)Като се опитвахме да го привикнем долепихме креватчето до нашата спалня и така давам му шишето или докато го кърмех след като се нахрани и цоп в кошарката(нашата е дървена и бяхме махнали решетката от едната страна и май той си мислеше,че е на леглото,а всъщност не е..)после,след като свикна да спи там и на обяд леко я преместих и сега е напълно отделна от спалнята и той си спинка....сам си се научи или поне други сложни "лупинги" не сме правили.
. Започвам пак отначало.
.
Давам и по-малко пюре от круша. Взех на Гербер, защото те имат най- малко количество- 80 гр и трайност 48 часа след отварянето. И след него се облизва. Всъщност и с картофа и с крушата проблем имаше само първия път.
Направо ми се реве.Дори и направих по-малко мляко с надеждата да засуче след шишето , но уви ...... 

От офиса ми топят лагерите - уж щях само при нужда да им помагам, а то какво стана..... нямам думи. Всичко това ме накара да се поразровя за инфо относно това - http://www.az.government.bg/Projects/Prog/Maiki/Frame_maiki.htm. Вашето мнение какво е? Аз май ще се възползвам, като ще се доверя или на леля му на Жорето т.е. етърва ми или на свекърва ми. Мнения???

Важното е, че все пак ще продължаваме да ги кърмим. (Това както го казвам май е и за мое собствено успокоение, защото преболедувах старта на захранването). Като заместя обедното хранене съм амбицирана да цедя и замразявам кърма- дано стане, както и след това кашата да я правя с кърма.
))) Казвам го супер добронамерено! Препоръчани теми