Но аз съм голям терорист и всичко е под контрол. Има и друго, мъжа ми ме подкрепя за всичко което правя, дори той тормози майка си повече от мен, не я оставя да диша
Час и половина - два имам докато заспи, а в това време трябв а и да го изкъпя (гледам и в банята да си поиграваме малко), да го нахраня и т.н. Абе ще намерим някакво решение. Снощи ми се нагушкваше и се кърмихме в много странни пози
Ама бая си поревах снощи 

Всъщност щом сме майки независимо дори дали сме биологични или не , винаги ще имаме моменти на размисли и страсти дали сме достатъчно добри майки , дали не трябваше да постъпя така а не онака , защо казах това а не онова . Така има баланс Ин после Ян
А когато влезнат в пубертета мислите ще са още по -натоварващи , предполагам . то затова е важно и какво мислим
...... Добри сме , достатъчно добри , децата ни обичат не защото сме блондинки или със кафЕви очи а защото мама е само една ...за разлика от татковците 

А сега като се преместим, ще живеем близо до работното ми място и ще мога в обедната почивка да отскачам да си го видя моето момче
Дано е било някакво моментно състояние на дребчо, че иначе бая рев ще изрева докато намеря начина 
Вчера една майка на площадката за малко да натика вафла в ръцете на Алекси и ме изгледа като луда, като казах,ч е не давам вафли 

Препоръчани теми