Все пак се старая след ДГ и в почивните дни да е предимно на плодове,зеленчуци,фрешове домашни продукти.Сигурна съм обаче,че колкото по-късно опитат забранените храни,по-добре.поне организма е вече е достатъчно развит и силен.

Ние нощем се събуждане на час ,пием вода и веднага си търсим бибероната иначе няма заспиване,по едно време се бях отчаяла че до доста късна възраст че я ползваме
.Но преди няколко вечери,ми я отказа,може би защото и смених модела ,а тя от бебе не го харесва.Можеш да пробваш и ти така ,и току виж имало ефект
. Имам позната ,на която нейното дете до 3 год,ползваше биберона и нито един зъб не му е крив.
Всичко е много относително, така че не се връзвай на коментарите - според 'нашите" разбирания дете на 2 год трябва задължително да е без памперс и количка, а аз все си мисля, че най-важното е едно спокойно дете и мама...
А той Алекси въобще не се е тръшкал за такава храна. Солетки си хапва понякога, ама и тях ги гризва и хвърля. Веднъж се пресегна за царевични пръчки (е, позволих му да опита, но толкова). Не че ще се затрие от малко, ама споре дмен така се създават вредни навици на децата. Но предполагам, когато имаи по-голямо дете вкъщи е по-трудно да се наложат подобни ограничения
И то от днес може да се каже 

Често сами се отказват,ако ли пък не, след още 5-6 м съвсем разбираемо за тях,може да бъде "подарена" на някое коте,куче или бебе.
Не знам по каква причина,обаче никак не ми е приятно.Разбира се,заспива размрънкан и се буди след 20 мин да цока,но поне в просъница не ме хапе
Все на гоер и във вярната посока да крачите.
струва ми се, че не е за консултация с психолог, засега ще изчакам още няколко дни да се адаптира

Като обмислям страховете си, започвам да достигам до извода, че са САМО страхове, които помрачават отношенията ни, така че ще трябва да се преборя първо с тях, а другото ще си дойде на мястото. Има си и някои фактори, които подхранват редовно тези мои страхове (свеки
). Няма да забравя колко трудно ми беше да се нагодя към Алекси в началото именно поради нейните постоянни съвети и пърхане около него и стремежа й да го обсеби и да бъде само неин (нещо, което дразнеше дори мъжа ми). Но го преодоляхме
Ще преодолеем и това състояние сега (пък и то се случи само веднъж)...Ох, отплеснах се

Препоръчани теми