Къде в Бургас? (28)

• 88 283
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Женя, изглеждате много свежи и заразително щастливи!
Наистина много хубави снимки!

Аз да попитам за детските надбавки освен служебни бележки за доход, бележка за ваксини, бележка от училище и молба друго искаха ли?

# 631
Не смятам да споря за качествата на Калоян Спасов, най-малко да си изтипосвам снимки. Ако имате познати фотографи, може да подпитате за искреното им мнение.  Peace И все пак давам добронамерен съвет, защото когато даваш парите си за професионална фотосесия и то най-вече на детенце, искаш всичко да е от- до.

А пък ако сравним детската му фотография с тази на Малена и Калина .....  Joy

# 632
В никакъв случай не агитирам никого още повече да сравнявам. Калина и Малена са специализирани в детската фотография и работата им е повече от перфектна.
 "Изтипосването" на снимки е просто за да не са голи думите ми защо го препоръчвам и защо съм доволна  Peace
За детските снимки още не съм правила на моето дете при него ,затова и дадох линк към страницата му ,за да се разгледат качените там.
Тук спор определено няма ,а всеки просто изказва мнение и впечатление !

# 633
  • Бургас
А колко ориентировъчно струва една такава фотосесия?

# 634
  • Бургас
Аз да попитам за детските надбавки освен служебни бележки за доход, бележка за ваксини, бележка от училище и молба друго искаха ли?

Вчера ходих да се интерисувам за моя приятелка, искат и копие от актовете за раждане на децата..

# 635
.

Последна редакция: вт, 18 окт 2011, 18:43 от аХ`Не!

# 636

Вчера ходих да се интерисувам за моя приятелка, искат и копие от актовете за раждане на децата..
А ако  детето  е на  градина искат  ли от градината  ?

# 637
  • Бургас
На тези машинисти дали им е платен хонорар,че май често позират?

# 638
На тези машинисти дали им е платен хонорар,че май често позират?
  Simple Smile  Simple Smile Simple Smile

# 639
 Joy 

Момичета, пообъркахме темата малко и за да не ни санкционират пресместете се тук

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=579761.615

А тази тема да си остане само за въпроси "къде в Б-с" свързани с "на пазар"

# 640
аХ`Не! - поради тази причина и аз премахнах моите !
Била си много хубава булка ,жалко ,че не си останала доволна от снимките !

# 641
Миличка, не съм аз булката на снимката, благодаря ти все пак. Ама защо махна твоите като лъсна оригиналната идея и професионализъм на твоя прехвален фотограф? Моите снимки никога няма да позволя да са толкова еднотипни и честно ти казвам, оставаше и това да ми се случи с г-н Спасов.  hahaha Не стига, че нямах една на фокус, едни обувки не можа да снима на фокус, на които им се чуди 40мин. докато ме гримираха. Ама айде спирам.  Joy

# 642
  • Бургас
И една форумка се занимава проф. с това, но не намирам страницата на фейсбук - Malenna е никът.
Страницата й и фейсбук профил. 

И двете фотографки Калина и Malenna), които е споменала аХ`Не съм ги "ползвала" за децата ми и наистина нямат нищо общо с това, което виждам като снимки в страницата на  въпросния Калоян Спасов.  Hug

# 643
  • Бургас

А ако  детето  е на  градина искат  ли от градината  ?

Не, едно от нейните деца е на градина и аз попитах същото, защото не бях на ясно! Не искат бележка, ако детето ходи на градина!

# 644
Благодаря   за отговора    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт