Keep calm and watch SUPERNATURAL

• 33 653
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте.
Вижте каква снимка на Дженсън намерих.На нея с молив ли е или само така изглежда Joy или пък е фотошоп? И някой знае ли от къде е?
цък за голяма

Това ме умори от смях Joy Joy Joy

# 481
  • # супернатурална #

Вижте каква снимка на Дженсън намерих.На нея с молив ли е или само така изглежда Joy или пък е фотошоп? И някой знае ли от къде е?
цък за голяма

Ако не е фотошоп, може да е остатък от сценичния грим в 10 inch hero

Но му отива, не мога да не му го призная

Още ли сме подвластни на традицията, или...?

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 21:49 от Г. Краули

# 482
Джен (ако може да ти казвам така),
ето оригиналната снимка:
(цъкабъл)
Мисля, че беше от някакво представяне на WB от 2005 г.

# 483
Галя, благодаря ти

Импала и на теб  Да,разбира се казвай ми както искаш

Простете въпроса ми, но да попитам как точно да си сложа подпис.Опитах да напиша[img]линк[img] но не стана.

# 484
Простете въпроса ми, но да попитам как точно да си сложа подпис.Опитах да напиша[img]http://линк[img] но не стана.
Пропускаш една наклонена черта пред второто img в скобите - [имг]линк[/имг] (естествено имг е на латиница) Peace

# 485
благодаря и  сори за оф топика

Сега дават малкото Сами по нова в От местопрестъплението Маями.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 22:38 от jennifer3

# 486
  • # супернатурална #
Джен, само ще кажа, че благодариш толкова добре, колкото се извиняваш  Hug

В момента по Нова в "От местопрестъплението" дават малкото Сами. Много е сладък! И голямото не се справи зле  Laughing Бих приложила снимкови доказателства, но нета ми е ужасен нещо  Crossing Arms

# 487
В момента по Нова в "От местопрестъплението" дават малкото Сами. Много е сладък! И голямото не се справи зле  Laughing Бих приложила снимкови доказателства, но нета ми е ужасен нещо  Crossing Arms

Нали? Даже накрая ме разчуства.Толкова добре игра.

# 488
Въх, Джен, АХ!, подпис! Това обладано Сами Heart Eyes , което си представям обладаващо ме Flutter .
Q&A с Дженсън от ванкувърската конвенция: Jensen Ackles at Vancon: Why Dean Makes Him (and us!) Happy Peace

# 489
Добро утро!

Излязло е официалното описание на епизод втори от новия сезон ББ: Hello, Cruel World
SAM HAS FLASHBACKS FROM HELL --- Castiel (Misha Collins) continues to struggle with the burdens that come with his new-fangled power. The broken wall in Sam's (Jared Padalecki) head causes him to have hallucinations, and he has difficulty discerning what's real and what's not. Bobby (Jim Beaver) worries that Dean is beginning to stumble under the weight of fighting Castiel and keeping an eye on Sam. Guy Bee directed the episode written by Ben Edlund (#703).

Източник

# 490
Пак си хапва нещо на Импала Пухчо-то Grinning :

А това по моята част ли е - нещо като универсален преносим мини камшик Rolling Eyes ?

# 491
Здравейте.
Знаете ли, че от 02.09 до 05.09 е имало кънвеншън в Атланта.J2 ги е нямало, но са присъствали Misha Collins,Jim Beaver,Mark Sheppard,Julie McNiven(Ана) и Samantha Ferris(Елън)

Ето малко туита http://all-spn.livejournal.com/845836.html#cutid1
и няколко видеа с Миша  Laughing
Misha gets a woman to sit on his lap to ask her question
Misha talks about playing Misha - DragonCon 2011

И една снимка
Aquariel ти с червената коса до Миша ли си? Laughing
Ако ви е интересно мога да покажа и още неща
Приятен ден Grinning
P.S   bouquet за снимките и инфото

# 492
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Иначе много ми хареса тази снимка.цък
На мен конникът смърт ми харесва.Много добре играе.

И аз това си мислех докато гледах снимките.  Wink

Явно в следващия сезон Кастиел и Смъртта ще се конфронтират. И защо на Кастиел са му обезобразили лицето като на Луцифер...  Cry  Такова хубаво личице  Heart Eyes

П.П. И ние се върнахме от ваканция и първо при вас идвам  Hug

# 493
О Джен какво ми причини ти! Първо тази лъки бич дето си сяда на колянцето на Миша-ауууу завидддддддд! Много хубави видеа? А този кон след Dragon кон-а ли е? Моля те показвай каквото имаш  Praynig
Не русолява съм, но ще се боядисам точно за 20 мин  Laughing

# 494
 smile3532 smile3532 smile3532 Миша как е изпил един стек бири!

Джен,   bouquet за клипчетата!

Общи условия

Активация на акаунт