Къде в Бургас? (28)

• 88 276
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
Дами, от къде мога да купя мънички пантофки, но с твърда подметка?

# 706
  • Бургас
търся си тибетска гъба за мляко. ако някой има излишна моля да ми пише  Praynig

# 707
  • Бургас
Здравейте, някой знае ли в Бургас място за забавление на големи бебета/малки деца-детски кът, забавачница или нещо подобно, та и майките да могат да пият спокойно по едно кафе  newsm78? Бебка е на 9 месеца и издивява вече вкъщи, свикна лятото да е на вън, иска да общува с други деца,а пък се преместихме в центъра и наоколо никакви деца няма, само баби реститутки  Laughing

# 708
  • Бургас
Здравейте, някой знае ли в Бургас място за забавление на големи бебета/малки деца-детски кът, забавачница или нещо подобно, та и майките да могат да пият спокойно по едно кафе  newsm78? Бебка е на 9 месеца и издивява вече вкъщи, свикна лятото да е на вън, иска да общува с други деца,а пък се преместихме в центъра и наоколо никакви деца няма, само баби реститутки  Laughing
Аз съм ходила в КООПа в Зорница, на 2рия етаж.

# 709
  • London, baby
Момичета, някой може ли да ми каже от къде да си купя таквиз работки? Thinking
В Карфур и Кауфланд не видях ... Идеи?
Нямам много възможност да обикалям, че на малкия му писва бързо, а ми трябват.
wish, аз си ги купих от Лидл  3 броя за 6-7лв. Отдавна беше, но може пак да ги пуснат. Не съм ги изпробвала да кажа как стават, то и рецепта за тесто трябва да намеря. Дано намериш!

# 710
Дами, от къде мога да купя мънички пантофки, но с твърда подметка?
колко мънички,във Франклина има на Бефадо-от 19-и номер по 15лв,има и кожени като прохождащи буйки по 22лв на една друга фирма,забрави и името,може и друго да има,но поне аз купих от горните две марки и съм много доволна.

точно 9месечни май няма къде да ги пуснеш,ако не пушиш в центъра за по малки се сещам за Парти центъра който е в малката уличка срещу кафе Бакарди,или Тити тайс(там май се пушеше даже,но не съм сигурна)

А аз да питам,в кое кафе в Триата има детски кът,защото попаднах на обява за работа че търсят за там аниматор.
И само да споделя,че и Кристал палас има детски кът за почасово гледане и РД,не сме го посещавали,вчера ни дадоха брошурка.

# 711
  • Бургас
Аз наскоро чух, че горе кафето ще е детски кът-сега го правят.

# 712
  • Бургас

Ние на 9 месеца се мъчим вече да ходим и искам да я пускам да пощъка някъде като е студено. Нe пуша тея дни ще пробвам някое от предложенията  Grinning

# 713
Момичета случайно някой да знае, има ли в Бургас курсове по Спортно катерене за деца??

# 714
  • Бургас
Здравейте, някой знае ли в Бургас място за забавление на големи бебета/малки деца-детски кът, забавачница или нещо подобно, та и майките да могат да пият спокойно по едно кафе  newsm78? Бебка е на 9 месеца и издивява вече вкъщи, свикна лятото да е на вън, иска да общува с други деца,а пък се преместихме в центъра и наоколо никакви деца няма, само баби реститутки  Laughing

В Славейков ,Август отвори едно новичко "Корабчето" зад бл.55
/в партера на една шоколадова кооперация/тя се води бл.177
става и за малки мишоци Grinning/ние сме "абонати" Joy/
друго ,което ние много посещавахме като по-малки/щот сега сме големи Wink/
е "Замъка на Мечо Пух"

точно 9месечни май няма къде да ги пуснеш,ако не пушиш в центъра за по малки се сещам за Парти центъра който е в малката уличка срещу кафе Бакарди

Това е Щуроманията  и също става за мъници-всичко е обезопасено и аниматорките са страхотни Peace

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 16:39 от Nedialka_81

# 715
  • Бургас
Момичета, има ли в Бургас магазин за насипен чай?

# 716
  • London, baby
 Знам само за Карфур, 2 вида предлагат.

# 717
копирам си поста от преди няколко дни  Simple Smile

Момичета, препоръчайте ми учител по математика. Синът ми е в 8 клас и има нужда от няколко урока. За предпочитане в района на центъра.

# 718
Момичета спешно трябва да разбера къде е офиса на застрахователна компания Олимпик,в инета излиза само телефон

# 719
Момичета, има ли в Бургас магазин за насипен чай?

В аптеката на ул. Цар Симеон има, тази която е на кръстовището на светофарите на ул. Кирил и Методи. Също продават и чайници за запарване на насипен чай.
Може да провериш и в "Чайната"  между Хеликон и Трия.

Общи условия

Активация на акаунт