Веганството - да споделим опит (7)

• 49 944
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Вери, мерси за отговора. Не искам да рискувам и ще си купя първо подходяща форма.
търся си ник, ние отпадаме за срещата.  Sad

# 586
Изпуснах ви, но ви изчетох почти и пак съм на линия.  Hug

Някой има ли новини от Солейл? Как е детенцето? Мисля си за тях постоянно...
Алексче, честито бебенце! Да ти е живо и здраво и много щастие в семейството ви желая!
Вери, честита ти рожденичка(  патерица Embarassed) Много да те радва! Изглеждахте страхотно в предаването, а ти изглеждаш на 23!  Heart Eyes
Дано не изпускам нещо..

# 587
Благодаря ти! Simple Smile
Аз така и не запомних на колко години съм. Винаги се чудя и смятам като ме попитат. Wink

# 588
  • София
....РЕЗЕРВИРАХ МАСА ЗА СРЕЩА В РЕСТОРАНТ "DREAM HAUSE"
СЪБОТА, 29-ти октомври, 2011 Simple Smile  в 12.45 ч.
Казах да обединят 3-4 маси и че ще сме с деца.
Съботното меня е с био и сурови продукти
(аз не съм го опитвала).
 Цените са +1 лв. върху основните. Няма блок-маса.

Ако няма желаещи, ще отменя резервацията в средата на седмицата. Днес се изненадах колко малко хора имаше, постоянно имаше поне една свободна маса Simple Smile . Друг път по 1-2 групички  чакат да се освободят места. Като започнат постите, няма да е удачно парти да си правим там.
Този път избрах друга тактика за организиране, тактиката на внезапната атака   Joy
Дано е удобен денят и часът!

Може да носим цветни моливи и харитя, ножици и цветни хартии и картони, домашен пластилин
- (ако повече от двама донесем, шансът да са с еднакъв цвят е нищожен Simple Smile)
Килимчето, което носех миналия път обаче е с дупка вече и предпочитам някой да донесе  постелки за гимнастика или нещо подобно, в краен случай ще го донеса  пак Simple Smile

Около Коледа може отново да се направи среща, ако някои наВярно или Реалистично долетят от Португалия ... Simple Smile...

НИе няма да отидем, ,
Само М Ник остана, жалко.  Ще отменя резервацията, но за съжаление некоректно късно. Естествено може самостоятелно да се отиде, само да се разпозанете Simple Smile

# 589
Ами ние отидохме, като мислехме все пак ще има някой, гледах към 10 часа форума. За съжаление, нямаше никой и си тръгнахме.

Да препоръчам био сладоледа и сметаната на растителна основа, без глутен и лактоза:
http://www.thebridgesrl.com/bg/prd_bioricecreamnaturale.html

Последна редакция: сб, 29 окт 2011, 15:03 от M_Nik

# 590
  • София
М Ник, много съжалявам!
Моето семейство ме награби да ходим извън София, за ресторанти имало време цяла зима. То тогава пък ходим по пързалки и пак трудно се намира време.

# 591
Много ви изпуснах, момичета! Blush Confused

Ще се върна да ви дочета и ще се опитам по-честичко да се включвам. Други неща ми завъртяха главата. Но не са месо и млечни, де  Joy, така че още съм за тая тема.  hahaha

Всъщност пиша само, за да кажа, че мислено пращам много положителна енергия на Солей, дано, дано всичко да е само в миналото вече!   bouquet

Момичета, не знам за вас, но се чувствам много странно всеки път, когато разбера нещо подобно за детенце - болници, лекарства, системи...Какво става, по дяволите?

Значи, децата, така както аз си ги представям, са ЗДРАВИ, ТИЧАТ, ПАДАТ, СТАВАТ, СМЕЯТ СЕ, и т.н., единствените им тревоги са ожуленото коляно, удареният в асфалта лакът и т.н.
Знам, че сме на такъв етап на развитие чисто еволюционен, ама все пак... Crossing Arms

# 592
Искрено се надявам детенцето на Солей да е добре вече  Praynig Praynig Praynig Hug

МНик не се отваря линка, моля те пусни го пак.

Прясно мляко в рецепта се каня да заменя с бядемово или орехово, но се чудя количеството да запазя ли както в рецептата?

# 593
Търся информация и съвети за профилактика и лечение на високо кръвно налягане с народни средства и смяна на хранителен режим. От полза ще ми е, ако някой е ходил или знае какво препоръчва д-р Гайдурков в този случай.

# 594
Palia, това което аз знам е: спиране на солта, лютото и пикантните храни. Придържане към здравословно хранене. Вечерно време по 1 скилидка чесън да се сдъвква бавно.

# 595
чай от маслинови листа е широко употребяван тук,и с много добър успех
въпроса е в Бг къде да ги намериш   newsm78

# 596
Там е работата, че жената е ограничила силно солта, не консумира въобще люти храни и рядко яде месо. В същото време поддържа холестерол в горната рискова граница и въпреки лекарствата получава кризи с високо кръвно налягане.

Mamagemelar, веднага ми излезе този чай в Био Балев маркет  Simple Smile. Ще прочета за него.

Благодаря за отговорите  Simple Smile !

# 597
Моля, ако някой има опит със стевия при разстройство, да сподели. Може ли да се добавя към оризовата вода, примерно?
И изобщо, освен печена ябълка или компот от ябълки и дюли, какво друго сладко е приемливо?

# 598
  • Пловдив
Компот от дренки, компот от боровинки...
Стевия не съм ползвала, но на чайчетата при разстройство /шипки, джоджен.../ слагам малко мед или захар, стига да не е много, няма проблем...иначе няма кой да ми ги пие... hahaha

# 599
оризовата вода у нас се пие без проблем,към нея -чай от кора нар,чай от джоджен/ако има и болка и газове/,рескю+ още няколко ,диета/печени филийки,печени картофи ,ориз....напоследък на два пъти давам и пробиотици

Общи условия

Активация на акаунт