Бриза морски ще прегърна и с бебче вътре в мен от морето ще се върна! - тема 70

• 25 670
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
ХелоУ и от мен, хайде и аз да се запиша в новата тема.
Кафенце, благодарско за труда!
Дони, честита годишнина, само щастливи мигове заедно с бебчо  bouquet

Доди, какво стана с фоликулчетата растат ли видя ли се спукано на видеозона?

Ренденце, дано чудото и при теб се е случило  Praynig

Аз добре си починах на Дряново двата дни. Даже тази нощ сънувах и аз като Сабсаб положителен тест, ама така хубаво му се насищаха чертите, само дето не знам дали беше за бременност или за овулация Joy То от толкова мислене, какво да сънувам друго.
постоянно ми се дават съвети да спра да го мисля и ще стане. Може ли някой да ми каже как се спира да се мисли за това..., че аз не мога да се справя. Тази вечер едно момченце познат на сина ми ме пита къде ни е бебето, защото майка му била казала че ще имаме бебе. Казвам му че нямаме не се е родило, а то пак пита е как така може ли да не се роди, къде е отишло? Явно вече ми е попреминало, защото не ме изби този път на рев.

Аз си знам, че ще имам две деца и това е!

# 76
maresr  newsm17 newsm17 newsm17
Дони честита ви годишнина-много любов ви желая!
Ех момичета как само ми липсвахте да знаете!  Hug Hug Hug
Аз да си призная още не съм ви изчела назад ама цял ден оправям багажи днес та утре ще е вече!
Стана ми интересно това с БЛИЗНАЧЕ/alexiadata ама утре най-вероятно ще ми стане ясно де!
Хубава вечер!
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 77
  • Варна
Дони Много хубав празник имате   bouquet Честита годишнина !!! Нека любовта и страстта са винаги с вас, а другата година да сте с бебче на ръце и още едно в коремче  Hug Наздраве  Heart Eyes
Кали айде този път да го хванете това яйце и да няма мърдане  Crazy силно стискам палци
ренденце имай вяра миличка, дано да се е случило чудото Hug
Жоржииии добре си се завърнала ! Липсваше ни твоя вълшебен прашец  Hug Как е бебка? Рита ли ?

# 78
Дано не ви стане много сладко, но днес и аз черпя за първата ни годишнина!

http://www.1001recepti.com/images/photos/articles/facts_bonboni_1_%5B423%5D.jpg

Малко късничко вече, но след празненство...така се получава!  Hug

Последна редакция: нд, 14 авг 2011, 23:30 от Vaseto29

# 79
Запис и от менннн  Peace Heart Eyes
Мнооого палчета на всичкии,време е да се напълни с морски двучертичкови тестовее Mr. Green
Целувкииии  Hug Hug Hug

# 80
  • в пералнята
Цоп! Записвам се и аз да ви следя  Wink

# 81
Привет момичета и от мен в новата тема. Добре си ви е тук, но аз само Ви чета, защото нямам настроение за писане. Успех и палчета на всички - много късмет и след това щастие Ви желая. Благодаря че попита linko5 за моите фоликулчета, но след последния преглед нямаше много голям напредък - 3 с размери - 11мм, 12мм, 7мм в левия яйчник. В понеделник пак съм там и дано да са порастнали. Иначе за пукане е още рано, защото сега съм в 8 ден от цикъла. Док каза че най вероятно ще направим инсеминация скоро, стига да се пукнат хубави фоликули Simple Smile. Колкото до цените за които ме пита, е много относително. Прегледа с ехограф е 20 лв, но най-добре да отидеш на преглед и там да се разберете кое какво точно и колко ще струва.

# 82
Vaseto29, честита годишнина и на вас!  Hug Още много години да се обичате и скоро да се появи и някое малко, пухкаво бебче на хоризонта  Grinning
Момичета, днес имам рожден ден, така че малка почерпка от мен

# 83

Bubu  newsm59 Много щастие и бебенца Simple Smile

Дони честита годишнина! Много щастие, любов и  newsm07 stork-boy stork-girl

Васето29 честита годишнина и на теб! Много щастие, любов и  preggo baby

Пожелавам на всички "опитващи" много късмет и успех!
Пожелавам на всички "очакващи двете чертички и НЕчакащи М" като мен, много късмет, успех и положителен резултат!

Хубав и приятен ден!

Аз ви чета, но не пиша много защото съм в очакване и търпеливо броя дните. Simple Smile Моля се Simple Smile

Hug  Praynig  и до после Simple Smile

# 84
Добро утро! Запис и от мен в новата тема! Дано е на късмет!
Честит празник на всички именнички! Пожелавам на всички днес Богородица да чуем молитвите ни и догодина по това време всички да гушкаме бебчета!  Praynig
Днес става точно една година от моя аборт и ми е доста криво. Гледам да не го мисля, но ми е трудно и вчера си поплаках.
Стискам палци на Ренденцето да се похвалиш точно на този ден с положителен тест и на Кали да хване яйцето!

# 85
  • Варна
Честит празник на всички именници!   bouquet Надявам се Богородица да чуе молитвите ни и да ни дари с бебчета! :pray: Praynig Praynig

Бубу, Честит Рожден Ден! Много здраве, щастие и сбъднати мечти!

Васето29, честита годишнина! Още много години да се обичате, подкрепяте и да се радвате на пълна къща с дечица!  bouquet  bouquet  bouquet

Ренденце, дано днешният ден да ти е на късмет. Praynig Praynig Praynig Чакаме те с тестчето. Hug

# 86
Васето Честита годишнина мила  Praynig
Бубу ЧРД да си жива и здрава и скоро мама   bouquet
Шана  Hug
Аз за съжаление не нося добри новини, освен че днес ми е първият от ужасните работни дни и нямам положителен тест, който да ме крепи. Сутринта теста ми беше най-отрицателния в света  Rolling Eyes

# 87
Добро утро на всички!
КАфенце - страхотна тема.. ама тези дето са пропуснали моренцето  newsm78  Simple Smile
Дони, Васе, честита ви годишнина с малко закъснение   bouquet
БуБу Честит Рожден Ден - всичко най-най ти пожелавам!
Ренденце, не се отчайвай мила - Божа работа си е .
Тони страхотен пост- благодаря! Нямам имен ден, но празникът е страхотен, а за иконата -нямам думи!
Дай Боже всекиму чути молитви и сбъднати мечти  Praynig

# 88
Запис
Бубе, честито и от тук мила..да си жива и здрава.
Ренденце, кураж .. Hug
Честит празник на всички ви!

# 89
Честит празник момичета! Честито на именничките! И Богородица да чуе молитвите ни!

rendence  Hug мамка им на тия отрицателни тестове  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт