ФЕВРУАРски дребосъци вече правят маймунджалъци - тема 18

• 30 050
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Нямам никакво време, само да ви покажа моя син как го налитат каките вече... hahaha

за захранването - започнахме на 4 месеца без една седмица с плодово пюре, след месец някъде зеленчукови, някъде соковете ги омешах и не помня кога ги захванах...после месото след месец , сега преди 4 дена и глутена - с жълтъка се опарих казах вече, ще изчакам да мине тоя месец и пак ще пробвам...попара рупаме яко вече, мисля скоро кюфтаци да въвеждам...Simple Smile))

# 241
Иве, Честит рожден ден!!!

Мим, много здраве ти пожелавам Hug

Тоя Ванката голям чаровник, ще ги побърква мацките като порасне Mr. Green
joana_an , питала си за адаптирано мляко, но аз да си кажа, че се кърмим по 4 пъти, но то е друго. На една съседка детето й отказа адаптирано мляко някъде на 7 месеца, но тя тогава си ядеше всичко и започнаха да й дават кисело мляко. Абе сега е на 9 месеца и яде като възрастен човек, само малко по-смляно Wink

# 242
Хелоуууу!ю
честити празници на всички!
вземам си и аз за здраве от курбана.
захраних на 3,5м с плодово,на 4,5м-зеленчук,на 5,5 месце,на 6 м сиренце и от седмица давам глутен.
жълтъка мисля др месец като захладнее малко.
мляко-сутрин,привечер,вечер и нощем  Peace
сурови плодове-банан,пъпеш,диня
Амидалка,все ще ти пиша и все забравям-знам че манджичките от детската кухня се консумират в дадения ден.
въпрос-като сте ходили на сватба с бебока как е реагирал той?предстой ни една сватба и няма кой да я гледа,та се налага да бъде шаферка без време малката и ми е малко притеснено

# 243
  • София
Ивка, ЧРД  Hug- здраве, късмет и много любов!
Благодаря за отговорите- днес пробутах млякото с бисквитка Плазмон в нея, но да видим до кога  newsm78 Иначе е много малък да се отбива съвсем от адаптираното мисля.
Ваньо е като супер-стар бе Миленка Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 244
Ей маймунки сладки, много постно тука днеска бе... newsm63

Боболинка, защо да стават само в същия ден, всичките ми познати си взимат понеделник, сряда и петък и си я папат и на следващия, то пюретата ги дават за 3 дни в хладилника, кво и на манджата...? То тва количествао няма как да го изпапаме за един ден - сипват към 400 грама...  chef

Малкия го водих на среща с част от съучениците от гимназията - е толко лелички го нагушкаха, беше на седмото небе... Mr. Green

Йоанка, сетих се, че преди 2 седмици Иван така ми отказваше мляко в 10 часа/сега вече не ядеме мляко тогава де.../, та сърдеше се на шишето, а пюре ядеше... newsm78 Ама продължи няколко дена и оправи, не разбрах на какво се дължи...явно си имат такива периоди, невярвам да се отбие спокойно  Peace

# 245
Миленка, Ванката е ммм страхтен! А как само седнал седи  Party Бобо още се подпира напред с ръчички.
Сега се приспиваме, та реших да пиша.
това за яйцата пък за пръв път го чувам  Thinking
за въвеждането на храните-всяка следваща е 15дни близо след предишната-въвела съм зел пюре, плодове, каши, месни пюрета, сухо мляко, масло, глутен, сирене и извара  bowuu Не съм имала проблем досега.

сега да ви разкажа нашата одисея-днес пак ми беше много лошо, виене на свят и т.н., та почнах изобщо да не мога да стана от кревата, после ми изтръпнаха и ръцете и главата и хайде в спешното в пълен състав-мама, тати и бобчето-няма на кой да го оставим. След чакане час и 40 минути влезнах. Никой не каза ей, дай да пуснем тази майка, че е с бебе..... #2gunfire Само едно момче каза, но уви отткена, дъртите се направиха на глухи. Та лекарката ми каза, че имам проблем с нервите и ми измери 180 на 110 кръвно  Rolling Eyes Надупчи ми гъзеца с две мускулни инжекции, после сложи и една венозна и накрая ми изписа хапчета за нерви. Трябва да ги пия 3 месеца, по два пъти на ден  Rolling Eyes май съм бая зле. А пък бобчето милото чакаше гушнал тати два часа, пропуснал ядене и си трайкаше милото ми слънце...Лошото е че в момента пак ми се вие свят  Confused

хубава вечер от нас  Hug

# 246
ЕЕЕ Лори, верно е било голем зор... spoko Дано не е сериозно и скоро почустваш подобрение  Praynig А за опашките и децата аз вече не се надявам да ме пуснат, ами сама си минавам, пък някой ако има очи да ме овика  #2gunfire

# 247
Лори, от самото начало подозирах, че ще се окажат нерви!  Hug
На мен също ми се виеше свят с отвратително гадене и като направих кризата ми бяха изтръпнали ръцете и лицето!
Аз също ще пия моите хапове три месеца, но само сутрин! Дано влизаме в час, че никак не е хубаво така!

