Бебоци с двойни имена

• 30 129
  • 235
  •   1
Отговори
# 165
Оф, трябва да си намеря висок скандинавец  Crossing Arms  Laughing

# 166
  • Сопот, Пловдив
Оф, трябва да си намеря висок скандинавец  Crossing Arms  Laughing

Peace И аз да се включа в търсенето, смятам, че името ми много добре се връзва със скандинавска фамилия. плюс, че съм 180см.   Joy
Навремето излизах с еди норвежец, ама връзка от растояние и нищо не стана.  ooooh!

# 167
Teresa of the Faint Smile, умирам за двойни норвежки имена Mr. Green
И мъжките и женските в повечето случаи ми звучат страхотно.
Въобще скандинавските имена са ми слабост.

Имаш ли любими комбинации? Simple Smile Не всички имена се съчетават добре. Има тук един район в страната, от където идват най-много хора със странни и несъвместими двойни имена (според приказката, де) и когато чуят, че някой има лошо съчетано двойно име, другите питат: "Ти да не си от ... ?" Точно сега не мога да се сетя как се казваше района, но като се сетя ще напиша.  Thinking

Оскар е много популярно име в Швеция и повечето ми шведски приятели се казват Оскар + друго име  Crazy

Kaто фен на зимните спортове, първите , които ми хрумват са Аксел Лунд Свиндал, Емил Хегле Свендсен и Оле (Уле?) Айнар Бьорндален, пиша и фамилните имена, защото са ми много благозвучни Heart Eyes

# 168
Фамилните имена на Свиндал и Бьорндален всъщност могат да се преведат. Първият е от свинската долина, вторият от долината на мечките  Laughing

# 169
 tooth Много яко Mr. Green Никога не ми е хрумвало, че Свин в името на Свиндал е аналогично с българското.

# 170
 Joy Хахахахаха.

# 171
Чакам с нетърпение инвазията на скандинавските имена.  
Свен - Петър, Дарън - Андон, Райан - Кирил, Расмус - Бойко, Йонас - Георги, Аксел - Стоян, Густав - Янко, Каспър - Ангел, Бенедикт - Димитър, Олав - Дойчин, Нийло - Калин, Оливър - Константин, Тобиас - Васил, Вилхелм - Борис,  ... - мисля, че някои от тях не звучат зле.   Mr. Green   Joy

Някои от тях не звучат никак лошо, какво?  Wink
Тобиас-Васил ми прозвуча особено близко (дядо ми е Васил), почти като Тобиас Димо.  Embarassed

# 172
Райън-Кирил също ми е ок  Joy
Изродила съм се нещо.  Crazy

# 173
Моят брат се казва Ян-Марио (на дядо си Янко и баба Мария), но когато го записвали го написали слято Янмарио, и така си остана. Процедурата по корекция на име е дълга и сложна. Ако беше момиче щеше да се казва Ан-Мари

# 174
Ян-Марио много ми хареса.

# 175
  • Сопот, Пловдив
Ян-Марио много ми хареса.

И на мене.  Peace

# 176
моите деца и двете са с по две първи имена без тирета. Баткото е Янес Киан, а бебето е Матей Филип. Фамилията ни е Хесе. Баща им е немец и живеем в Германия, където две имена са си съвсем нормално нещо. в българския акт за раждане са с по две първи имена и без бащино. Наричаме ги Янес и Матей, вторите имена са само за парлама Simple Smile (макар че Киан много ми харесва, но ни беше много далечно от всичко немско и българско, затова почнахме да викаме на сина ни Янес).

# 177
myran,браво!  bouquet

# 178
  • Под Сините камъни
Дъщеря ми се казва Ана-Марина.
Това ми напомни ще познавам и една Марина-Магдалена

# 179
  • Ямбол
Докато бях бременна, майка ми ме убеждаваше да кръстя бебка Мария-Магдалена. Нооо ... на мен лично не ми допада точно тази комбинация, а и честно казано, не бях мислила за двойно име. Сега, обаче, ми щукна, че ако един ден имам второ момиче, бих я кръстила Мария-Ноеми. Ноеми е име, което много ми допада.

Общи условия

Активация на акаунт