Юлчето пристъпва с радост – заредено с нова пакост!

• 33 144
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Мерси Desivalko, ако не сестричка поне братовчедка ще си има май Simple Smile, каквото е такова ще видим.
Иначе ще живеем в Дебелец (Търново), мъжът ми е от там.
Хайде лека нощ, на нас утре ни е последен ден тук.

# 601
 pumbi лек път!

Спомням си, Че брат ми като бебе го водихме при една баба и май имаше ефект. След като му бая, детето спа в продължение на 6-7 Часа (през деня!) и като се събуди беше много по-спокоен и някак си разлиЧен. Бабата е още жива, но живее в ПетриЧко, едва ли ви устройва.

Съгласна съм обаЧе с Алена. Аз бих завела детето си на Черква Peace

Простете ме за невежеството Embarassed какво е зумба?

# 602
# 603
a.l.e.n.a мерси  bouquet

Не знам за Марита, но на мен със сигурност ще ми допадне newsm57 Трябва да се поинтерсувам, благодаря за идеята Hug

Селме браво на твоето момиЧе smile3501  Hug

# 604
оооо и на мен ще ми допадне:)

# 605
  • При моите мъже...
За баенето, леенето и т.н....
Майка ми няколко пъти ля восък на малкия. Като се излее се слага под матрачето и се обличат дрешките, на които е лято. Може и да си внушавам, но обикновено още първата нощ, е която спи на восък се успокоява. А на самият восък "излиза" страха му.
Като бяхме на морето го беше страх да ходи по пясъка и пищеше от водата. След една нощ на восъка не можехме да го озапти Shocked
Може и съвпадение да е всичко, ама като си ми е майка й давам да прави такива неща. На чужд човек мисля, че не бих позволила Peace

Да го похваля моето момче - миналата седмица от веднъж пусна пръста ми и започна да ходи самостоятелно Heart Eyes Може би защото месеци наред се влачи закачен за мен си ходи много стабилно и бяга почти без да падне. Sunglasses

# 606
  Алена,в момента на аватара си ми приличаш на една руска кинозвезда от средата на миналия век Любов Орлова.

Сега ,като се вглеждам и в другите й снимки........май по принцип си имате някаква прилика.... newsm78 Hug  Hug Hug

Последна редакция: чт, 22 сеп 2011, 10:41 от Селма

# 607
Miii,Елиа,честити ви ходещи крачета!   bouquet  bouquet  bouquet

Кости,благодаря ,мила!  Hug

Маритка,сигурна съм,от теб щеше да излезе добра баячка!  yes
Питай майка си,може да не е късно още!  Wink Hug

Имам сестричка,която,като бебе беше много слаба и болезнена....Направо мъкаааааа......  Sad
  Майка ми я остави за 1 месец при баба,последната заведе детенцето при местна баячка.
  След един месец,сестричката се превърна в прекрасно пухкавко розовобузесто детенце!Майка ми не можеше да я познае,като се върна да я прибере!  Wink Rolling Eyes

# 608
  • в Кошера
Сега ,като се вглеждам и другите й снимки........май по принцип си имате някаква прилика.... newsm78 Hug  Hug Hug

Да, определено има голяма прилика!  Peace

# 609
Сега ,като се вглеждам и другите й снимки........май по принцип си имате някаква прилика.... newsm78 Hug  Hug Hug

Да, определено има голяма прилика!  Peace

аууу наистина! Peace

Miii,Елиа,честити ви ходещи крачета!   bouquet  bouquet  bouquet

Кости,благодаря ,мила!  Hug

Маритка,сигурна съм,от теб щеше да излезе добра баячка!  yes
Питай майка си,може да не е късно още!  Wink Hug

неможе.тя се вайкаше,че е пропуснала момента.ако се кажат думите и ритуала на възрастен човек неподходящ за просвещаване то мама ще си загуби магията Joy наистина това тя го твърди и не казва нито дума.ние сме били много пъти любопитни и сме я питали,но неиска.само издаде,че е заклинание съчетано със жестове,но нетрябва да се цитира.

