Бриза морски ще прегърна и с бебче вътре в мен от морето ще се върна! - тема 70

• 25 665
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • Sydney
Здравейте Момичета Simple Smile!
Кафенце мерси за новата тема + че ме има в списъчето с двете чертички Simple Smile  Hug
честитя на всички за каквото трябва:)
sigma на теб весела почивка (това едно), чакаме те отпочинала и с Маймунка Simple Smile  Heart Eyes  Hug
rendence много ти стискам палци  Praynig Praynig Praynig
относно това за сагата Близначе/Alexiadata - честно казано аз го подозирах, понеже имаше много сходства, освен в начина на писане и изразяване, но сметнах, че това си е нейно решение. знам, че вероятно има доста засегнати, защото и на мен ще ми стане гадно, ако някой ми се представя за друг. двойни игри не обичам - най-малкото е лицемерно. тук сме не да се лъжем, а да си споделяме радости, страхове... щяхме да те разберем Близначе и все още смятам, че имаш място при нас, защото и ти се бориш за това, което всяка една се бори!!!
стига толкова по този въпрос Simple Smile!
сега да се оплача: от онзи четвъртък, в който мислех, че ми е "дошло", не спира!!! пия си лекарства, лежа, почивам... изпадам в тежки състояние на страх и паника... но и вярвам, че всичко ще е наред Simple Smile! затова ви моля за едни стиснати палци за вторник!!!
лек ден и когато мога ще пиша Simple Smile!

# 61
Кафенце, прекрасно заглавие (както винаги)   bouquet Нека темата е пълна с много положителни тестчета  Praynig
Как са малките принцеси  Heart Eyes Heart Eyes Риткат ли в тандем  Mr. Green

Ние сме добре. Габито наддава, което ми беше основна тревога. На 25ти сме на контролен преглед и за ваксина. И мен скоро ме очаква проверка  Crazy Другата седмица ще звъня на док. да се разберем кога да отида...Дано ми паднат конците все пак по-скоро  Laughing

# 62
  • Пловдив
Момичета, днес с мъжа ми празнуваме първата си годишнина от сватбата и по този повод ви черпя   bouquet

jiorjita, добре си се завърнала  Grinning

benitabeni,  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

На всички прегръдки  Hug Hug Hug

# 63
Дони честито още много годишнини да празнувате   bouquet  bouquet  bouquet
Бени  Praynig Praynig Praynig
Форест  Hug  браво на Габи  Hug
Жоржи добре завърнала се  Hug

# 64
benitabeni,    rendence Praynig
Дони, честита ви годишнина!!! Още много години да се обичате, да се слушате и да сте все така прекрасни, както на сватбения ви ден (ти се една от най-красивите булки, които съм виждала някога, да не кажа най-красивата). Дано всичко е наред до края на бременността и да имате едно здраво, красиво и хубаво бебче  Hug  bouquet

# 65
ХИлоУ и от мен.

Бенитаfingerscrossed fingerscrossed
Ренденцеfingerscrossed fingerscrossed не ги пускам Simple Smile
Дони, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! Бъдете здрави, много щастливи и влюбени!  bouquet  bouquet

# 66
Doni_M Честито годишнина   bouquet Живи и здрави, винаги мн влюбени да сте и да го празнувате този ден още сто години без празниците  Heart Eyes
jiorjita добре си се завърнала  Hug
benitabeni  Praynig fingerscrossed

Иначе да кажа, че аз още не съм цъфнала, трябваше вчера. Дано да съм вързала Praynig
За всички  Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 14 авг 2011, 18:24 от maresr

# 67
Дони - честит годишната, а догодина на ръце с бебе да празнувате !!!
ОПС Масерс, дано си хванала, а не е от климата, но изчакай !!!!

# 68
  • Варна
Дони,честито мила!Много любов и само хубави мигове заедно ви желая!  bouquet
Аз се завърнах от срещата си чак към 18.00 часа и направих теста в 18.30...И,о чудо,тестовата черта ярка,ама ярка... newsm44Е,контролната пак една бледа,ама мисля,че е полужителен все пак!Т.е. утре и вдругиден трябва... luvbed spoko luvbed Heart EyesОбадих се на мъжо да се подготвя психически,ама ние утре ще си ходим на село работа да вършим,та ще е чак вечерта...Пък може и сутринта преди да заминем... Embarassed
Дано само този резултат да не е фалшив заради по-късното правене на теста... newsm78 Или пък заради бледата контролна черта... newsm78
Абе ще пробваме ние,пък кавото сабя покаже...

# 69
  • до едно тепе
Здравейтее.
Дони честита годишнина!Още много годищнини да празнувате влюбени и щастливи  bouquet
Кали действайте и fingerscrossed да сгащите яйчицето.
Бени fingerscrossed
Я да ви наръся babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 70
  • Варна
Точно сега имам нуждааааааа: newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28

# 71
  • Пловдив
Благодаря ви за милите думи! И на вас тъпкано да ви се връща  Heart Eyes Hug

maresr, дано Praynig Praynig Praynig

Kali_tod, сега е времето здраво да работите. И сутрин и вечер от днес, та до третия ден luvbed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 72
Антонели нагледах те в една друга тема и  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
maresr а дано да си вързала  Praynig
Плодче, Бубу  Hug Hug Hug Hug
Кали и да хванете яйцето Simple Smile

# 73
rendence - Мерси, ама да ти кажа почти съм го отписала, ще търпя, ще чакам , каквото е писано и дай Боже да е това, което искам , но аз предполагам Господ разполага !
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 74
  • Варна
Дони, честита годишнина! Бъдете здрави, много щастливи и влюбени!  bouquet  bouquet  bouquet

Бениfingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Ренденце, АнтонелиPraynig Praynig Praynig

Кали, дано да хванете яйчицето. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт