Къде в Пловдив???-24

• 78 740
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, утре излизам да търся две неща:

1. Термозащен спрей на CHI, проучих и май тези са най-добрите, продават ли се на свестни цени и къде в нашия град?

2. Шалте/ покривало за легло

Ще съм благодарна ако някоя от вас може да ме упъти за хубави места от където да си набавя тези двете работи! Flutter
Провери в офиса на златна рибка, слушах по радиото че се намира срещу площад Съединение ( не знам точно къде е, каня се до ходя от сумати време на там) за термоспрея. А шалте миналата седмица си взех от Метро.

Благодаря ти, аз гледах на сайта им, но ми се струва малко скъпичко:
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=224&products_id=2009
за сравнение, другият сайт, с който сравних:
http://www.mgshop.bg/product.php?id_product=16
и затова реших да видя и из града на какви цени ще са, защото все пак си начислявам и 5 лв. доставка до Пловдив.  Flutter

Мерси за отговорите за шалтетата, аз бях до Галерията и са хубави, но исках да видя и другаде ако има разнообразие, че в Галерията и цените не са много ниски...  Flutter

# 301
Момичета къде в Пловдив има магазини за мебели втора употреба?

# 302
  • Пловдив

Имам някаква информация, че някъде около Кукления театър имало магазин за мебели втора употреба от Холандия.

# 303
Момичета помагайте !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Живея в Тракия. От месец се боря с хлебарки който имам чувство ,че не мога с нищо да унищожа smile3511
С Райт който е пяна уж преди се справях ,но сега май свикнаха.Аз ги пръскам ,а те като че ли ми се смеят и продължават да щъкат Ужассссссссссссссс!!!Моля ,да ми кажете нещо с какво да пробвам Praynig
Забравих да спомена ,че имаме куче.Нали няма да му навреди?А за този препарат още утре ще питам дали все още има.
Благодаря Ви   bouquet  bouquet  bouquet още веднъж момичета и се надявам да се отърва от тези гадини Praynig
Не знам дали може да навреди на кучето.Може да попиташ в агроаптеката.Ако не намериш Регент или негов заместител ми пиши на лични-ще се опитам да ти го намеря,защото ние не сме го взимали от Пловдив.

Аз го търсих и в една агроаптека ми обясниха, че бил в клас 2 по токсичност и за това са го спрели. Не знам какво значи това. Предложиха да ми дадат аналог, но предвид това, че съм с малки деца, размислих и не взех.
Ами то си е за страх #CrazyВместо да ги утрепем  тези гадини да не вземем ние да се уморим  newsm78 newsm78 #2gunfire

# 304
И в офиса идват всеки месец от детски домове да събират помощи, но само пари. Това не го разбирам.................

ако видиш хората какви парцали дават за хубави и запазени дрехи уж, ще искаш със закон да се забрани тази гавра със децата. аз давам единствено и само вече ако като го погледна и кажа, ок бих си пратила детето на градина/училище с това.

# 305

Заповядай

http://comfort.alle.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8/

# 306
  • Пловдив

И на Пещерско имаше преди време, не знам дали все още съществува, на кръстовището за към Хирургиите.

# 307
Здравейте момичета,

спешно ми трябват добри агенции за недвижими имоти, които да предлагат помещения в центъра около Богомил. Помагайте! Simple Smile Благодаря ви предварително!

# 308
Момичета, днес говорих с една дама - социален работник. Спомена ми за дом, за деца в риск /възраст 3-15 г/, приемали дрехи и играчки. В момента имало настанени около 15 деца, това не е социален дом на държавна издръжка, а по англ. проект.
Нека да събера повече информация и може да направим акция, според нуждите на децата там и това, което можем да съберем като дрехи и играчки.

"Цитат на: vanichka75 в Пон., 29 Авг. 2011, 22:57
Цитат на: pepa_ilkova в Пон., 29 Авг. 2011, 18:28

Имам някаква информация, че някъде около Кукления театър имало магазин за мебели втора употреба от Холандия."

Намира се точно срещу EVN, на мястота на слакарница, пекарна Васиана. Има магазин за мебели втора употреба, средставата отиват за комуни за наркозависими.

Нещо не ми се получи цитата, съжалявам Simple Smile

Последна редакция: вт, 30 авг 2011, 11:25 от *vera

# 309

На ул." Оборище " има, като слезеш от моста на Герджика, гледаш вдясно, малко след бръснарницата  Peace

# 310
  • Пловдив
Момичета, търся маса за тенис на маса - имате ли идея откъде мога да купя изгодно такава  Laughing

# 311
  • Майничка
Момичета, търся маса за тенис на маса - имате ли идея откъде мога да купя изгодно такава  Laughing

Тук. Иначе в Метро, Бриколаж и онзи магазин до Захарната фабрика (забравих как се казваше Embarassed) също съм виждала, но не и под 350лв.

# 312
  • Пловдив
*vera бла
Момичета, днес говорих с една дама - социален работник. Спомена ми за дом, за деца в риск /възраст 3-15 г/, приемали дрехи и играчки. В момента имало настанени около 15 деца, това не е социален дом на държавна издръжка, а по англ. проект.
Нека да събера повече информация и може да направим акция, според нуждите на децата там и това, което можем да съберем като дрехи и играчки.

"Цитат на: vanichka75 в Пон., 29 Авг. 2011, 22:57
Цитат на: pepa_ilkova в Пон., 29 Авг. 2011, 18:28

Имам някаква информация, че някъде около Кукления театър имало магазин за мебели втора употреба от Холандия."

Намира се точно срещу EVN, на мястота на слакарница, пекарна Васиана. Има магазин за мебели втора употреба, средставата отиват за комуни за наркозависими.

Нещо не ми се получи цитата, съжалявам Simple Smile

Мерси за адреса на магазина.  bouquet
Подкрепям идеята за дрехите. 

# 313
Момичета, знаете ли в Унгария дали може да се пазрува с евро или  само с форинти и от къде в Пловдив мога да купя? Какъв е курсът?

# 314
  • Пловдив
Момичета, знаете ли в Унгария дали може да се пазрува с евро или  само с форинти и от къде в Пловдив мога да купя? Какъв е курсът?

само на някои места и то по гаден курс сменят еврото в магазините

тук в БНБ със заявка,ако изобщо имат
друг вариант ти е да купиш в унгария форинти с евро,но от банка /в унгария/

Общи условия

Активация на акаунт