БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 44 008
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Днес се навих с децата да отидем до зала Младост за изложбата на влечугите, ама стигнахме само до входа. Егати и цените на билетите 5лв детски, 10 за възрасти Shocked Shocked Shocked Някой ходи ли и заслужават ли си тези пари?????

Докога е изложбата?

Свърши, беше до неделя.

# 616
Знаете ли в Бургас има ли някъде йога или гимнастика за бременни?
Моята колежка ходеше в Дюн. Може да провериш дали има още, че минаха 2-3 години

# 617
Знаете ли в Бургас има ли някъде йога или гимнастика за бременни?
Моята колежка ходеше в Дюн. Може да провериш дали има още, че минаха 2-3 години

В момента няма никъде. На "Проектантска" в неделя започва група йога за начинаещи, но на въпроса за бременни, отговориха така :

Първите часове са много леки, но тъй като с всеки час програмата се усложнява по-добре да се посещава отделен час за бременни. Можете да се свържете с Люба Шулева - 0887 68 99 03 , тъй като часовете за бременни се уговарят предварително, а не са обявени в редовния график. Хубав ден!

Според мен нямат група, ако се намерят хора, едва ли е проблем да започнат .  Peace Обади се, ако решиш.

# 618
В Дюн е изключително мръсно, навсякъде имаше прах, паяжини и купища косми Sick

# 619
Благодаря за информацията

# 620
  • Бургас
В района на бензиностанцията в Лазур е видяно загубено куче,порода чау-чау.
Има признаци,че се скита от няколко дни.
Ако имате информация за собствениците му,кажете им.

# 621
  • Бургас
Ками ,честита ти рожденичка! Да е жива и здрава !  nbirthday    

# 622
  • Бургас
Здравейте момичета!
Регистрирах се в сайта,тъй като следя кулинарната тема,но видях тази.Изчетох я цялата,много полезна и положителна.Записвам се да я следя.Лек ден на всички.
P.S.:hriskata8610,anik79 може и да сме комшийки  Rolling Eyes
       deyzi-мисля,че те разкрих  Laughing,как е Петьо

# 623
  • Burgas
Може  Thinking в кой блок си в Славейков?

# 624
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
По време на бременността  аз правих пилатес за бременни и се чувствах много добре - 9 месеца напр. не ме е болял гърба Wink
Аз ходих в Девата(април-май 2010), тъй като до 6-7 месец си мислех, че ще раждам там... после се разубедих.

Разбрах, че треньорката вече не ходи там, може би някой ще има идея къде практикува?  Thinking

Упражненията се правят с голяма топка "джим бол"/"суис бол" 

# 625
Момичета, знаете ли как /или къде по-точно/ се прави предложение за даване на звание Почетен Гражданин на Бургас?

# 626
Гал, мерси много  Heart Eyes

Момичета, знаете ли как /или къде по-точно/ се прави предложение за даване на звание Почетен Гражданин на Бургас?
Питай в Общината според мен, пробвай да звъннеш в отдел култура или нещо такова, те ще те насочат предполагам
http://www.burgas.bg/bg/info/index/595 , на Общинска сесия се гласува като гледам

# 627
Благодаря много! Явно след изборите ще трябва да го правят!

# 628
да следя

# 629
Момичета затопли се времето и всички са по градинките. Ние се прибрахме вече. Реших да побутна темата малко :*

Общи условия

Активация на акаунт