# 248
Иве, Честит Рожден Ден!

Mim Вземам си  за здраве от курбана.

QueenBee, loryn Скорошно оздравяване  Hug Hug Hug

Мерси на всички, за отговорите относно месото. И аз така си мислих, да е месец след зеленчуковите пюрета, тъкмо когато се приберем в София.

Да ви се оплача  Sad, днес майчето ми падна и си счупи ръката  Cry. Милата само се вайка ,че няма да може да ми помага, а тя ни гледа мен и децата като писани яйца цяло лято, и сега когато ще си тръгваме .............

amidala13  Щях да забравя за малко, Ванката голям бонбон  Heart Eyes

Лека нощ, сладки

# 249
Честит Рожеден Ден на Анилеви!   bouquet
Мими, честит празник  Hug

За месото, аз изчаках 1.5месец
Момичета, да питам нещо искам-имам домашни ябълки от комшийката, но дори не са пръскани с нищо и затова са мънички и неугледни и няма да издържат дълго. Как мога да съхраня пюрето?   bouquetПравя ги на пюре и после-става ли да ги затворя, докато е топло пюрето и с обърната капачка в хладилника.-май няма да стане  newsm78
Лили, това ми едни от най-кошмарните дни  Hug На мен отдавна ми става така, ама за секунди-дори се бях оплаквала на Тони преди ехе време, ама какво стана изведнъж. Доста ми се отразява всичко, но най-много милото, като е в командировка постоянно и само се караме. Реших утре се обаждаме на свеки, малко да дойде. Тъкмо сега се възгордяла от снимката във вестника  hahaha
Не мога да я намеря, че да ви я покажа  hahaha
ама ще пусна една усмивка от нашето бобче-на мама най-доброто дете! Вчера, като ми беше лошо, така се гушна в мен и спа цял ден, не е мръднал  Heart Eyes
Къде е Ади и Евилчето

# 250
Eхххх, Лориииии.......минаваха ми такива неща нерви да са, ама все се молех да не е така. Сега трябва да си осигуриш известно време спокойствие някакво (Пчеличке това важи и за теб). Свеки ли, меки ли, някой да идва да ти помогне, че нервите не са шега работа. Разбърникани веднъж, си остават слабо място. Ела ми на гости в Софето  Hug  Да ти кажа за пюретата - аз отдавна искам да споделя, ама пусто все забравям. Значи аз варя, овкусявам (масло, сирене) и пасирам. Сипвам още горещо в буркан (ползвам тези на Олинеза от 510гр), затварям и стерилизирам 5 мин. Като изстинат ги бухам в хладилника и така си има ядене за цялата седмица. Може и с плодове да се направи.

Мъж ми се тръшна тая вечер с готиния летен вирус с драйф.... ooooh!   А утре си идва и баткото  ooooh!  Мъро и той пие някви неща за хриповете. Направо ми иде да  #2gunfire .

# 251
Здравейте.
Признавам се, не съм ви изчела въобще, но .... имаме си гости - баба Шарка Варицелова е при каката. От вчера - температура, пъпка по пъпка, през 4 часа вдига температура, до 39,5, абе весело е. Сега дилемата е, дали и Явор ше я лепне, че не мога да ги разделя, не мога да изолирам нито единия, нито другия. Каквото стане, здраве да е
Честито на всички празнуващи от вчера и днес, живи и здрави!

# 252
Добро утро,

Лори и Лили, оправяте се бързо. Дано да има кой да ви помага, че не е лесно. И на мен понякога ми се събира повече, но добре че си живея с мама и татко и те ми помагат много. Иначе не знам как щях да се оправя.
Лори, аз имах много домашни тиквички и си ги направих на пюре, после в формички за лед и след това ги събирам в пластмасови кутии за замръзяване. Там ще издържат поне 3 месеца.
jatze, дано да се размине на Явор Praynig , а каката да не я мъчи много тая гадна шарка Praynig

На Бобчо да му изям усмивката, да е все така добър и да слуша мама, докато се оправи Hug

# 253
  • София
Добро утро момичета, днес черпя за моето Весе - става на 6 месеца

Вижте с какво започвам да се занимавам сега, смятам да упражнявам професията си макар и виртуално. Иначе ще изпусна края.

Още не е активна страницата, трябвало да минат проверки. Ще я покажа по-късно
http://psihologzavas.blogspot.com/

Ето сега мисля че се вижда.

Последна редакция: нд, 21 авг 2011, 11:39 от Reny31

# 254
Хей,я всички да оздравявате,че...
честити месечинки   bouquet
Амидалка-това което зная е , че е най-добре всеки ден да се дава прясно приготвена манджичка на беб,а не престояла.макар че си много права за пюретата  newsm78 нзм,само споделих  Peace

Общи условия

Активация на акаунт