Keep calm and watch SUPERNATURAL

• 33 569
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • # супернатурална #
Благодаря отново  Hug

Ето го и интервюто.
http://www.mtv.com/videos/misc/691234/the-hunted.jhtml?xrs=playershare_fb На мен ми скачат на главата  Crazy и не мога да го гледам, само ви го пускам, кажете после с две три думи какво говорят  Praynig

# 601
Лили,
Имаме 9-10 страници, така че пишете спокойно, в понеделник съм на линия.

Amore, Бичи,
Благодаря Hug , ако се затрудня нещо веднага ще бибитна за помощ.

Галче,
Едното клипче е за второто режисиране на Дженсън: било е по-трудно от първия път, но е имал подкрепата на екипа; този път двамата са работили повече заедно; за Джаред е било по-понятно, лесно да бъде 'режисиран' от актьор - говорят общ език; това че се познават много добре и работят заедно от толкова много време им позволява да се 'режисират' един друг, в смисъл да си дават насоки и съвети за по-добра игра; като актьор Дженсън трябва да мисли само за репликите и създаването на образа на Дийн, докато като режисьор трябва да обмисля всяко звено, елемент от процеса, т.е. за адски много и важни неща, дотолкова, че човек от екипа му казал, че го чува как мисли Grinning (ооо, милото ми то); в началото му е било трудно да превключва между двете роли - на режисьор и на актьор.
Другото е за това какво да очакваме през Сезон 7 - за всеки случай го слагам в бяло: през сезоните сюжетът на сериала е ставал все по-мащабен: от преследването на един демон, през отварянето на вратите на ада и всички демони, Апокалипсиса, Луцифер и Михаил, до ангел, който се има за бог. Сега вниманието може да се фокусира само върху основното и най-важното - отношенията между Сам и Дийн (подкрепям с всички крайници Peace ); голямата промяна е, че те вече не са ловците, преследвачите, а преследваните, и не просто от властите [както досега], но от "невероятно интелигентно зло"; това е съвсем ново положение за тях, което много ще промени нещата, и играта е кой кого ще докопа пръв Grinning ; губят много от ресурсите си, от нещата, на които са разчитали досега.
Ако съм оплескала нещо, моля, поправете ме.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2011, 00:52 от Impala

# 602
Честит първи учебен ден на всички бивши, настоящи и бъдещи учащи се. Simple Smile

Кой искаше клипчето от американското МТВ участие на момчетата: http://www.mtv.com/videos/misc/691196/the-second-time-around.jhtml#id=1661895 Ей го тука, в началото като пита, цъкайте на американското знаме, показва го.

# 603
  • В средата на времето
Добър ден  bouquet

Едно хубаво клипче от мен, за да не изпаднем на стр. 2 Simple Smile  Извинявам се, ако вече е пускано тук.

# 604
Момичета, благодаря за видеото и на Импалка за превода   bouquet 

# 605
Здравейте
Благодаря за нещата, който сте пуснали.

Ето спойлер за Боби-в бяло
On Bobby's arc this season (and rumors of his house being destroyed): "I've done five of the first six episodes. There are changes involving Bobby's house, but not necessarily [destruction]. I was in Bobby's house set a couple of days ago, as a matter of fact. One thing I've learned, in life as well as on 'Supernatural,' is that whatever you expect, it'll be different."

On a potential love interest: "Bobby has a very nice time in episode 6, a better time than he's had in the previous episodes he's been in. I won't go so far as to commit to what it was, but I think the fans will love it -- I liked it a lot!"

On comparisons between season seven and 'Butch and Sundance': "The real 'Butch Cassidy' connection is that in that movie, they kept looking back at the bad guys chasing them going 'who are those guys?' and there's a lot of that, because Sam and Dean and Bobby are faced with something they've never seen before and their usual tools and tricks and weapons don't work so well. We picked up this show in season one with the boys knowing what they were after and what they were dealing with; now they're learning all over again. But we're fairly innovative fellas, so we find new ways and new things."

