. А за коя телевизия?" - "СНН". -" Не съм я чувал"  Laughing

Стиче, и  аз задълбах. Импалко, то си е  вариант на подпукването

# 568
Взе ми примера от устата Crossing Arms . Но пък в Интернет сме намбъР уан Grinning .
PS. Опуках се сама с няколко клипчета Joy .

Последна редакция: ср, 14 сеп 2011, 16:48 от Impala

# 569
  • # супернатурална #
Взе ми примера от устата Crossing Arms .

Ти дръж друго да не вземе  Laughing В тази връзка - добре вдигаш оборотите в подписа  Whistling

PS. Опуках се сама с няколко клипчета Joy .

Самозааа...пука се, викаш? Дай да гледаме. Клипчета.  Joy

За Интернет си права, колко пари губят заради пиратите, чак ми е жал  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт