Keep calm and watch SUPERNATURAL

• 33 571
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
  • гр. София
Честит първи учебен ден на дечицата форумски, а на вас, останалите, да ви кажа: грабвайте читанките и букварите и бегом и вие на училище!

# 586
  • В средата на времето
...ако това ще са учителите ще уча денонощно  bowuu Без сън и умора Crazy

# 587
Момичета, извъртях 3 епизода- ще се гледа Laughing Малко ми е хард, добре де, много ми е хард....като за приспиване Mr. Green
Много имам да ви гоня...
Дийн, ох, чудничък Flutter
На повечето гледали сериала първи сезон им е страшен, но пък затова и момчетата са герои Heart Eyes : смели, готини. Продължавай да гледаш Hug .

Лека и успешна учебна година на всички учащи в темата!

Eх, aко имах такива състуденти щях да уча и трето висше, антропология например. Много ми липсва ученето, изпитите - по-малко Grinning ...

Последна редакция: чт, 15 сеп 2011, 12:48 от Impala

# 588
Честит първи учебен ден на всички учащи.

Дубльрите на Сам и Дийн са ужасни.Не можаха ли да изберат някакви други.Аз преди време такъв двойник на Дийн видях.Беше седнал точно като Дженсън на една снимка от паузите между сценитемисля че тази.Беше и с тъмна блуза.Имаше даже като се изправи и същите криви крака Laughing.Обаче успях да се овладея Laughing

Ето и официалното описание на 3-ти епизод
“The Girl Next Door” (Content Rating TBD) (HDTV)

JENSEN ACKLES DIRECTS — Dean (Jensen Ackles) is furious after Sam (Jared Padalecki) disappears to follow a lead on a case with clues that are identical to a case Sam solved as a kid.  The demon turns out to be Amy (guest star Jewel Staite), who has been killing low-life thugs and taking their brains for dinner – the same demon Sam found as a kid.Jensen Ackles directed the episode written by Andrew Dabb & Daniel Loflin (#701).

# 589
  • КиТ
Честит Първи учебен ден и от мен   bouquet  bouquet  bouquet Галче ,Фейче плътно до дечицата да осетите отново тази магия на първия учебен ден Hug Hug Hug Hug

И аз малко се загубих Blush,но малко остана до новия сезон Party Party Party Party

Добре дошли на новите попълнения  Hug Hug Hug

Относно Дневниците,наистина сякаш са по-популярни това заради манията около вамприте,иначе аз си следя доста сериали,не се обиждам,но тук в Бг определено хъскито има пръст тази работа,особенно от както с Нинка още повече  Whistling Whistling Whistling

# 590
#Cussing out ! Шегувам се, разбира се Rolling Eyes .
(цъкабъл)
PS. На 40-та страница сме, кой ще прави следващата тема?

# 591
  • # супернатурална #
Благодаря, мили мои, за прекрасните пожелания! Фейче, живо и здраво и твоето, и моето и на всичките! Да постигат с лекота всичко, но да се научат и на старание! Заповядайте  Grinning

Пак заповядайте

Joy

Какъв е раздърпан и измачкан, да можех да го огащя и огладя  Laughing

Дийн вдига наздравица за новото попълнение в редиците маракански.  Laughing

PS. На 40-та страница сме, кой ще прави следващата тема?

Тебе гледам  Rolling Eyes  Hug

# 592
Цитат
Какъв е раздърпан и измачкан, да можех да го огащя и огладя
Да, да, веднага ти повярвах. Всъщност от вълнение си сбъркала огащя с разгащя и огладя с омачкам/смачкам, сгъна и т.н.  Mr. Green

Аморе, ако мога да помогна с темата, въпреки че нямам познания и ще трябва светване, съм на разположение.

# 593
Да ви почерпя, по случай Първия учебен ден Grinning
И благодаря за пожеланията за дечкото, ще му предам Simple Smile
Да са живи и здрави и вашите дечица, много да учат и да сполучат Hug

Галчето е започнала с тортата, аз продължавам Simple Smile Заповядайте Hug

# 594
Здравейте!

Честито на всички малки ученичета!   bouquet А на мамите им дупе да им е яко!  Mr. Green Домашни да пишат, задачи да решават.  Laughing

Ms.Gorgeous, добре дошла! Да видиш само още колко по-готин ще става нататък Дийн  Heart Eyes

Галче, голяма жмуцка за снимките!   love001

Джен, това ще да е епизода, дето Дженсън го е режисирал. Миналата година се беше справил много добре, дано и сега да е така.

# 595
  • В средата на времето
Да ви почерпя, по случай Първия учебен ден Grinning

Сонче, поздравления и за теб и твоя първолак  bouquet Hug
Мисля да се почерпя и от тортата и с питието в ляво Grinning

# 596
Благодаря ви момичета Hug Не е първолак, трети клас стана маймуната, ама пак си се радваме на първия учебен ден Grinning

# 597
От списъка с предложения за теми на темите Grinning най-подходящо ми се струва това на Златото: 'Тhe Road So Far'. Като подготовка за новия сезон мисля да покажа с по няколко кадъра случилото се досега. Линковете с инфо и творчество ще ъпдейтвам постепенно понеже трябва доста назад да се връщам, а все не ми остава време Tired . Започвам да я правя в понеделник-вторник.

# 598
Да са живи и здрави всички ученици, много радости и гордост да носят вкъщи!!!
Гълче мерси за снимките, направо са (трудни за преглъщане, останах без слюнка).
Все забравям да приветствамн новодошлите. Ms. Georgeous  Добре дошла   bouquet

Импалка мила ако имаш нужда от помощ (снимки, гифчета или нещо друго) свиркай

# 599
Честит първи учебен ден на първата учебна година на Фейчето и Галка  Hug   Пожелавам да е лека и успешна и за децата, и за вас, за да имате време и за хубавата ни темичка  Grinning  Благодаря за вкусната, пивка и красива почерпка.  Много кенди  Heart Eyes  Да е успешна и добра година и за всички мами с ученици  Hug

Сега, Импалко, не разбрах да бързаме да я изпишем темата или да се моооотаме  newsm78 Grinning

Общи условия

Активация на акаунт