Бебоци с двойни имена

• 30 236
  • 235
  •   1
Отговори
# 150
  • UK
Лея Каролина беше още един вариант за моята евентуална бъдеща Лея. Simple Smile

# 151

Еовин, ето такава комбинация с две дълги имена не ми звучи добре. Но Теа Кристине и Леа Каролине ми звучат добре, защото първото е кратко, а второто дълго.

Peace
И аз смятам, че първото трябва да е по-краткото. Или и двете да са кратки.

# 152
Малка Госпожице, ами да ти пожелая успех тогава  Grinning Аз предпочитам варианта Леа, защото Лея ми напомня на лея, изливам.

Еовин, две кратки, но не като Леа Теа например, тогава ми звучи малко смешно (заради римата) Laughing

Имена като Ида, Ема, Леа, Теа, Ина ми звучат добре за първо име, ако са последвани от едно малко по-дълго  Simple Smile При мъжките имена тук ми е малко по-трудно, защото там са по-малко имената, които ми харесват и комбинациите между тях не ми звучат добре. Повечето ми познати имат двойни имена, защото тук са много популярни (особено като липсва бащино име като понятие), та се получава Име Име Фамилия. Но те си ползват само първото, представят се само с него, а второто изписват само в документи. За две приятелки, с които се познаваме от 3 години, едва преди няколко месеца разбрах, че имат второ лично име. Никога не го ползват  Crazy А традиции децата да се кръщават на баби и дядовци няма. Дори забелязвам тенденция при избора на име за детето да се избира такова, каквото няма в рода.

# 153
  • UK
Аз просто не обичам това изкуствено втвърдяване на последната съгласна, като Викториа, Мариа, нещо не ме кефи. Харесвам си Лея. Simple Smile  Мерси много. Simple Smile Някой ден, може би. Simple Smile Има доста време дотогава. Simple Smile

# 154
Teresa of the Faint Smile, умирам за двойни норвежки имена Mr. Green
И мъжките и женските в повечето случаи ми звучат страхотно.
Въобще скандинавските имена са ми слабост.

# 155
  • Варна
Дъщеря ми се казва Ана-Марина.

# 156
Днес с една приятелка се заговорихме за бебетата с двойни имена,че тя чака бебче и мисли да е с двойно име.Та тя ми каза,че там,където живеят повечето деца са с двойни имена,сподели ми няколко имена на дечица,които познава,та аз бързам да напиша тези,които наистина ми допаднаха...А и някои,които не ми харесаха чак толкова,но са интересни....
Нейл Оливия,Оскър Райли,Анна Паола,Аяна Валери,Елиза Ноел и Елла Симон.
А тя мисли да кръсти нейната дъщеричка Сара Мари.

Иначе одеве четох списъка за групата на сина ми в яслата и видях,че има ново момиченце,на име Тереза-Александрина....и ако ви кажа колко са дълги презимето и фамилията...Името й си е цяла скоропоговорка....

# 157

Имаш ли любими комбинации? Simple Smile Не всички имена се съчетават добре. Има тук един район в страната, от където идват най-много хора със странни и несъвместими двойни имена (според приказката, де) и когато чуят, че някой има лошо съчетано двойно име, другите питат: "Ти да не си от ... ?" Точно сега не мога да се сетя как се казваше района, но като се сетя ще напиша.  Thinking

Оскар е много популярно име в Швеция и повечето ми шведски приятели се казват Оскар + друго име  Crazy

# 158
  • Сопот, Пловдив

И аз много харесвам скандинавски имена. Но май не знам вторите имена на повечето си приятели от този регион. Ето тези, за които се сещам - Матс Вилхелм, Фрида Марлене, Ейнар/Айнар  newsm78 Ове, Ханс Кристиан  Grinning , Хана Клара .

# 159
Скандинавските имена не са толкова разпространени в България май, макар че много от тях са много благозвучни и хубави  newsm78 Би било интересно да се види кога ще започне скандинавската мода в имената там  Grinning

# 160
  • София
Чакам с нетърпение инвазията на скандинавските имена.  
Свен - Петър, Дарън - Андон, Райан - Кирил, Расмус - Бойко, Йонас - Георги, Аксел - Стоян, Густав - Янко, Каспър - Ангел, Бенедикт - Димитър, Олав - Дойчин, Нийло - Калин, Оливър - Константин, Тобиас - Васил, Вилхелм - Борис,  ... - мисля, че някои от тях не звучат зле.   Mr. Green   Joy

# 161
Joy
Тук вече се смях с глас  Laughing

# 162
Чакам с нетърпение инвазията на скандинавските имена.  
Свен - Петър, Дарън - Андон, Райан - Кирил, Расмус - Бойко, Йонас - Георги, Аксел - Стоян, Густав - Янко, Каспър - Ангел, Бенедикт - Димитър, Олав - Дойчин, Нийло - Калин, Оливър - Константин, Тобиас - Васил, Вилхелм - Борис,  ... - мисля, че някои от тях не звучат зле.   Mr. Green   Joy

Нарцис, Olav се чете Улав тук Wink Точно това име се съмнявам да добие популярност в България, независимо в каква комбинация ще е  Laughing

# 163
Aз съм си заплюла Таря, пък и не звучи толкова извънземно сякаш.

# 164
Aз съм си заплюла Таря, пък и не звучи толкова извънземно сякаш.

Terje - Терйе е мъжко име тук  Wink

Общи условия

Активация на акаунт