Keep calm and watch SUPERNATURAL

• 33 190
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
  • # супернатурална #
Уу, Злате, каква богата трапеза си ни спретнала  Heart Eyes Да ти е жив и здрав момъка и да ви гледа добре   bouquet
Джен, тъкмо приготвих снимките и ти ме изпревари  Laughing  Hug

Инче, благодаря за клипчетата, сега за съжаление не мога да ги гледам, но довечерааа  smile3508

# 661
Излязла е информация за още една гост звезда.Актьорът ще участва в осмия епизод.
Повече - Supernatural' casting scoop: 'Road Trip's' D … #039;s last nerve
Ето информация за актьора в IMDB.Аз лично не го знам.Може да съм го гледала някъде,но не помня.Иначе в доста филми е участвал.Сигурно е талантлив.
Между другото ето Дженсън и този актьор един до друг.Като ги гледам въобще не мога да повярвам, че са набори LaughingПросто разликата във външността им е огромна.Сори ако някой е негов фен,но ми направи впечатление това.Laughing

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 16:00 от jennifer3

# 662
Чета и разглеждам, разглеждам и чета, благодаря за материалите  Hug

Злате, да ти е жив и здрав половинката, да те подкрепя и обича  Hug  Явно го прави, защото такава пълна софра си наредила в негова чест, направо прелива  Grinning

Би, колажите идеално са се получили   bouquet

А, да, този актъор, гледала съм го в две роли, но сега не се сещам името на филмите. Иначе външността му няма как да се забрави  Grinning

# 663
Честит празник, Злате Hug ! Да ти е жива и здрава половинката и много да те глези (за това са мъжете, нали Grinning ).
PS. Убивам коя да е гостуваща звезда за салатка със сиренце #Puppy dog #Puppy dog #Puppy dog !

Хм, щом на мен ми хрумват разни мръснишки идеи като гледам гифчето Whistling ... Слава Богу, че нямам никакъв творчески талант Mr. Green .

# 664
  • # супернатурална #
...иначе би сменила посоката на изливане?  Joy

Попаднах на новите промо снимки. Освен, че са прекрасни  Heart Eyes напълно се покриват с представата ми за романтика.

олее  Shocked Heart Eyes Shocked

И това май е ново

Тук същата, но много голяма

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 20:46 от Г. Краули

# 665
Галче, огромно благодаря за новите снимки.  bouquet
Ох, защо са толкова хубави и защо са толкова малко.  Heart Eyes

Обаче леглото на снимките някакъв намек ли е? LaughingАма пък нали нямало да им остава много време за флиртове в новия сезон.Но пък не се оплаквам Laughing

# 666
  • # супернатурална #
Леглото, фотьойла, мъжът във фотьойла  Laughing , позиционирането на ръката - на мен всичко ми изглежда не като намек, ами като директно предложение  Rolling Eyes
Ето още няколко

# 667
отдавна не съм ви пускала нещо за добро утро...

Simple Smile

липсвах ли ви?

явно не много Simple Smile

# 668
  • В средата на времето
Добро утро от мен  bouquet

Гале,   bouquet за снимките. Като цяло не са лоши, но са имали и по-добри промо снимки според мен. Последната ме кефи - как са трупнали всичко на нея... Laughing освен кръга от сол е трябвало да надраскат на бързо и някакъв пентаграм Crazy

# 669
Мерси за промо снимките, много са хубави  bouquet
Джаред изглежда много добре, а аз забелязвам, че без да искам и съвсем неумишлено съм постигнала почти като неговата прическа Laughing

Богиньо, да вметна, разкошен аватар Heart Eyes

# 670
Въх, какви красавци Heart Eyes
Сам има много хубав колан, а Дийн гледам, че има нещо като нова верижка или се лъжа.

# 671
A Мишата го няма на никакви промо снимки вече- ужасно ми е кофти! Sad Предствете си да бяха "елеминирали" някои от братята и сега да го няма дори на промо снимките. Поне с достойно да беше си отишъл, а не като предадел Sad Кас нали го има в първите серии, що не го турнаха за красота поне  newsm45

# 672
Инче, като отвори дума  - с нови якенца са  Grinning  Много са хубави снимките, момчетата изглеждат като не от този свят.

Белс, ха добре дошла  Hug

Мирка, не страдай, поне ще се появи Кас

# 673
  • В средата на времето
Кас нали го има в първите серии, що не го турнаха за красота поне  newsm45

Това, което ти е на аватара е фен-арт, така ли? Аз смятах, че е някакъв официален плакат на новия сезон Thinking Ти недей плачи, недей страда.. Hug Кас нали пак ще го има.  Simple Smile

Богиньо, да вметна, разкошен аватар Heart Eyes

Мерси  bouquet Правя картинно наричане още от сега, белким другата година ме огрее някое моренце Crazy Laughing

# 674
Благодаря много за пожеланията!  Hug

Уха, уха, уха колко много снимки и инфо! Благодарско! Отивам да си разглеждам и чета на спокойствие.

Общи условия

Активация на акаунт