Бебоци с двойни имена

• 30 231
  • 235
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Мерси, Елора   bouquet май наистина АНна- Мария ще бъде

# 136
Ани-Никол и на мен ми напомня на същата сладурана, ще замълча, че нали за покойниците или хубаво, или нищо.

# 137
И двете са хубави но нека да е Анна-Никол или Ан-Никол защото Ани-Никол звучи незвършено.

# 138
И на мен Ани ми е безлично.

# 139
  • Сопот, Пловдив
А на мен именно Ани-Никол ми хареса.  Mr. Green

# 140
Ана-Никол от мен.

# 141
И на мен Ана-Никол много ми хареса PeaceАнна-Мария вече ми стана отвратително,безброй дечица около нас се казват така...Някои на галено им казват и Миа,ама добре да си ги бяха кръстили направо Миа,а не Анна-Мария...

# 142
  • Пловдив
На Анна-Мариите около мен пък им казват Ани-Ми или Ана-Ми

# 143
Анна-Мария
Моята щерка не се казва Никол баш заради асоциацията на баща й с спомената едрогърда покойница...  Rolling Eyes

!Scent!,прекрасен избор   bouquet макар да не съм фен на името Йоана,не мога да отрека,че ви са се получили комбинацийките! Simple Smile

# 144
Нито Ани-Никол, нито Анна-Мария. Първото заради струпването на ни-ни, второто ми звучи прекалено масово.

Сега се сещам за хора покрай мен, които се казват Лиза Жанет, Теа Кристине, Леа Каролине, Магнус Емил. От четирите ми харесват само Теа Кристине и Леа Каролине, защото ми звучат мелодично.

# 145
И Магнус Емил не е лошо.
Сетих се за една, дето я даваха веднъж по тв, с баща финландец. Казваше се Кристиина-Каролиина. Или Катериина-Каролиина. Не знам, ама беше адски дълго  Rolling Eyes

# 146
  • Сопот, Пловдив

Сега се сещам за хора покрай мен, които се казват Лиза Жанет, Теа Кристине, Леа Каролине, Магнус Емил. От четирите ми харесват само Теа Кристине и Леа Каролине, защото ми звучат мелодично.

И четирите имена ми харесват  Mr. Green . Магнус Емил ми звучи доста скандинавско. Thinking

# 147
  • Пловдив
Магнус си е типично скандинавско име, затова и звученето е такова. Не знам как би се посрещнало по нашите ширини

# 148
  • Сопот, Пловдив
Аз като един фен на повечето скандинавски неща, го посрещам добре  Grinning .

# 149
Ами аз живея в Норвегия, затова изброените от мен имена са типични тук. В началото Жанет ми се струваше по-френско, но явно е типично тук и то.
Еовин, ето такава комбинация с две дълги имена не ми звучи добре. Но Теа Кристине и Леа Каролине ми звучат добре, защото първото е кратко, а второто дълго.

Общи условия

Активация на акаунт