On Castiel's link to the new big bad: "Everything Cas did toward the end of the season is going to pay off in very specific ways with this new villainy. The big bad comes directly from what Cas was doing."

Източник

А това е Джаред,връщайки се от Лос Анджелис на 6-ти септември.Бил супер изморен от полета.По принцип вземал хапчета за сън преди полет,но сега не могъл да спи добре(бедничкия той LaughingНяма ли кой да го приспива? Laughing)Тук можете да прочетете какво точно е казал на няколкото преслед … рката на снимката

Последна редакция: пт, 16 сеп 2011, 14:40 от jennifer3

# 606
  • # супернатурална #
Добър ден  Laughing
Не съм го казвала, но ще се повторя  Laughing Импалко, много те обичам  Hug Не само заради превода  Wink

А сега - недей рИва, нали знаеш, че всички звезди си имат дубльори

А това е Джаред,връщайки се от Лос Анджелис на 6-ти септември.Бил супер изморен от полета.

Този мъж като е умерен изглежа още по-прекрасен  Heart Eyes Повечето хора биха изглеждали като сдъвкани и изплюти...

Последна редакция: пт, 16 сеп 2011, 14:51 от Г. Краули

# 607
НОВО ВИДЕО!!! http://www.tvline.com/2011/09/supernatural-video-season-7-premiere/

Леле, ще се побъркам от нетърпение! Лудница направо!! Трябваше ли значи така да ни дразнят, а има цели 7 дни....

Последна редакция: пт, 16 сеп 2011, 22:59 от Dana_Scully

# 608
Здрасти народе!
Благодаря за всичките снимки, клипчета и информация, които се напускали!  Hug Дано го уредят Боби с мацка в този сезон (имам предвид инфото в бяло от Джен).

Вижте какъв плакат на Supernatural за седми сезон намерих в iTunes

Източник

А тук има още снимки на двамата с минибайкчетата и са малко по-големи.

Ухааа, промо!!! Дейна,  Hug! Ах какав е гад GODSTIEL!

Миша май се е отказал от гласа на Кастиел за ролята му на бог, звучи повече като истинския му глас.

# 609
  • В средата на времето

10х, Дейна  bouquet Hug

Изгледах го. Не се стърпях Laughing Голяма гадинка се е пръкнала Simple Smile А Дийн е с някаква Ужасна прическа нещо Crazy

# 610
Честит празник на всички именници - Вяра, Надежда, Любов и София  bouquet

Фейче, честит имен ден Hug

# 611
  • В средата на времето
Честит имен ден, Вълшебникова!  Heart EyesДа си ми жива и здрава с много късмет!  Hug

Честит имен ден от мен и на всички останали, които имат празник днес!  bouquet

# 612
  • гр. София
Честит имен ден на всички празнуващи!

Фейче, да си жива и здрава!

# 613
Честит имен ден, Фейче! Да си жива и здрава и много щастлива!  bouquet

Честито и на всички други именници!

Впрочем, вчера всички с името Людмила са имали имен ден. Ако не ме лъже паметта, имаме си една в темата, така че  - Честит имен ден на патерици Hug

# 614
Честито на всички именици, да са живи и здрави  Hug  

И най-вече нашата Фея - (съдържателен подарък е, ако се заслушаш, ще го и чуеш какви ти ги реди Grinning)   Името да ти носи късмет и здраве, бъди щастлива и обичана!    Hug

Да, Сонче, как се сети за Людмилите! Това е непопулярен и немасов имен ден  Grinning  Благодаря ти  Hug  Именица бях, но не ми беше ден някак, отбелязах го много самотно, дори мъжът ми закъсня, но той много работи и няма място за сръдни  Grinning

Злате, тенкю. Новият плакат ми допада в това решение, Дийно изключително красив тц тц.   Дейна, благодаря ти за трейлъра. Каква мъка и трудности се очертават....  Ще ми липсва Кастиел, този БогоКас е отврат, доколкото го разбрах.  

Общи условия

Активация на акаунт