Юлчето пристъпва с радост – заредено с нова пакост!

• 33 159
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Добро, макар и мраЧно, утро!

Днес кафето и закуската са от мен Hug

П.С. Все пропускам да спомена - Tyra много ми допада идеята ти за тематиЧна премяна на профила.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2011, 09:03 от Kosty

# 586
Kosty newsm74 newsm22

аз днес изглеждам и се чувствам по този начин  newsm46

Joy

# 587
  • в Кошера
П.С. Все пропускам да спомена - Tyra много ми допада идеята ти за тематиЧна премяна на профила.

Благодаря!   bouquet Често сменям одеждите  Mr. Green

Ох, и на мен ми е едно такова заспало, мрачно..есен е, прекрасно, ама защо да няма слънце питам аз?!  newsm78

# 588
Нас пък какъв дъжд ни пра CrazyИзлязохме уж наблизо,ама като заплющя,Ивон с дъждобран и чадър се върна мокра до уши.Нали са едни реки по тукашните байри,та няма ходене Laughing

За обувките- аз купувам с номер по-големи.Изкарват един сезон.На Ал му купих на Чипо,много са добри.Цяло лято изкарахме и не мръднаха.За К и К,не мога да кажа същото.Опита ми в последните 2 години от Ивонските К и К обувки е ужасен,при все,че тя пази и вече не ходи по бебешки.Горният слой на кожата , там където е залепена кожата за подметката  и на сгъвките се олющи за 1 месец при все,че обувките струваха 70 лв CrazyЕ,ще ме извиняват.Сега и взимам едни испански обувки,от които съм много доволна.

Падладжана приготвям по същият начин,както Диването.

Майчинство и аз не съм взела.Само,че при мен проблема е в счети,дето ми занесе документите на 15.09 #2gunfire
Иначе за увеличението на мин.заплата,доколкото разбрах промените в закона са валидни от 01.09 .

За кремчетата-варя нишестето във вода докато стане леко кашесто,след което го оставям леко да изстине и обърквам с вече разстворено АМ.Като изстине се сгъстява и става кремче.Обикновенно варя нишестето в компот и не добавям захар,става с плодов вкус.

# 589
Здравейте ,
Да ви питам,момичета, водили ли сте децата при някоя баба за леене на куршум или за баене? И въобще след това по-скойни ли са или няма смисъл от такива неща?   Thinking Питам, защото Емко много плаче напоследък , стряска се постоянно и нищо не го успокоява..и се чудя?

# 590
   Присъединявам се към въпроса на МеганчоRolling Eyes
   Приемам отговори и на ЛС.  Hug

Моето съкровище вчера за първи път изкачи няколко стъпала без моята помощ.  Party Бяха й заети ръцете и милата не можа да ги превземе с лазене,както прави обикновено,ако не съм я хванала за ръка.

Дани,дано утре имаш повод да се чувстваш така  newsm68
   Ха!Може и без повод!  Wink Hug

# 591
Здравейте и от нас,
отдавна не съм писала, но  покрай преместване и багажи никакво време нямам. Ние в петък летим за БГ с Борко. Най-тъпото е че татито ни замина в понеделник в командировка за 2 седмици и сега трябва сама да дооправям каквото има и да ги намятам в колата пък после той да си ги подрежда, Освен това и екстрата *да ти е лошо и ама ниЩо да не ти се яде* и Борко който си иска вниманието, ама ще се оправим, още два дни има.
Хайде пращам едно слънчице от тук и следващото ми включване ще е от БГ.

# 592
  • гр.София
pumbi  ама много хубава лентичка си имаш  Hug браво честито   bouquet живо и здраво бебче да си имаш , една сестричка на Борко  Wink
В кой град ще сте в България ?
Здравейте ,
Да ви питам,момичета, водили ли сте децата при някоя баба за леене на куршум или за баене? И въобще след това по-скойни ли са или няма смисъл от такива неща?   Thinking Питам, защото Емко много плаче напоследък , стряска се постоянно и нищо не го успокоява..и се чудя?
и аз се интересувам , от как и махнах бибероната не съм спала , само рев,писъци и тръшкане  Shocked

# 593
  • в 1001-та нощ
Здравейте ,

до тогава му измий личицето и очичките със светена вода  Peace
може да го заведете и в църква, те знаят - какво да му прочетат  Peace

# 594
Здравейте, мами!

На Боян му баяха още на 2 месеца, защото ревеше почти постоянно. Мисля че имаше известен ефект, но не беше поразителен. Все пак внимавайте при кого ходите. Аз доста се колебах преди да се реша. Жената която ни бая я познавам лично и на доста хора е помогнала, затова се и съгласих. За съжаление мисля че бае само на познати и приятели, това не и е основно занимание.   
  Да се похваля и аз - Боян вече ходи без помощ, но иска да съм плътно до него. На два пъти тръгна и сам, но като се сети и ме търси. Но така или иначе мен още ме е страх и гледам да съм до него. При нас стана много лесно, един ден го разходих с каишите и на другия, той вече не ми търсеше пръста.
 И да се оплача-тръгвам на работа края на ноември и отсега ми е мъчно. Sad. За съжаление нямам избор. Добре че баща му е на смени и той също ще помага.

# 595
като се заговорихте за такива неща,та се сетих да ви кажа,че майка ми бае уж успешно.аз по принцип на такива неща не вярвам,но не съм и крайно скептична.виждала съм как много реящи бебета на комшийки разни са млъквали просто изведнъж.абе странно е наистина,но мй действа.тя също никога не се е занимавала с това "професионално",а просто е така за близки хора.само,че тя от уроки бае.искаше да ни научи и нас със сестра ми,но закъсня.това става преди първата менструация на момичето,а тя явно в тези моменти акъла и е бил другаде,та си останахме непросветени в баяческото изкуство.то си е някакъв ритуал с тайни заклинания,но мама никога не казва какво и как е,т ами е неизвестна нейната магия хахахах

# 596
  • в 1001-та нощ
реши да оставиш старата снимка Wink

# 597
реши да оставиш старата снимка Wink

да,но махнах снимката от лентичката.исках на аватара да си сложа моя снимка,а лентичката да си е със снимка на детето,но ще почкам докато се разхубавя. в неделя отивам д апробвам зумба и ако ми хареса ще ходя редовно:)

# 598
в неделя отивам д апробвам зумба и ако ми хареса ще ходя редовно:)
Няма как да не ти хареса, ще видиш!!!

# 599
  • в 1001-та нощ
Маритка  Blush Wink)) всеки ден сме по-хубави от предния, така ще трябва всеки ден да я сменяш

все има да ти хареса Wink)))

аз съм на принципа - да не отлагам преживяванията, за да дойде "по-добър момент" - всеки момент е уникален и трябва да се изживява, като единствен - винаги има и прекрасни и тъжни неща  Peace

Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт