Къде в Бургас? (28)

• 89 099
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
И аз съм виждала в Карфур и Метро, За Кауфланд не съм сигурна...

# 436
Сладкарски бои да знаете къде мога да открия ???
в магазинчето за кафе ,бонбони и подправки  има два  три вида течни близо до краставицата се пада,не съм сигурна за улицата мисля че е Константин Величков,ако греша да ме поправят.
А в Карфур има тези
И аз съм виждала в Карфур и Метро, За Кауфланд не съм сигурна...
  bouquet  bowuu

# 437
в магазинчето за кафе ,бонбони и подправки  има два  три вида течни близо до краставицата се пада,не съм сигурна за улицата мисля че е Константин Величков,ако греша да ме поправят.

[/quote]

Не грешиш.

# 438
От къде мога да си купя плат за тапециране на столове и дивани?

# 439
  • у нас
От къде мога да си купя плат за тапециране на столове и дивани?

От Томатекс-а и от Зодиак -а.

# 440
Тапицерии има и м-н Чар на ул. Хр.Ботев и над Новата поща...

# 441
Sinara,ако обясниш къде се намират тези магазини  bouquet

# 442
  • у нас
Томатекс-а се намира над заведението Джърси, до Свободния. След хотела на Свободния университет. Зодиак-а се намира в складовете срещу бившата 4-та поликлиника. Като се влезе вътре в двора, не там където се продават матраци и платове за чаршафи, а в отсрещната сграда - там има някаква мандра, има и мебели.

# 443
  • Бургас
И аз имам нужда от помощ.Предложете ми нещо/заведение,детски кът..../за детски рожден ден в Изгрев.Има ли такова място в този комплекс/не го знам изобщо/?Може и в съседните,но да е близо до Изгрев.

# 444
  • Бургас
В КООП-а, на 2рия етаж има парти център, където сме били на рожденни дни. Има забавления както за децата, така и бар за родителите. За това се сещам...

# 445
  • Burgas
В Славейков има 3 клуба-„Мечо пух",един клуб срещу учителския и още един до 55бл,не знам как се казват.

# 446
Пак да питам-фризьор в центъра на Бургас?Препоръчайте!

# 447
  • Бургас
Пак да питам-фризьор в центъра на Бургас?Препоръчайте!

УЛ. "СЛИВНИЦА" No: 25
мобилен: 0889 248284
СИЛВАНА АТАНАСОВА

# 448
И аз имам нужда от помощ.Предложете ми нещо/заведение,детски кът..../за детски рожден ден в Изгрев.Има ли такова място в този комплекс/не го знам изобщо/?Може и в съседните,но да е близо до Изгрев.

В Славейков, зад 55 блок, в нов блок 177, до детска градина Р. Княгиня има новоткрит клуб Корабчето.
55 блок е дългия, Китайската стена му викат.
До 7 деца, цената е е 70лв. с вкл. пица и сок, над 10 деца - цена 100лв. с вкл пица и сок.
Просторно е, ново, за РД остават само празнуващите деца, други не се допускат.

http://www.bgmaps.com/map/search

# 449
  • Бургас
Благодаря Ви момичета!  bouquet
Много ми помогнахте!

Общи условия

Активация на акаунт