Keep calm and watch SUPERNATURAL

• 33 619
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
 Joy Че и в рима Joy

Много ми бяха страшни епизода с децата, ония живеещите в стените, бррр, ужас голям! Rolling Eyes
Ревах на епизода с езерото.  Cry
Ще видим сега как ще ми понесат, позабравила съм ги все пак Wink

# 541
Леле, чак сега видях какво съм надробила hahaha

# 542
  • # супернатурална #
"Безстрашна мотика" Главната рече
"Друго си е вече" - Инчето отсече
Ще опъвам яко с мотичката,
пот ще се лее в лехичката.

Сори, ама ме хвана лиготията   Laughing

Оказа се, че днес си имаме годишнина. Захапвам колкото може повече от тортата и си пожелавам поне още толкова години СПН  Laughing

# 543
Гале, все така да те хваща леготията. Айде от мен пиенето, да ни е Честита Годишнината.

# 544
  • # супернатурална #
Ми хваща си ме  Laughing Наздраве!
И понеже осъзнавам, че се О-ля-ляя-х с Джаред, малко хубав Дженсън:

Импалко?  Rolling Eyes

С два?  Shocked

# 545
Галче, браво, как се сети че днес си имаме годишнина.Айде честита да ни е и още по толкова да празнуваме.Eто да се почерпим Laughing цък

Един малък спойлер от Миша Колинс.
LazyDaizy26: Misha Collins news, pretty please?
We talked with him just a couple days ago, and he had some very interesting things to say about the way we see his character off. You wanna know what he said? Sorry, got to wait a bit longer. Like, two more days. Then all will be revealed with our awesome video interview. Until then, enjoy the little spoiler nugget below.
Greg: Is there going to be a big bad on Supernatural this season? What is up with Castiel?
There are going to be multiple big bads. Big old big bads. Aka leviathans. And Castiel is the one who accidentally releases them into the world. Translation: This is not good for Sam and Dean.

И малко повече за тези "big bad" от Уикипидия Leviathans  is a sea monster referred to in the Bible. In Demonology, Leviathan is one of the seven princes of Hell and its gatekeeper (see Hellmouth). The word has become synonymous with any large sea monster or creature. In classical literature (such as the novel Moby-Dick) it refers to great whales, and in Modern Hebrew, it means simply "whale." It is described extensively in Job 41.

# 546
спойлерчета а  Whistling
почвам да слухтя отново  Wink

# 547
Eх, Галче, добре че те е хванало нещо, та ме спомена, че напоследък въобще не се сещаш за мен. Ама аз не ти се сърдя Laughing особено след стихчето Mr. Green

И да питам, каква, по ягодите, годишнина празнувате, м?

# 548
И да питам, каква, по ягодите, годишнина празнувате, м?
Ами на тази дата преди 6 години т.е. 2005г.  е бил излъчен първия епизод на спн

# 549
  • София
Момичета, приемате ли попълнения Blush
Свалям епизод 1 и почвам гледането Embarassed

# 550
  • # супернатурална #
Ms.Gorgeous ,  Hug Ако знаеш как ти завиждам, чак се радвам за теб  - първа серия на първи сезон за първи път! А колко много още имаш да гледаш!!! Като изгледаш пиши първи впечатления, много ще е интересно, така ще си припомним нашите такива.
Инче, аз малко подмаз със стихчето, че съм гузна  Wink
Лека от мен, ще се приспивам с 2:8, няма да казвам за кой път  Mr. Green

# 551
Честита ни годишнина  ura (емотиконката е подбрана съвсем случайно Wink )!

Галяче Hug , не знам къде си ме пратила на първата снимка, но май е при Дженсън от 'Dark Angel' Rolling Eyes . Благодаря, не употребявам, но мога да погледам Mr. Green . Ситуацията на втората снимка invece ми е позната до особено сладка болка. Нещо като 'Ванилия или карамел?' 'И орехи и лешници, моля. И много топинг!'

Последна редакция: ср, 14 сеп 2011, 13:22 от Impala

# 552
Здравейте, ще дават Дженсън и Джаред по MTV!! В събота (17.09)в предаването Ten on top от 11:30 сутринта тяхно време, което май е 11:30 вечерта наше.Не съм сигурна колко часа разлика имаме.J2 ще говорят за 7-ми сезон, за gag rееl-а и ще от отговарят на въпроси на фенове. newsm44

Ето цялата статия
An awesome producer at MTV has just informed me that Supernatural will be featured in a segment on their show "10 On Top" this Saturday, 9/17 at 11:30 am. Jared and Jensen talk about the new season, the season 6 gag reel, and answer fan questions.  The previous segments from last season have really been popular and I'm so happy that MTV keeps coming back for more. 

As a bonus, there will be another segment in a few weeks too, one that will feature a tour of the set!  So look out for that as well. 
ИЗТОЧНИК

Толкова искам да го гледам!!! Само дано са ми верни сметките за часовата разлика  Laughing

# 553
А ние кое МТV гледаме в Бг? Извинете за тъпия въпрос, но не съм наясно, а много ми се иска и аз да погледам момчетата.

Галче, браво, как хубавко си се сетила за датата на началото на началото   bouquet  Тортата и сладкишите само като ги гледам и вдигам кръвната захар мммммм  И добре стихоплетстваш, дай още  Grinning  Инче, честита ти титла, много щастие да ти носи и с гордост да маааш в градинката на въздух  Grinning

Ms.Gorgeous Hug  гледай и споделяй с нас

# 554
  • гр. София
Хм, Розе, как изглеждаше този, който от вратата те хвана за краката? Дай го насам да го превъзпитаме набързо Laughing

С руса коса до раменете, рокля и обувки с токчета. Пада ми се директорка  Mr. Green
Аха. Жена значи. Да я примамим при нас с нещо такова. Току виж забравила за работата Mr. Green

Съвсем навреме  ooooh! да отговоря:
няма да се примами, защото примамките са почти на годините на сина й.
То се е видяло, че ще се работи....

Общи условия

Активация на акаунт