Къде в Бургас? (28)

• 88 467
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
  • тъгата в мен
Благодаря ви,момичета  bouquet

# 541
  • Бургас
Момичета, здравейте!
Къде в града се подава заявление за здравна карта?За дете, стъва дума за държава в ЕС?!
Благодаря Ви!

# 542
Момичета, здравейте!
Къде в града се подава заявление за здравна карта?За дете, стъва дума за държава в ЕС?!
Благодаря Ви!
аз като си вадих беше в здравната каса, в морската градина.Едва ли има значение, че е за дете или за възрастен Peace

# 543
Момичета, здравейте!
Благодаря Ви!
Ако е за по-дълъг срок на пребиваване, правят във фото КОДАК на Богориди

# 544
Видях ,че сте коментирали конвекторни радиатори , ние смята ме да взимаме за детската и спалнята АДАКС ,дали някой има отзиви за тях ?

# 545
Видях ,че сте коментирали конвекторни радиатори , ние смята ме да взимаме за детската и спалнята АДАКС ,дали някой има отзиви за тях ?

до Складовете на Пиргос, в началото вляво има фирмен магазин на Stiebel Eltron, австрийски са, но къде се правят не знам. Миналата година взехме за 200лв. Икономичен е, но пък и нашето жилище е ново, с югозападно изложение, вътрешен апартамент. Пусках радиатор само сутрин и вечер за по час време. Това е единствения уред с който се отоплявахме, сметките за разлика от летните са с около 50лв в повече. Ако иде реч за старо жилище и стара дограма, разхода ще е повече. Разликата с климатика е, че загрява бързо стаята, топлината е по-силна. Такава техника от голям магазин не купувам, ако се случи нещо, е ходене по мъките с гаранционната подръжка.

# 546
  • у нас
Момичета, къде освен в Младежкия дом може да се тренира плуване? Преди имаше в Д.Дебелянов и в Братята. Някой има ли актуално инфо без за Мл. дом - колко е таксата, колко пъти в седмицата се ходи и от колко часа са тренировките?

# 547
  • Бургас
Момичета, къде освен в Младежкия дом може да се тренира плуване? Преди имаше в Д.Дебелянов и в Братята. Някой има ли актуално инфо без за Мл. дом - колко е таксата, колко пъти в седмицата се ходи и от колко часа са тренировките?
Плуване има и в "Константин Преславски".Таксата е 40в на месец, като посещенията могат да бъдат 5 в седмицата.Иначе едно посещение е 5лв.Басейна е по-топъл от този в Мл.дом.

# 548
От къде мога да си купя пресни яйца / трябва ми за захранване на дете с жълтък/

# 549
  • Burgas
От къде мога да си купя пресни яйца / трябва ми за захранване на дете с жълтък/
Аз купувах от Авес.И домашни съм купувала,но от познати.

# 550
  • Бургас
Ние сме с радиатор на Адакс от 4 години. Много съм доволна. С нашия топлим стая 12 кв и вътре става баня, икономичен е. Зимата си помагахме в големите студове за голямата стая, тъй като климатика ни замързна и пак беше екстра.

# 551
Искам да попитам тук, понеже мисля, че има повече майки с дечица. Интересувам се от тренировките по ушу, които се превеждат в Славейков. Става въпрос за моя племенник - 7 год. Като цяло харесваме спорта, понеже в него няма насилие. Гледала съм представяне и останах страшно впечатлена Simple Smile))) Ако някой има опит и мнение за този клуб, моля да сподели.
http://grabo.bg/burgas/mesechna-karta-za-12-trenirovki-po-ushu-z … -za-1750lv-0ukgbf
http://www.beixing.org/
  bouquet

# 552
  • На морето!
За радиатори- в момента в Технополис има промоция на лъчисти радиатори, ние взехме новия модел на Airlec 2000W, т.е. за помещение от 17 до 23кв. м. на 499лв.

Да попитам и аз- скоро някой беше питал за мебели втора употреба или преоценени нови, разбра ли се къде има? На "Трапезица" магазина вече го няма.

# 553
  • Бургас
Може ли после да споделиш мнение за употребата на лъчистия радиатор, че чувам доста прочиворечиви мнения, а ми се иска за детската стая да вземем точно такъв. baby_neutral

# 554
Може ли да ми кажете,дали има нотариуси,които работят в събота?

Общи условия

Активация на акаунт