# 610
  • в 1001-та нощ
Благодаря  Hug   bouquet  сега ще потърся филми с нейно участие  Hug като име съм я чувала, но не зная нищо повече   Blush тъкмо повод да понауча  Peace

# 611
  • в 1001-та нощ
... не може.тя се вайкаше,че е пропуснала момента.ако се кажат думите и ритуала на възрастен човек неподходящ за просвещаване то мама ще си загуби магията Joy наистина това тя го твърди и не казва нито дума.ние сме били много пъти любопитни и сме я питали,но неиска.само издаде,че е заклинание съчетано със жестове,но нетрябва да се цитира.

така е - не се "предава"  Peace трябва да се навърташ и да чуеш  Peace един вид "сам да се оправиш"  Peace не е патент и мисля, че всеки го прави по свой начин  Peace

едната ми прабаба е баела ...."легенди се носят"  за силата й да помага  newsm78 обаче в ерата на комунизма никой след нея не е проявил интерес и нишката се е прекъснала .....чак аз ...дълги години след това започнах да проявявам интерес след различни случки от лично естество ....но това е друга тема вече Wink))

мисля, че в случая - важен е човекът и той е фактор, а не конкретните думи  Peace

Все пак, МАритка - в такъв момент можеш да се навърташ да чуеш нещичко  Peace

# 612
  • Sofia
Здравейте мами,
Отдавна не съм писала, както и чела, надявам се че ще успея да понаваксам. Ние сме добре, каката ни започна втори клас, а Лили вече ходи стабилно, че и подтичва. Казва осъзнато мамо, како, тати, тау(чао), баво(браво), бабо, дядо и разни друго срички, като части от дума. Подражава във всичко на кака си, и в движения и изобщо всичко което види от нея. Като и кажа хайде да тръгваме, отива и сяда до обувките си. Ако се забавя, ги взема и ми ги носи, за да ми ги даде. Ако още се забавя, ми носи моите. Все още я кърмя, но така и не яде кой знае колко, поне храна не подбира много. Яде всякакви плодове и зеленчуци и непрекъснато ме преследва с ам-ам, не че яде по много, но все иска нещо да си дъвче. Спи веднъж дневно, на обяд около 2-3 часа. Аз започнах работа и до обяд я гледа баща и, после аз застъпвам, а той започва работа. Засега успяваме да се комбинираме, да видим как ще е по-нататък. Това е засега от нас:) Поздрави и целувки на всички ви:) Hug Hug

Последна редакция: чт, 22 сеп 2011, 11:43 от svetlana79

# 613
Здравейте мами и сладки дечица.Ние сме нещо настинали и точим едни суполииии ,че не е истина.Преди 2 седмици беше на антибиотик, айде сега пак болен.Жал ми е вече с тези лекарства да го тъпча.Има и зъбче което що не е пробило.Може и от това да се суполиви.
Преди седмица Марти се пусна, и сега вече ходи добре.
От към гърнето сме много добре.Даже напоследък няколко пъти показва че му се пиша.Памперса мога да кажа ,че от 2 мес сме го махнали през деня .През ноща му слагам ,но повечето пъти става сух.
За баенето ние сме водили Марти като бебе,нямаше 40 дена .На моят мъж леля му лее куршум,та при нея го водим.Аз съм доволна,определено има ефект.Като лее куршума и страхът излиза на лятото.И на мен е ляла и на баткото,всичко си излиза.Бяхме с моят мъж гаджета ,когато за пръв път ме заведе при нея.Бях се уплашила от една змия.Точно както я бях видяла навита и с изправена глава ,готова да се хвърли,така и излезе на оловото.Знам ,че много хора ходят при нея да им лее куршум.Между другото нея я е учила свекърва и да лее.Преди това тя е ляла,но дали е загубила дарбата си след като е предала на снаха си не знам. Стана ми интересно и ще я разпитам.

# 614
  • в 1001-та нощ
до колкото зная - за баенето само не се казва, за леенето на куршум може  Peace

Калоян до сега  newsm78 май само веднъж е пил АБ ....педи по каса ги изписва за щяло и нещяло (вкл. и на мъжа ми), а другата винаги първо изследва, за да види какъв е проблемът  Peace

пример - мъжът ми носи вирус, отива при ЛЛ (тя е и педи) - изписва АБ, после хваща Калоян - ходим на педи (друг, не по каса, който ни е и ЛЛ) - платен, оказва се, че не е за АБ, лекуваме се по друг начин, накрая хващам и аз ...оправям се без АБ

#Crazy

Общи условия

Активация на акаунт