БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 44 009
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Добре се представи девойката.Много и хареса логопедката.Много готина мацка.И аз я харесах.От понеделник тръгваме три пъти седмично.
Дъщеря ми на 25.12 става на 5.Късно проговори,а сега пък бърза по половин дума изяжда.

# 601
Имате ли впечатления от Къща Монтесори Бургас?

# 602
Добре се представи девойката.Много и хареса логопедката.Много готина мацка.И аз я харесах.От понеделник тръгваме три пъти седмично.
Дъщеря ми на 25.12 става на 5.Късно проговори,а сега пък бърза по половин дума изяжда.

Три пъти седмично е много  добра опция  Peace Успех с терапията  Hug

# 603
Здравейте, момичета! Включвам се с молба за информация.
Някакви отзиви за родилното отделение в ОРБ-Бургас- екипи,гинеколози,акушери???
Интересува ме и списъка с необходимите неща за раждането-памперси,дрешки,пелени,чаршафи???
Много ще съм благодарна за актуална информация.  bouquet
Дадените теми на 1ва страница са 2004-2008 година.

Виж тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=559399.0;topicseen

# 604
  • Across the Multiverse
Браво на момата! И на мацката. Simple Smile Постоянството е много важно при този вид занимания. На 25.12 казваш, много хубав Коледен подарък сте имали Simple Smile Понякога при децата чиято мисъл изпреварва възможностите на говорния апарат така се получава, хубавата новина е, че това са умни деца, с които може бързо да се постигне напредък. Успехи ви желая!

# 605
  • Бургас
Здравейте, момичета! Включвам се с молба за информация.
Някакви отзиви за родилното отделение в ОРБ-Бургас- екипи,гинеколози,акушери???
Интересува ме и списъка с необходимите неща за раждането-памперси,дрешки,пелени,чаршафи???
Много ще съм благодарна за актуална информация.  bouquet
Дадените теми на 1ва страница са 2004-2008 година.

Отзиви ще ти дам за Душепеев - перфектен и компетентен специалист! За другите нямам наблюдения. А горе в родилно са много зле акушерките, нищо не обясняват, гледат те все едно си им в тежест, но това е обществена тайна. Факт е обаче че долу, където се ражда всичко е на ниво, получаваш точно това за което си отишъл и нищо повече или по-малко!

А списък може да си вземеш там на отворените врати всяка сряда в 13:00. Иначе преди раждането ми поискаха един памперс /понеже бях секцио и 3 дни момиченцето ми беше повито с техни пелени/ после си я обличах в каквото си носих. А ако си нормално ти искат памперс, ританка и камизолка преди раждането, после - каквото си носиш! За теб ти трябват амб.карта, направлението за раждане и кръвната група голям и малък картон. А ако си секцио - и тест за упока и док от анестезиолог. Това е което ти трябва, а и еднократни чаршафи /за нормално раждане около 3-4, а за секцио - поне 6-7/, лигнин поне килограм, като по-добре не го нагъвай ако не знаеш как, защото аз така го бях нагънала, че трябваше да го разгъват и да нагъват на ново.

# 606
  • Бургас

Три пъти седмично е много  добра опция  Peace Успех с терапията  Hug
Благодаря!
Gigito-наистина е Коледен подарък!При нея наистина май мисълта изпреварва говора,но Хриси ми е мъжко момиче(според нея момичешко момче)и ще се справи.разбрахме се,че ако не слуша при логопедката и не прави упражненията ще и спра тренировките по футбол.Да видим дали ще си изпълни обещанието.

# 607
 ivss хиляди благодарности за темата,записах си полезна информация.   bouquet   bouquet   bouquet

# 608
  • Бургас
Днес се навих с децата да отидем до зала Младост за изложбата на влечугите, ама стигнахме само до входа. Егати и цените на билетите 5лв детски, 10 за възрасти Shocked Shocked Shocked Някой ходи ли и заслужават ли си тези пари?????

# 609
  • Burgas
И ние стигнах ме до входа.....не ми се даваха 15лв за мен и детето,а пък и ако таткото беше дошъл 25  Shocked

# 610
Може ли да ми кажете,дали има нотариуси,които работят в събота?

# 611
Мами какво ще кажете за това. Винаги съм подкрепяла спорта и вярвам в неговата сила и полезност.
http://grabo.bg/burgas/mesechna-karta-za-12-trenirovki-po-ushu-z … -za-1750lv-0ukgbf
Ние ще се записваме. Ако има някой друг, може да си разменим координати и да споделяме.

# 612
  • Бургас
Днес се навих с децата да отидем до зала Младост за изложбата на влечугите, ама стигнахме само до входа. Егати и цените на билетите 5лв детски, 10 за възрасти Shocked Shocked Shocked Някой ходи ли и заслужават ли си тези пари?????

Докога е изложбата?

# 613
Знаете ли в Бургас има ли някъде йога или гимнастика за бременни?

# 614
  • Across the Multiverse
Знам че в сградата на Проектантска се провеждат упражненията по йога за бременни, но към коя фирма беше...?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт