Не мога да Ви опиша как се чувствам... постъпих в болница и последваха прегледи (за потвърдения че бебенцето ми е мъртво
). През нощта на 09.08 в 12ч. ми сложиха таблетка за стимулиране на раждане и така в 4:30 сутринта започнаха болки, повръщане и обилно кървене. Аз, боквално си родих мъртвото дете. Дежурната сестра извика лекарите, те ме приспаха и ми направиха изчистване на матката. Събудих се в стаята и ми се искаше всичко това да беше сън, но за съжаление беше истина. Вече не съм бременна и си родих детето мъртво. Замислям се , от тук на там как ще живея? Как ще продължи живота ми? Никога няма да забравя онова същество, което живя в мен толкова време. Искам да знае , че винаги ще го обичам и ще плачем за него.
.Дано Господ, ми даде сили и търпение за да мога да продължа напред...
V-qna мнго съжалявам за това което ти се случило,много ми е болно когато видя нови момичета в този подфорум.Преживяното и болката никога не се забравят,никога не минават,но с времето свикваме да живеем с тази болка.Но сме длъжни да продължим напред заради близките ни,заради хората които ни обичат!Една голяма виртуална
всичко беше свършило, без дори да кажа на някого. Бях съкрушена, бях станала сянка на самата себе си и даже безсъзнателно (или може би в онзи момент съвсем съзнателно) обвиних бившия си вече приятел, за това коего се случи... Опитах се да бъда същата, както преди - мила, обичлива, весела и т.н., но така и не успях и накрая го отблъснах от себе си... А той така и не разбра защо... Тази мъка ми тежи и до днес... загубих детето си, а след това и приятеля си... Но животът продължава...