Веганството - да споделим опит (7)

• 49 929
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Palia, жената с наднормено тегло ли е?
Всеки килограм излишно тегло означава покачване на кръвното налягане с две деления!
Има много рецепти, но чак утре ще мога да ти ги снимам. Къде да ти ги пратя?

# 601
*Бенджи*, Mamagemelar ,

много ви благодаря за бързия отговор.

# 602
  • София
Тук говорихме  за басейните в София, аз споменах за басейн без хлор. Ето, тук го описвам, днес плуваха и двете деца, във възторг съм ! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=439671.msg20156511#msg20156511 пост 75

# 603
Здравейте, момичета! Много благодаря на всички ви за пожеланията. Стана ми много мило като ви прочетох Heart Eyes Ние сме вкъщи и се гледаме като писани яйца. Засега добре изглеждат нещата.Пу..пу..пу..
Мен ме налегнаха разни неща и се опитват да ме натъпчат с какви ли не хапове, но няма да ви се оплаквам сега.
 Прегръщавам ви Hug

# 604
 Soleil*  страхотни новини  Hug
другото е от стреса покрай детето  Peace -погледни от страни на ситуацията ,и дано имаш сили да се справиш с по-малко лекарства  Hug

# 605
Soleil*, и аз се радвам за вас  Hug Много спокойствие и само положителни мисли  Heart Eyes

# 606
Soleil* , много се радвам за вас!  Hug

А ти ще се справиш и без хапове. Сигурна съм. По-силна си, отколкото си мислиш!  Peace
Просто тялото ти реагира на стреса и чисти "баластрата".

# 607
  • София

А ти ще се справиш и без хапове. Сигурна съм. По-силна си, отколкото си мислиш!  Peace

Soleil*, прегръщам те виртуално, много пожелания изпращаме за  весели игри на дъщеричката ти! Нищо друго!
А Госпожата Спирулинова не е права!
По-силна си отколкото ТЕ си мислят !
Браво!
(дори и хапчетата ще пребориш Simple Smile )

# 608

Soleil*, прегръщам те виртуално, много пожелания изпращаме за  весели игри на дъщеричката ти! Нищо друго!
А Госпожата Спирулинова не е права!
По-силна си отколкото ТЕ си мислят !
Браво!
(дори и хапчетата ще пребориш Simple Smile )

Права съм, права съм! Laughing
Човек ако знаеше и осъзнаваше всеки път колко е силен, ехеее...
Особено в тежки моменти се забравя. Затова първо на себе си трябва да повярваме, за да го излъчим и навън.

Разфилософствах се, извинете.  Embarassed

Норчи не се е вясвала отдавна. Някой има ли вести? Надявам се скоро да влезе и тя да ни успокои. Hug

# 609
Солей,  Hug  Hug

Норчи мисля, че са добре. Wink Не ми е писала лично, но това видях от някои снимки някъде. А и като се добави, че презаредиха батериите на едно хубаво място, а може би още презареждат. Не знам с точност.

Спиролинке, права си. Simple Smile

# 610

Норчи не се е вясвала отдавна. Някой има ли вести? Надявам се скоро да влезе и тя да ни успокои. Hug

преди доста време на лични ми беше писала оптимистични новини Peace  Grinning

Soleil*
Много се равдам за вас! благодаря, че писа! Hug Grinning Hug

ние овладяхме неразположението, в началото добавях стевия.
после нерафинирана захар.

# 611
Това да се чува! Hug

# 612
Момичета, кое е за предпочитане за деца/бебета Спирулина или Хлорела?

# 613
Аз и от двете давам. Децата ги харесват ей така в чист вид. Много хора се оплакват от вкуса на спирулината, а на нас ни допада. На хлорелата според мен е по-остър.
Спирулина слагам в разни рецепти, докато хлорелата я давам самостоятелно.
Тъй като хлорелата има по-чистещо действие, по-добре спирулина. Но по принцип и хлорела може да се включи в менюто като в началото са минимални дози и децата не са баш бебета.

# 614
  • на острова на мечтите
Солей Hug
Mamagemelar ,я сподели бързо, какъв е този чай от маслинови листа  chef newsm78
Имаме 20 дръвчета в двора, но никога не бях чувала за такъв чай! Ох, какво ли имам още да науча newsm78

Общи условия

Активация на акаунт