Няма никакъв апетит за пюренца и манджи....Слава Богу,поне плодове хапва! 

Приспиваш го до теб и още като е току - що заспал го мяташ в кошарата и да си спинка спокойно. Алекси беше започнал като Алето да прави и почнах да го слагам в кошарката, и О, чудо! Размърдва се максимум по 1-2 пъти на вечер да си пийне водичка и толкоз
). Започнах да се стряскам посред нощ като мръдне мъжа ми и скачам да го пазя да не падне
Няколко вечери ме пита какво правя, а пък аз като мръдне и си мисля, че е Алекси. Затова, като е в креватчето спя по-спокойно
(по принцип Алекси спи между двама ни, но...)
Алекси тези дни си счупи гумите на 3 от количките, а едната не мирясва докато не му я разполовя на 2 и така да си играе с нея
Тръшкането и ревовете са ни от около месец в репертоара, но се старая да реагирам с разбиране и да му отвеличам вниманието (разбира се не винаги успявам
)
И ние като Юлия поне плодовете харесваме и краставицата продължава да е фаворит, другото което харесваме са ечемичените и ръжените ядки, кашите и тестените неща, количествата всеки път са различни, но аз не меря, горе долу около 200-250 гр. ми се струва че изяжда, ако й харесва нещо
Храненията ни са уж 4 за деня и кърмене когато поиска 
започна доста по-рано преди около 3 месеца, но и ние по принцип сме си своенравни от новородени
Вода пие когато и да е, дааже най-много пие по време на ядене, иначе не е много, я се съберат 100 мл, я не. 

Препоръчани теми