Бриза морски ще прегърна и с бебче вътре в мен от морето ще се върна! - тема 70

• 25 680
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета!Как сте?Отдавна не съм писала,ама няма какво!Чакам си послушно септември и нямам търпение да започвам процедурите!
Относно не мисленето-еми няма как да стане!От 2 години чакам чудото,еми нямам търпение вече!Около мен всички родиха,или са бременни-аз как да не го мисля!Оф,както и да е !
Ренденце следващия път!
Честито на девойките с годишнините,още мнооого години щасте и разбира се скоро бебе!
Бубу честит рожден ден,всичко най-най!

Лек ден момичета

# 91
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! НЕКА БОГОРОДИЦА ЧУЕ МОЛИТВИТЕ НИ!  Praynig

Благодаря за милите пожелания! Да ви се връщат и на вас   bouquet

linko5, дано сънят скоро излезе наяве и чертите да са от тест за бременност  Crazy

Vaseto29, аз си помислих, че се покри някъде с годишнината и не смея да честитя преди почерпката   bouquet Честита ви годишнина! Бъдете здрави, обичащи се и винаги един до друг и надявам се скоро между вас да се промъква едно малко човече  Hug

bubu_123, честит рожден ден! Бъди здрава, много щастлива и нека скоро да зарадваш всички с една радостна вест  bdbaloni

rendence, не се предавай! Колкото и да е кофти си кажи, че скоро ще дойде и твоят момент за усмивка отразяваща  EFP

# 92
Добро утро и от мен в този понеделнишки ден.
Честит имен ден на всички именници. Нека Божията Майка ни закриля, покровителства и дари всички ни с по едно здраво бебче!
Kali_tod хайде давайте яко секс тези 3 дена  и дано резултата да е уловено яйце  Praynig
Vaseto29 честито годишнина, малко на патеричка. Живи и здрави да сте и винаги влюбени   bouquet
Bubu_123 Честит Рожден Ден newsm67 Пожелавам ти да ти се сбъднат и най-съкровените мечти, а догодина да го празнуваш този ден с бебешки плач в къщи  Praynig
Антонели   Praynig Praynig Praynig
Rendence докато не ти дойде, надежда винаги има. Така че, недей унивай  Hug , пак и ей къде е следващия месец  spoko
Хайде момичета и мамчета, желая Ви хубава и усмихната седмица и дано да има доста добри новини  Praynig Hug

Последна редакция: пн, 15 авг 2011, 10:23 от maresr

# 93
Най-после успях да ви изчета бе дами-е то писане,писане ама чак пък толкова!
Честит празник първо на всички празнуващи-нека Богородица закриля всички ни!
И сега да почна от много,много назад с поздравчетата...
atadar-че много се радвам че при теб нещата в работата са се наредили.  Hug
jackobiana ЧРД на патерички !Живи и здрави!
imam nadejda-честито ти бижу и  stork-girl
Elizabett , Dragony  welcome скорошен успех и на двете!
benitabeni  newsm44 newsm44 newsm44 честито най-леката и безпроблемна бременност ти желая.
Valeria Mazza  welcome welcome welcome и скоро към някоя отчетна!
Sarnia  welcome welcome welcome и на теб!
sigma весело на почивката с много,много емоции и аз от сърце ти желая "бриза морски да те прегърне и с бебе при нас да те върне". И 3 седмици аааа  #Shocked #Shocked #Shocked-съвсем благородно ти завиждам-да знаеш!
Doni M честито ти  Two Hearts все по-силно да тупти под твоето!
bebo sn ЧРД и на теб на патеричка!
arhinora  welcome welcome welcome
daninceto  newsm44 newsm44 newsm44 честито ти + тестче-много лека бременност!
Плодче,Зузко много весела почивка и едно незабравимо  лято.
dharmaaa честито ти пръстенче и много любов ви желая!
mecani честита ви годишнина с малко закъснение-нека любовта ви със всяка година се разпалва все повече.
Теичка честита годишнина и на вас-много любов и разбирателство!
lolilita хубава почивка и на вас .Че теб с таз работа те отрепаха-сега яко релакс давай!
Ния Марти е голямо слънчице-имаш и моят глас!
Вече ми станаха ясни нещата и покрай БЛИЗНАЧЕТО И АLEXIADATA-доста грозна постъпка бих казала!Но всеки си знае собствените подбуди все пак   nnnuu .
Мноооого дълго стана май ама след толкова дни отсъствие такава ще е!  Joy Joy Joy
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 94
Честит празник на всички!
Нека Божията Майка бди над нас и семействата ни!
Praynig Praynig

# 95
Бубу, честит рожден ден, мила, хубав ден си избрала да се родиш  smile3525 nbirthday
Ренденце, ще стане  Hug

Чесит празник на всички именници! Дано ни донесе мечтаното щастие!
Аз вече си усещам пред М симптоми, явно и този месец няма да ме изненада

Кали, нападй мъжо, сега ти се пада!

# 96
  • София
Честит празник на всички!!! Пожелавам си за всички нас Богородица да ни закриля и подкрепя, за да изживеем мечти си!!!  Hug Hug Hug

# 97
Нямам много време, извинете ме.  Blush
 Само се записвам за да Ви следя! Hug

# 98
Честит празник на всички!
Нека Божията Майка бди над нас и семействата ни!
Praynig Praynig

Meчкони, колко хубаво си го казала  Hug

Дано наистина Божията Майка бди над нас и семействата ни  Praynig

Моето семейство има и един ангел пазител на небето с това име и искам да й кажа, че всеки ден е в мислите и в сърцето ми, много ми липсва и знам, че ни пази  Praynig

Момичета, на този прекрасен ден ви пожелавам да сте здрави, засмени и да сбъднете мечтите си   bouquet

# 99
  • Варна
bubu_123 Честит Рожден Ден   bouquet Бъди много здрава и обичана, а скоро и горда мама  Hug
Vaseto29 Честита годишнина с малко закъснение Simple Smile Бъдете винаги влюбени и нека всичките ви мечти се сбъднат   bouquet
rendence много съжалявам мила, и аз се надявах заедно с теб ... Дано следващия месец да е вашия  Hug
 П.С. Честит празника на всички ни, дано Богородица чуе молитвите ни и скоро всяка от нас да си има поне по съкровище, което да и казва "Мамо"   bouquet
А на всички варненки като мен, честит празник на града!!! Да си починете днес и да се забавлявате много  Mr. Green

# 100
Здравейте момичета! ГОЛЯМА БОГОРОДИЦА МИ ДОНЕСЕ МНОГО ХУБАВА НОВИНА!!! Нямам търпение да кажа на някого за  EFP които видях преди малко! Ходих при личната си лекарка, но казаха да изчакам до края на месеца! Ще се побуркам от притеснение!

# 101
  • до едно тепе
Здравейтее.Да се разпиша за днес Whistling
Бубу ЧРД! newsm67
Честит празник и дано най-прекрасната мечта на всяка от нас скоро стане реалност!
 tsvetti тихичко честито.Лека и безпроблемна до края fingerscrossed
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 102
Честито Цветииии   love001. Браво за  EFP .Завиждам ти.Аз като по-нетърпелива си направих днес (много много е рано), нооо е - Sad. Не ми остава друго освен да чакам, пък каквото стане !

# 103
tsvetti   Браво! Тихичко честито и от мен и прекрасни и много леки 9 месеца ти пожелавам!  Hug
Добре е наистина поне 2 седмици да изчакаш от датата на положителния тест преди да отидеш на лекар, за да има какво да се види иначе излишно ще се притесняваш защо не се вижда или защо е малко.

# 104
  • Варна
tsvetti много тихичко честито! Лека бременност ти пожелавам и едно здраво и красиво бебче на финала   bouquet Всичко ще е наред, само се опитай да си спокойна  Hug
Дидолина не се отчайвай, винаги има надежда  Hug

Общи условия

Активация на акаунт