Бебоци с двойни имена

• 30 243
  • 235
  •   1
Отговори
# 180
Янес Киан, Матей Филип - много ми харесаха тези имена, единствено Янес го предпочитам като Янис.
Мария-Ноеми е хубаво също, Ноеми звучи много нежно, аз дори не бих му сложила Мария отпред.

# 181
Вдъхновяваща тема! Simple Smile
Едно съседче се казва Клаудиа-Анна. Много ми е красиво това име

# 182
Имам познато дете Магдалена-Велика Simple Smile

# 183
  • Сопот, Пловдив
Леля ми ме убеждаваше дълго време, ако родя на Великден, да кръстя бебо Мартин Велик.  Grinning

# 184
A теоретично така Зара Еовин как ви се види  Crazy

# 185
A теоретично така Зара Еовин как ви се види  Crazy
Аз съм "за"! Hug

# 186
  • сред маслини и портокалов цвят
Аз пък си имам любимо тройно име, или по скоро са три лични имена- Ребека Ясмин Грейс. А притежателката на имената е едно прекрасно момиченце с огромни светнали очички.  Heart Eyes

# 187
Много ми харесаха някои от имената,обаче фаворит ми остана Нойл Оливия и Янес Киън.
Моята дъщеря е Ноела Анаис.Ако имам второ детет,пак ще бъде с двойно име.

# 188
Скоро научих за Яна-Мария на баба Марияна!  Wink

# 189
Не ми е минавало и през ума дори, но ето че днес и аз реших (малко по принуда) , като се роди бебето живот и  здраве да е с двойно име. Исках да е само Маргарита, но мъжа ми възнегодува и понеже бебето е заченато около Еньовден, реших, че Ения също много ми харесва, хем да уважа и буквата на свекървата. Та и аз ще съм в отбора, дай Боже! Praynig Simple Smile

# 190
  • Австрия
Моето детенце е с двойно име. Или по-скоро с две първи имена.

И моето дете е с две собствени имена. Нямах идея преди раждането, но десетина минути след това - да. Исках да е кръстен на баба си Райна (Рени), но и името Антон ни харесваше много. Като отговор на моите колебания, акушерката предложи да го наречем и с двете. Съгласих се, таткото (и той присъстваше) също. Признавам си, че в началото ми бе някак странно, но бързо свикнах с факта  Grinning Тук се приема за съвсем нормално кръщаването с две собствени имена. И разбира се, човек може да ползва само едното от тях, което не е така, ако името е двойно т.е. със свързващо тире.. Как приемат името (имената) на детето ми българските ми роднини - още не знам  Laughing Но бабата определо се зарадва  Simple Smile

# 191
Юлия, тъкмо го забелязах в една друга тема името и минах да видя тук дали си писала - много ми харесва Simple Smile Стискам палци  Hug

# 192
Благодаря, Ео! HugИ песните на Ения обожавам, така че  Heart Eyes

# 193
  • София
Чакам с нетърпение инвазията на скандинавските имена.  
Свен - Петър, Дарън - Андон, Райан - Кирил, Расмус - Бойко, Йонас - Георги, Аксел - Стоян, Густав - Янко, Каспър - Ангел, Бенедикт - Димитър, Олав - Дойчин, Нийло - Калин, Оливър - Константин, Тобиас - Васил, Вилхелм - Борис,  ... - мисля, че някои от тях не звучат зле.   Mr. Green   Joy
Joy Joy Joy На Густав-Янко вече се задавих с кафето си  Joy Joy Joy
narcis, определено имаш дарба  Hug

Познавам Ана-Мария, Ана-Неда и Тина-Мария. А свекървата на наше близко семейство вече почти 2 години е сърдита, че не си кръстиха детето Иван-Александър (на двамата дядовци), а само Александър (на другия дядо). И това при положение, че на дядо Иван вече има кръстено внуче. Ама сърдита върло, не иска да ги види.

# 194
Бианка-Преслава и Дамян-Руслан (брат и сестра). Чудех се тук ли да сложа имената или в странните, защото комбинациите за мен са наистина странни. Всъщност не съм сигурна дали имената са с тире или без..

Общи условия

Активация на акаунт